Здравей Гост

Брак по сметка

• 145 Отговора
  • 17709 Прегледи
*

Jeni_

Re:Брак по сметка
« Отговор #140 -: Август 29, 2010, 10:53:10 pm »

Пак не е зле Жени! :blink: Моя е почти на К8, винаги съм му усещала стъпките , приближаващи към дома на банките , финансовите институции, секса ,мистиката....Хубав е Юпи в 8-ми....
И къде е Сатъра , в кой знак и дом? ;D ;)
[/quote] Сатурн е в 4ти в Стрелец и има само един тригон към Меркурий в 12ти .
Не е много акцентиран в картата ми , но много силно го усещам при транзити. Сега чакам транзитния да се изнесе от втория ми дом, където се намира през последните 2 години и не ми е интересна дисциплината му в тази сфера; интересно какво ще е влиянието му в 3ти на практика   :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Август 29, 2010, 10:58:13 pm »

Пак не е зле Жени! :blink: Моя е почти на К8, винаги съм му усещала стъпките , приближаващи към дома на банките , финансовите институции, секса ,мистиката....Хубав е Юпи в 8-ми....
И къде е Сатъра , в кой знак и дом? ;D ;)
Сатурн е в 4ти в Стрелец и има само един тригон към Меркурий в 12ти .
Не е много акцентиран в картата ми , но много силно го усещам при транзити. Сега чакам транзитния да се изнесе от втория ми дом, където се намира през последните 2 години и не ми е интересна дисциплината му в тази сфера; интересно какво ще е влиянието му в 3ти на практика   :rolleyes:
[/quote]

Ще го изследваш и ще кажеш... , зависи от много неща...какво и как ще аспектира , какви прогресии и дирекции има на хоризонта ,пр. луна и ...и станаха бая неща.
Едно е сигурно -няма да има ограничение на финансите....там ще отпусне края! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jeni_

« Отговор #142 -: Август 29, 2010, 11:20:29 pm »

Пак не е зле Жени! :blink: Моя е почти на К8, винаги съм му усещала стъпките , приближаващи към дома на банките , финансовите институции, секса ,мистиката....Хубав
Ще го изследваш и ще кажеш... , зависи от много неща...какво и как ще аспектира , какви прогресии и дирекции има на хоризонта ,пр. луна и ...и станаха бая неща.
Едно е сигурно -няма да има ограничение на финансите....там ще отпусне края! ;)
Чудесно!!! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #143 -: Август 30, 2010, 08:47:12 am »
Аз имам юпитер там- сега и транзитния е там!

Също е признак за дълголетие, колкото това може да важи, съдейки по една планета в дом.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #144 -: Август 30, 2010, 08:48:06 am »
И аз мисля, че Венера в твърд аспект със Сатурн дава материалистично отношение към партньорите, особено пък ако Сатурн или Венера са във 2 дом.
Много ме озадачаваха състудентки и познати, които държаха гаджетата им да са от "Морско у-ще" или др. военно такова (говоря за края на 80-те и тогава това беше гаранция за статус ;D ;D ;D).
От АТОЛ взех на някои от тях датите на раждане ..и какво да видим..Венера в квадрат със Сатурн, Венера в съвпад със Сатурн, Венера в опозе на Сатурн, като квадратурата я има в 3 от картите.
Мъжът ми има опозиция на Венера със Сатурн Венерата е в Скорпион но има съвпад с Нептун ,което ми е малко трудно за тълкуване .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

elfidka

• 3129
« Отговор #145 -: Август 30, 2010, 08:55:32 am »

Жени , ако твоя сатурн е в 8-ми ти си щастливка! Първо защото те чака дълъг живот! Второ ще погребеш мъжа си ;D ;D и трето...много , много мъдрост ще събереш! :blink:

Марая, ами мъжете с Луна или Венера в 8 дом ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!