Бреей, чета и цъкам, цъкам и чета, и не мога да си позная форума и форумчанете тия дни.
Сатурн във Везни много бързо е влязъл във владение май.
Тъй,тъй! Започнахме с "Изневярата", после минахме през "Брак по сметка", че и анкети за брака и развода.
Но аз мисля, че това не се дължи на Сатурн във Везни, а на съвпада на Марс с Венера във Везни. Все темите на 7-ми дом превалираха каквото и да говорим...
Мдааа... То не бяха бракове по сметка, бракове по любов с предбрачен договор... 
Аз нямах предвид толкова темите като теми, ами преобладаващо морализаторския уклон на коментарите во всичките любовно-брачни седенки. Требе да е както си требе - по канона, по традицията, по нормата, според както си сака общественийот морал. Взех да ме души нещо чак по едно време. И се стъписах най-паче, щото тук сме таквизи уж, уранови чеда, нали, астролози, широкоскроени, това без предразсъдъци, приемащи, разбиращи, неосъждащи, и още какво беше там, че забраиф

.
Та, чета и цъкам, цъкам и чета, засега си удържам още часовниковия механизъм, ама моля да се има предвид все пак, че на мен кардиналната криза ми се намандахерца отдавна по ъглите, та не знам докога ще устискам :41: