Здравей Гост

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ИЗНЕВЯРАТА

• 42 Отговора
  • 5613 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЗА ИЛИ ПРОТИВ ИЗНЕВЯРАТА
« Отговор #20 -: Август 31, 2010, 08:46:27 am »
 И аз се огледах в поста на Лили. Физическата прощавала съм ище прощавам, но душевната - няма как. Ако това се е случило, ще си оставя човека да си иде. НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ПРИНАДЛЕЖИ. Всеки е свободен да разполага със себе си както иска и естествено да си носи последствията. ДА СЪМ ИЗНЕВЕРЯВАЛА - никога не съм принадлежала на някого, че да му изневеря...И да уточним - при мъжете изневярата е първо физичен акт, докато при жените - последствие от дълбок емоционален процес, за това женската изневяра не се прощава.
    ;D П.П. Освен в случаите - била съм се била напила.

Не съм съгласна да се прави разлика между мъже и жени. Това е сексизъм. Баба ми казваше: "Той е мъж и си има нужди" - А жената няма ли нужди? Нужда от любов, нужда от нежност, нужда от внимание и от секс в края на краищата. Огромна част от мъжете се влюбват и се обвързват емоционално с любовниците си, затова и системно пренебрегват жените си в леглото, а даряват с ласки "тръпката" си и това може да продължи с години. Тук не визирам пиянския секс за една нощ, на който са способни и двата пола. Но...не може мъж да поддържа дългогодишна връзка с друга жена и да се твърди тука, че нямало емоции.

« Отговор #21 -: Август 31, 2010, 09:07:54 am »
   Значи, говоря за началото на изневярата, от къде тръгват нещата. Може и сексизъм да е. Мъжът го прави, по простата причина, че най-вече има физическа нужда да опразни сачмите някъде, а жената - има нужда от ласка, емоционална нужда. За това при мъжете - първо идва секса след това любовта, а при жените обратно - първо любовта, след това секса. Но в последно време нещата се размиват, жените станаха мъже, а мъжете жени, така че Небесна права си.

« Отговор #22 -: Август 31, 2010, 12:17:47 pm »
Ако обичам мъжа си и той ми дава това от което имам нужда не бих изневерила.В повечето случаи изневерите се случват когато нещо във връзката не върви,нещо липсва и човека си го търси навън. Обикновенно тогава има липса на комуникация между партньорите и проблемите не могат да бъдат разрешени.Съвсем не мога да повярвам,че в днешно време съществува вярност до гроб.Рано или късно това се случва,та дори и след 15 години брак.Въпросът е че ако си решил да го направиш поне както се казва да е с акъл и половинката да не разбира,защото няма човек ,който да не се засегне от това.Изневярата винаги наранява. :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #23 -: Август 31, 2010, 07:19:27 pm »
Въпреки непостоянната ми Близнашка Луна  и Водолей на върха на 7 дом съм твърдо против изневярата ( и за двете страни се отнася)
Поради тази причина дори реших че предпочитам да живея сама вместо да рискувам да ми се случи.Сигурно е заради Венерата ми в Скорп.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Vision

• 3523
« Отговор #24 -: Август 31, 2010, 08:30:56 pm »
а защо гледаме 9-ти дом, не разбрах?? :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #25 -: Август 31, 2010, 09:02:18 pm »

За мен физическата (плътска) изневяра не е чак толкова страшна и фатална, много повече боли, ако партньорът е вложил чувства в страничното си увлечение. Само тогава бих го сметнала за предателство.

Но има и нещо друго...казват,че във всяка изневяра се влагат чувства и аз смятам,че е така  :blink:

А относно анкетата аз съм твърдо против и не,не бих простила изневяра,няма смисъл да се измъчвам и да бъда с някой,на когото не бих повярвала отново...не обичам да лепя счупени неща,още повече пък връзки  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #26 -: Септември 02, 2010, 02:03:59 pm »
забравяш ги, мразиш ги, ще дойде момента - газиш ги, така колелото се върти....
Kris,тук не мога да не се съглася с теб и искрено вярвам,че всеки си получава заслуженото,както и втория шанс.Но до там-трети понякога няма...
Гласувах ПРОТИВ и би ми било странно някой със силен лъвски акцент да е ЗА изневярата.По-горе мисля,че Вижън,а след нея и Ая бяха много добре обяснили "лъвската" позиция в подобни ситуации.Макар,че познавам и човек без лъвски елементи в картата си,който направи живота на партньорката си ад само заради един флирт

п.п.Аз не знам мазохистка ли съм,но ако ми изневеряват искам да знам,направо изстивам като си помисля,че може да си живея в заблуда.Казвам това по повод скорошен разговор с моя позната,която каквото и да ставало не искала да знае.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Септември 03, 2010, 03:51:06 pm »
Категорично сме против изневярата ;D ;D...
Има още малко време ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #28 -: Септември 03, 2010, 06:44:27 pm »

аз съм против.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #29 -: Септември 03, 2010, 11:15:24 pm »
Аз съм за свободните отношения, при които изневярата губи смисъл. Но това ще бъде в някой друг свят и друго време.
Дотогава - не прощавам изневяра, но към себе си съм по-либерална - не изневерявам само на себе си. 

*

Vision

• 3523
« Отговор #30 -: Септември 04, 2010, 07:45:59 am »
Честно казано и аз не вденах защо..

ще изчакаме мерка да се обърне, сега всеки си е обърнал очите навътре и комуникацията е нереална.. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Септември 04, 2010, 11:48:20 am »
Честно казано и аз не вденах защо..

ще изчакаме мерка да се обърне, сега всеки си е обърнал очите навътре и комуникацията е нереална.. :-\

Не е нужно да изчаквате мерка , а да помислите и попрочетете тук - там....
Има значение! Ама искате всичко на готово , е ...не става! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #32 -: Септември 04, 2010, 11:52:18 am »
Аз съм за свободните отношения, при които изневярата губи смисъл. Но това ще бъде в някой друг свят и друго време.
Дотогава - не прощавам изневяра, но към себе си съм по-либерална - не изневерявам само на себе си

Като мамиш другите, мамиш всъщност себе си.

*

Vision

• 3523
« Отговор #33 -: Септември 04, 2010, 12:09:47 pm »

е не наготово, ние знаем за какво е девети дом, но аз лично не мога да го свържа с изневярата..свързвам пети, но не и девети..ако търси някой някакви философски разговори, не е нужно да се стига до сех, гледа настрани, като завоевател, покорява нови територии, или понеже е на юпито и му се разширяват много фантазиите по транзитите..чуденка..то така може да се натъкми всичко по всичко..

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Септември 04, 2010, 12:14:08 pm »

е не наготово, ние знаем за какво е девети дом, но аз лично не мога да го свържа с изневярата..свързвам пети, но не и девети..ако търси някой някакви философски разговори, не е нужно да се стига до сех, гледа настрани, като завоевател, покорява нови територии, или понеже е на юпито и му се разширяват много фантазиите по транзитите..чуденка..то така може да се натъкми всичко по всичко..

Значи щом знаеш какво е 9-ти всичко е точно! ;D ;D
Явно не е дошъл момента да го свържеш , но и това ще стане един ден , ако е рекъл господ! ;D ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #35 -: Септември 04, 2010, 12:18:42 pm »

Явно не е дошъл момента да го свържеш , но и това ще стане един ден , ако е рекъл господ! ;D ;)

сигурно като започна да изневерявам ще го свържа, ама този ден едва дали ще дойде.. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Септември 04, 2010, 12:21:42 pm »

сигурно като започна да изневерявам ще го свържа, ама този ден едва дали ще дойде.. :P

Щом казваш значи е така! ;D ;D

*

Divna

« Отговор #37 -: Септември 04, 2010, 06:59:24 pm »
Половината си живот се занимавам с катерене. И едно от нещата, които установих при практиката му освен, че си каляваш психиката е и, че спираш да мислиш, а това е много хубаво, защото това е като най-хубавото свойство на мозъка - че може да забравя.
Мисленето пречи.  ;D

Да бъдем безгръбначни ли  ;D?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Септември 05, 2010, 01:53:58 am »
Времето за гласуване изтече , като с това отчете , че са малцина съфорумците склонни към изневяра и приемащи изневярата...
Интересен е факта , че повечето искат да бъдат сигурни в чувствата и намеренията на партньора и не са склонни да простят дори и плътската изневяра. НЕ намирам нищо лошо в това , дори го подкепям ,защото всяка изневяра е свързана с лъжа , а всяка лъжа със следваща...., а там където има лъжа има страх , а където е страха няма любов , а щом няма любов тогава за какви интимни отношения се говори? :rolleyes: Само плътски , животински и не на последно място първични....
Заедно с тази анкета , пуснах още една , която вървеше успоредно . :blink:Не го направих случайно , исках да изведа повода и причината за брака. Има ли смисъл в 21 век и какви са мотивите ни да встъпим или не встъпим в брачната юрисдикция.
Странно ми се видя поведението по отношение на начина по който виждаме брака. Забелязах един човек /потребител/ , който не би встъпил в брак , заради финансови причини. Останалите причини не съумях да ги разбера като водещи или първостепени , по скоро ги приех като страх от новата матрица , страх за свободата ....
Момичета , не ви е късно да си пробвате късмета ,ако искате...,брака не е страшен , брака просто е аморален , защото става дума за узаконена собственност едвали не , но защо тогава сте против желанието на партньора Ви да опита и някоя друга плодова салата , при условие , че му е писнало да хапва сладолет?! :unsure: :P ;D

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Септември 05, 2010, 08:37:41 am »
но защо тогава сте против желанието на партньора Ви да опита и някоя друга плодова салата , при условие , че му е писнало да хапва сладолет?! :unsure: :P ;D [/i]

Не знам....аз докато съм била омъжена, на мен съпруга ми не ми е изневерявал....Ти кажи? Защо си против плодовата салата?

Искам да кажа, че причините за един развод могат да бъдат хиляди и никоя от тях да не включва изневярата. В много семейства има домашно насилие, други се развеждат по взаимно съгласие ...
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 08:51:35 am от Небесна »