Здравей Гост

Астрологично проблематични зони при отношения с родители

• 33 Отговора
  • 5089 Прегледи
*

abroad

След поредното неразбиране/липса на разбиране от семейния съвет, ограничаване, натрупана с годините, многопластова болка, отново се замислих над това.... и най-вече начинът за справяне с проблема. Не открих отговор, отново. Макар и години упорити усилия, полагани в тази посока :blink:

Имам съвсем категорични проблематично маркирани в рождения хороскоп индикации в тази връзка, и не успявам да ги реша.

Има ли някой успял? :-[

*

Nebesna

За какви индикации говориш? За проблеми с родителите ли?

*

abroad

Да.
Всъщност, мисля си, че това неразбирателство кореспондира като терзание, единствено с подобно към собственото дете.
Още повече, че горецитираното е в тясна връзка с последващи проблеми в междуличностните отношения с околните, без оглед характера на връзките...

*

Milkyway

• 3770
И аз имам проблеми с родителите,но те не знаят.Защото винаги съм мълчала,въпреки че е имало моменти на избухвания.
Всъщност имам много да има казвам, а все още не мога да се реша как.Даже съм мислила да запиша всичко което имам да им казвам на касета и да им я дам да я слушат.
Имам съвпад луна-сатурн и слънце опозиция плутон.
« Последна редакция: Август 30, 2010, 10:20:39 pm от Milkyway »

*

Nebesna

И аз имам проблеми с родителите,но те не знаят.Защото винаги съм мълчала,въпреси че е имало моменти на избухвания.
Всъщност имам много да има казвам, а все още не мога да се реша как.Даже съм мислила да запиша всичко което имам да им казвам на касета и да им я дам да я слушат.
Имам съвпад луна-сатурн и слънце опозиция плутон.

О-о-о-о-о! Това е много, много лошо! Трябва да има откритост. Аз всичко съм си казала, още щом се разделих с илюзиите си. При мен дълго време съществуваше проблема с идеализацията - Луна в съвпад със Слънце в квадрат с Нептун.

*

Diyana

• 2705
Имам класически показатели за силно проблематични отношения с бащинската фигура и за силно манипулативна майка. Работят си напълно ефективно, Плутон и Сатурн са замесени, не можеш да ги изработиш с финт, трябва си да си ги изживяваш ежедневно. Разбирам се все по-добре с баща си, пост-мортем, а връзката ми с майка ми продължава да е много силна, истинска и пълна с обич, но сега осъзнавам слабостите й, не я боготворя и сме равнопоставени в партньорството. Пораснах. Факт е, че "случайно" узряването ми за сложността, причините и последиците в отношенията с родителите ми настъпи след раждането на сина ми.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

Аз не мълчах, дълго време. После се научих да лъжа, за да спестя поредния конфликт. Но все ми тежи. И в момент на отпускане си казвам всичко и...скандалът е налице. Не защото правя нещо нередно, а защото не се вписвам в рамката на родителите ми.
Уран квадратира светилата, както има отношение и към всички лични планети в хороскопа.
Не съм от ортодоксалния тип хора, които считат кръвта за обвързваща сила, но връзката родители-деца е друга работа

Смятам че и аз съм в тази категория на върха на 4 дом Скорпион Марс и Венера съвпад също там на въеха на 4 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

abroad

Факт е, че "случайно" узряването ми за сложността, причините и последиците в отношенията с родителите ми настъпи след раждането на сина ми.

Мислила съм за това.
Смятам, че това по естествен път и повече от друго би спомогнало за решаването на проблема

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
След поредното неразбиране/липса на разбиране от семейния съвет, ограничаване, натрупана с годините, многопластова болка, отново се замислих над това.... и най-вече начинът за справяне с проблема. Не открих отговор, отново. Макар и години упорити усилия, полагани в тази посока :blink:

Имам съвсем категорични проблематично маркирани в рождения хороскоп индикации в тази връзка, и не успявам да ги реша.

Има ли някой успял? :-[

Аброд , този филм съм го гледала , или НЕ по-скоро съм главен герой в него.... :blink: :( :(..
Години ,може би от както съм родена...
Аз съм различна , бунтар , не се съобразявам с общественните норми ,защото нормите според мен се поставят от хората...вселената няма норми и граници! Уран на МЦ! От тук идват и проблемите...
Слънцето в първи дом в знак на огъня-стрелец и стрелян заек от Сатурн /за мен бащата в натала ми/, на всичкото отгоре и Гокленов..., в близост до ИЦ...Тааа ,уран в съвпад с Плутон на МЦ , Сатурн на 5* от ИЦ ....Упр. на 3-ти Уран...
Ми , да ти кажа -примирих се , но ...но  ме боли!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
abroad, чела ли си Астрология на семейната динамика на Ерин Съливан и Зовът на предците на Ерих Бауер. Това се сещам на български по темата. Ако си приела урановата роля в семейството си, според Бауер, очевидно си си избрала задачата в това прераждане да избягаш от корените си, да поставиш ново начало, нова родова линия, нова традиция.

Едит. Боже, ъброуд, ако продължаваме така, скоро ще си подмениш целия гардероб :-[.
« Последна редакция: Август 30, 2010, 09:12:59 pm от Diyana »

*

Diyana

• 2705
Имам предвид понякога проблемът се решава като просто се отдалечиш от него. Някои биха използвали по-неделикатния глагол - избягаш.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имам предвид понякога проблемът се решава като просто се отдалечиш от него. Някои биха използвали по-неделикатния глагол - избягаш.

Да , да избягаш е най-точната дума!
По-малко срещи ,по-малко разговори , повече дистанция....
Брат ми е рак , слънцето е в критичен градус , а в мойта карта упр. на к3 е уран....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

избягах...преди 18 години, а поне 8 преди това мечтаех за бягство :-[
но това само до някъде и откъслечно смекчи нещата, не ги промени

aiia, нямам предвид битовизми и характерно за ежедневното съжителство разминаване в незначителни теми :blink:

abroad, чела ли си Астрология на семейната динамика на Ерин Съливан и Зовът на предците на Ерих Бауер. Това се сещам на български по темата. Ако си приела урановата роля в семейството си, според Бауер, очевидно си си избрала задачата в това прераждане да избягаш от корените си, да поставиш ново начало, нова родова линия, нова традиция.
Повечето от нас като че ли са избрали Урановата а не Нептуновата роля в семейството искаме едно отворено и не толкова обсебващо семейство.Аз също съм имала сложни и напрягащи отношения с родителите си но и аз като Аиа
Цитат
Имам проблематични отношения с родители, като цяло, но за тях човек убивам..
давам всичко за тях!Майка ми е властна и строга баща ми е егоист и студен но си ги обичам защото искам моите деца някой ден да ме уважават и дори и да имаме проблеми да търсим начини за преодоляването им.Бягала съм лъгала съм карала съм се с майка ми но знам че тя ме обича повече от всички на света и е готова да ми прости както и аз на нея както тя самата ми казваше:"Майка да не си!"
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
п.п.п.Децата ми не са кръстени на родители-ново начало, а не Иван, Драган през поколение. ;D

Извинявам се за отклонението, но между другото чужденците, които идват тук и с които работя, все ме питат дали  половината население в страната са близки роднини, предвид еднаквите фамилии. Не знам как е в останалите балкански страни, но тази традиция срещам само в България.  ;D И не смятам да я спазвам, за да угодя на свекъра или свекървата!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

п.п.п.Децата ми не са кръстени на родители-ново начало, а не Иван, Драган през поколение. ;D

Извинявам се за отклонението, но между другото чужденците, които идват тук и с които работя, все ме питат дали  половината население в страната са близки роднини, предвид еднаквите фамилии. Не знам как е в останалите балкански страни, но тази традиция срещам само в България.  ;D И не смятам да я спазвам, за да угодя на свекъра или свекървата!

Ако говориш за руските републики или за Хамериканските щати - не се съмнявам.

*

Lillie

• 30532

Ако говориш за руските републики или за Хамериканските щати - не се съмнявам.

Да, там няма такава традиция. И има огромно разнообразие от фамилии, по-малко се повтарят.
А с мен все се шегуват дали всички тук са Тодорови.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Първата карта е синастрията с майка ми, а втората карта - с баща ми.
Сами си правете изводите. Моите планети са във вътрешния кръг.

*

Nebesna

И двамата имат съвпад на Слънце със Сатурн и на Марс с Уран. Но татко ме е възпитавал с "кадифена ръкавица" - с пословици и поговорки (Юпитер в съвпад с Юпитер), а майка - с точилката.  :72: