Здравей Гост

Астрологично проблематични зони при отношения с родители

• 33 Отговора
  • 5053 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Въх!  :o Туй е по повод картата на майка ти.
Слънце в съвпад със Сатурн и Плутон в Лъв, Луна в Овен, Марс в съвпад с Уран в Близнаци?
Как ли се живее с нея под един покрив...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Въх!  :o Туй е по повод картата на майка ти.
Слънце в съвпад със Сатурн и Плутон в Лъв, Луна в Овен, Марс в съвпад с Уран в Близнаци?
Как ли се живее с нея под един покрив...

Очаквах такава реакция.... :41: Трудно. Слава Богу, бяхме голямо семейство, та под покрива имаше баба и дядо, вуйчо и леля, и братовчеди в един двор. До 7 годинки съм била отгледана от родителите на баща ми на село в райска градина. Имах най-щастливото детство на света - господ ме е пощадил поне през първите 7 години. Аз открих своя потенциал, когато се отделих от нея. Винаги съм си чувствала волята потисната. Много, много властна и манипулативна жена. Познавам много Лъвове, но такъв екземляр нигде нема - Лъво-скорпио-козирогат.

[Очаквах такава реакция.... :41: Трудно. Слава Богу, бяхме голямо семейство, та под покрива имаше баба и дядо, вуйчо и леля, и братовчеди в един двор. До 7 годинки съм била отгледана от родителите на баща ми на село в райска градина. Имах най-щастливото детство на света - господ ме е пощадил поне през първите 7 години. Аз открих своя потенциал, когато се отделих от нея. Винаги съм си чувствала волята потисната. Много, много властна и манипулативна жена. Познавам много Лъвове, но такъв екземляр нигде нема - Лъво-скорпио-козирогат.
[/quote]
Моята майка е със стилиум в Лъв 12 дом, Луна в Скорпион, Плутон и Мерк на асц. ,който е Лъв също има и аспект на Слънце с Уран
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Vision

• 3523
След поредното неразбиране/липса на разбиране от семейния съвет, ограничаване, натрупана с годините, многопластова болка, отново се замислих над това.... и най-вече начинът за справяне с проблема. Не открих отговор, отново. Макар и години упорити усилия, полагани в тази посока :blink:

Имам съвсем категорични проблематично маркирани в рождения хороскоп индикации в тази връзка, и не успявам да ги реша.

Има ли някой успял? :-[

Аброуд, а къде ти е Хирон /дом, знак, аспекти/ и опитвала ли си се според него да намериш отговор на въпросите си..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

в 4ти, разбира се, къде да е  :-[
но интересен ми е начина за справяне с проблема
усилията ми до сега не бележат кой знае какъв успех
родителите ми сами по себе си никак не са лоши хора, напротив

*

Vision

• 3523
а по знак характеризира ли някой от родителите..в 4-ти дом, ъглов би трябвало да е много силен и показателен..по него няма справяне с проблема, има растеж, опитвайки се да се справиш..знаеш, че Хирон е бил ранен в крака неизлечимо, но не е можел и да умре, защото е бил безсмъртен..търсейки лечение за себе си е научил всичкото това, което го е направило след това учител на героите..данните ти тайна ли са, или..

*

abroad

в овен и с всички пепеляшкини аспекти ;D, иначе импонира на баща ми - "огнен" ;D
провокацията изтече от мен, но не е за моята натална карта
освен всичко друго, смятам за основа тези връзки, като проекция на всички останали, особено близките, като любовни, с деца, дори с приятелите и т.н.
в противен случай говорим за симптоматика, а не изследваме първоизточника, нещо като да лекуваме температура... :blink:

*

Vision

• 3523
в овен и с всички пепеляшкини аспекти ;D, иначе импонира на баща ми - "огнен" ;D
провокацията изтече от мен, но не е за моята натална карта
освен всичко друго, смятам за основа тези връзки, като проекция на всички останали, особено близките, като любовни, с деца, дори с приятелите и т.н.
в противен случай говорим за симптоматика, а не изследваме първоизточника, нещо като да лекуваме температура... :blink:

не искаш да говорим за твоята карта, или се притесняваш някой да не каже, че фокусираш темата върху себе си..
иначе си права, тези взаимоотношения рефлектират целия останал живот..аз се хванах по- скоро за думите от заглавния постинг, че не намираш решение..

*

Nebesna

Начините могат да бъдат хиляди, ама всеки сам трябва да открие подходящия. Как да ти кажем кой е начина? та той може изобщо да не бъде приложим в твоя случай.

*

abroad

съвсем не очаквам готов отговор
понякога прост обменен опит помага за наместване на пластовете и влизане в правилния коловоз

*

sunrain

• 6710
По време на Сатурн/Уран из моите 4/10 ми се наложи да преосмислям тия теми като теб. Естествено, явиха се и съответните ситуации, които да ме тестват как ще реагирам и за първи път мога да кажа, че усетих как примирението и разбирането за нещата ми дадоха хармонията, която съм търсила в тези отношения.
Помогна ми да се поставя на тяхно място, да осъзная, че те като всички имат своите недостатъци и да потърся добрите аргументи в тяхна полза, хубавото и всичко, което благодарение на тях или въпреки тях ме е създало като личност, каквато съм. Това не означава ти да спреш да следваш своя път, а да потърсиш баланса.   
Няма семейство, което да не му се намират трудни моменти било то родители-деца или между самите родители. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265

Моята майка е със стилиум в Лъв 12 дом, Луна в Скорпион, Плутон и Мерк на асц. ,който е Лъв също има и аспект на Слънце с Уран

оле оле!  :57:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Оле ли ти такова нещо на живо вигдала ли си .А баща ми пък и тои с Плуто на асц Водолеи с Овенска Луна добре че Марсът е и той водолеиски та поне не проявява физическа агресия
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

[Моята майка е със стилиум в Лъв 12 дом, Луна в Скорпион, Плутон и Мерк на асц. ,който е Лъв също има и аспект на Слънце с Уран

[/quote]
Оле ли ти такова нещо на живо вигдала ли си .А баща ми пък и тои с Плуто на асц Водолеи с Овенска Луна добре че Марсът е и той водолеиски та поне не проявява физическа агресия
[/quote]
А по отношение на колежката с подобната майка само че там и Сатурн бил намесен не знам предполагам че жената е поне една идея по умерена.А това чудо моята майка няма мерило и спирачки .Стилиумът в Лъв е в 12 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв