Здравей Гост

Прекалено нисък ръст

• 169 Отговора
  • 25421 Прегледи
*

Divna

Re:Прекалено нисък ръст
« Отговор #40 -: Септември 02, 2010, 01:05:20 pm »
В такъв случай изключвам квадратурата като предположение.

*

Veselin

« Отговор #41 -: Септември 02, 2010, 01:31:33 pm »
Просто при теб няма логика да си нисък на ръст  :-\ , откъдето и да погледнем .
Да, и аз това се чудя, и тъкмо затова тръгнах да търся обяснение чрез астрологията, все пак би трябвало да може да обясни всичко.

*

Santi

« Отговор #42 -: Септември 02, 2010, 01:44:02 pm »
Просто при теб няма логика да си нисък на ръст  :-\ , откъдето и да погледнем .
Да, и аз това се чудя, и тъкмо затова тръгнах да търся обяснение чрез астрологията, все пак би трябвало да може да обясни всичко.

Евентуално, ако в индийската изкочи нещо  :-\ .

*

Veselin

« Отговор #43 -: Септември 02, 2010, 02:00:43 pm »
Евентуално, ако в индийската изкочи нещо  :-\ .
Странна работа. За толкова много неща съм намерил обяснение в астрологията, само за това не.  :(
А може би ниският ръст е свързан с кармата.  :rolleyes: Примерно евентуално ако в предишен живот съм преследвал хора, които са били по-различни от другите, затова сега да съм поставен в това положение, понеже ръстът все пак е нещо, което още от първия път се забелязва. За мен лично не е проблем, но ми става гадно признавам при реакциите на хората, някои от които ме гледат едва ли не все едно съм извънземен.  :angry:

« Отговор #44 -: Септември 02, 2010, 04:19:18 pm »
Veselin, привет.
Аз не съм много веща в астрологията, но като видях картата ти направих паралел с друга карта (нисък ръст отново), която много ми заприлича на твоята. - http://img809.imageshack.us/img809/8962/astro2gw65anonymous4964.gif
Имам познати, при които преобладават огнени знаци - всички са със сравнително нисък ръст. В картата, която давам, отново има "много" стрелец, водна луна и планети над хоризонта. Часът доколкото знам е точен.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Септември 02, 2010, 06:10:40 pm »
vesselin,
ти не беше ли регистриран преди време пак в този форум?

относно  огнението знаци май има някаква зависимост, но  мой  приятел слънце- лъв, луна на Ац- доста едър  и масивен мъж; асц. водолеи  около мен, както и тези  с такива слънца дават  средно- нисък ръст; обаче слънце- съвпад уран освен  сериозното изсветляване е обикновновено  виско ръст

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #46 -: Септември 02, 2010, 06:31:11 pm »
обаче слънце- съвпад уран освен  сериозното изсветляване е обикновновено  виско ръст

Аз съм точно 167,5 см и винаги са ми казвали, че съм висока. :rolleyes: Но предполагам, че това впечатление е от стойката ми - ходя изправена, не се влача..... То е и до излъчване. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Септември 02, 2010, 06:45:48 pm »
А може би ниският ръст е свързан с кармата.  :rolleyes: Примерно евентуално ако в предишен живот съм преследвал хора, които са били по-различни от другите, затова сега да съм поставен в това положение

А не, не избий си го от главата. Ти не беше ли близнак? - Ти ли беше този, дето има брат близнак?

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Септември 02, 2010, 06:50:30 pm »
Veselin, привет.
Аз не съм много веща в астрологията, но като видях картата ти направих паралел с друга карта (нисък ръст отново), която много ми заприлича на твоята. - http://img809.imageshack.us/img809/8962/astro2gw65anonymous4964.gif
Имам познати, при които преобладават огнени знаци - всички са със сравнително нисък ръст. В картата, която давам, отново има "много" стрелец, водна луна и планети над хоризонта. Часът доколкото знам е точен.

Дааа, значи натоварените огнени знаци дават нисък ръст? Вижда ми се логично. Огънят хаби много енергия и ако трябва "да храни" големи телеса, няма да може да просъществува дълго.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Септември 02, 2010, 07:18:13 pm »
Това с ръста е доста относително, аз съм чувала , че марс на МЦ дава височина. При някои хора работи.  При мъжа ми например, Уран, който управлява Марса му е съвпад с МЦ-то му и е 193 см.
АЦ стрелец и Лъвско Слънце, но ето 1е У на АЦ е над хоризонта, е не много над, на К12 дом 
А аз съм 167 см и винаги съм минавала за висока / може би заради токчетата / .
Управителя на ац - Слънцето ми е във 2 дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #50 -: Септември 02, 2010, 07:30:48 pm »
  Аз също се включвам в групата на ниските хора - преди бях 1.52 - сега някъде ми се губят 2-см  ;D. Брат ми е близо 1.80, а сестра ми 1.60. Родителите ми са ниски, но в родата има доста високи. Май аз съм 1-ствената ниска. За справка - АСЦ ми е близнаци, а Меркурий е в 7-дом. А пише че би трябвало да съм висока и с издължени крайнци - а аз съм трупче  ;D. Набито биче. Ама това е предполагам от скорпионските планети. Ииии МЦ - ми е във Водолей, Луната ми е близо до него и квадратира и Марс и Сатурн.

*

Veselin

« Отговор #51 -: Септември 02, 2010, 11:29:03 pm »
А не, не избий си го от главата. Ти не беше ли близнак? - Ти ли беше този, дето има брат близнак?
Да, точно този. Това какво общо има?

*

Veselin

« Отговор #52 -: Септември 02, 2010, 11:33:58 pm »
Това за натовареността в огнените знаци ми се струва логично.  :rolleyes:

« Отговор #53 -: Септември 03, 2010, 10:01:21 am »
Сега попрегледах малко "колекцията" от карти, дето съм събрала.
Отделих 3-4 карти на хора с висок ръст и ми направи впечатление - на 2 от тях липсва огнен елемент и силно застъпени огнени домове, но има огнен асц, който явно компенсира и дава ръст. На другата пък имаме слабо застъпен огън, но слънце в 1ви дом.
В "ниските" карти пък за изненада има натовареност в огнени знаци. В две от тях натовареността е в стрелец. Една е на момиче слънце овен и асц лъв, слънце в 9ти дом. И като цяло да отбележа странността, че слънцето в 9ти "ограничава" по някакъв начин ръстта. (а уж стрелец е от "високите" знаци  :unsure: ) И все пак си мисля, че външни белези като ръст могат да се обяснят с генетика, а не с астрология.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Септември 03, 2010, 11:27:00 am »
И все пак си мисля, че външни белези като ръст могат да се обяснят с генетика, а не с астрология.  :rolleyes:

И аз съм склонна да приема наследствения фактор като определящ.
Навремето имах колежка със Слънце, Меркурий и Марс в Овен в 9 дом, АС Лъв - слаба и висока беше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #55 -: Септември 03, 2010, 11:52:40 am »
Отделих 3-4 карти на хора с висок ръст и ми направи впечатление - на 2 от тях липсва огнен елемент и силно застъпени огнени домове, но има огнен асц, който явно компенсира и дава ръст. На другата пък имаме слабо застъпен огън, но слънце в 1ви дом.
В "ниските" карти пък за изненада има натовареност в огнени знаци. В две от тях натовареността е в стрелец. Една е на момиче слънце овен и асц лъв, слънце в 9ти дом. И като цяло да отбележа странността, че слънцето в 9ти "ограничава" по някакъв начин ръстта. (а уж стрелец е от "високите" знаци  :unsure: ) И все пак си мисля, че външни белези като ръст могат да се обяснят с генетика, а не с астрология.  :rolleyes:

Да и аз съм ниска на ръст, а съм Стрелец но съм трета декада, обаче Стрелците в първа и втора декада са високи.

Височина дават близнаци и водолей.

*

Veselin

« Отговор #56 -: Септември 03, 2010, 12:25:04 pm »
Забравих да спомена, че като малък лекарите ми бяха сложили диагноза "хиперактивност с дефицит на вниманието", а нашите гледаха повече да ме възспират от спортове, макар че доколкото разбрах преди известно време, че е било по-добре точно обратното.  :angry:
Гадното е, че за мъж си е доста унизително да е толкова нисък, още повече, че почти всичките ми приятели са поне 1.80.  :(
А за астрологията наистина се учудвам, че не може да обясни едно такова нещо, при положение, че може да даде отговор на толкова много други неща.

« Отговор #57 -: Септември 03, 2010, 12:32:18 pm »

Да и аз съм ниска на ръст, а съм Стрелец но съм трета декада, обаче Стрелците в първа и втора декада са високи.

Височина дават близнаци и водолей.

Аз нямам огнени планети, но имам асц Стрелец 3та декада. Имам висок ръст (или поне така ми казват). Имам Уран в 1ви дом (не съвпада с К1). Бях чела, че Уран в 1ви или на асц може да даде коренно различен външен вид от очакваното по картата. Една позната - Слънце/Мерк/Венера/Марс Стрелец е висока. Не знам обаче часа и' на раждане, за да направя някакъв извод. В случай, че близнаци и водолей дават височина, то това важи ли и за Меркурий и Уран в 1ви?  :unsure:

А за астрологията - не виждам логика да може да обяснява външните характеристики. Може би ако проблемът ти е медицински, би могло да се погледне от страна на медицинската астрология, с която за жалост въобще не съм запозната (ниският ръст може да идва от неправилна функция на някои органи, т.е. може да се консултираш с лекар, ако принципно няма ниски хора в родата ви).

*

Инти

• 2068
« Отговор #58 -: Септември 03, 2010, 01:02:55 pm »
Първи дом и по силно в това число асцендента отговаря за физиката, така че е нормално с Уран в първи дом да имаш визия на водолей, което включва и висок ръст.

Аз лично съм се бъркала за зодията на човек, като му казах че е Водолей, а той излезе Скорпион, но тъй като Слънцето му прави съвпад с Уран беше висок на ръст, така че аз съм видяла как Уран вляе върху Слънцето без да знам какво има в наталната карта.

В друг аналогичен случай, човека има визия на зодия Риби, обаче е телец с асцендент Близнаци, бил е много пълен, в момента е отслабнал с 25 кг и е щека отвсякъде, не е нисък на ръст. Оказа се, че има точен съвпад на Нептун и Луна, и затова ми прилича на Рибка.

Астрологията може да даде много точно характеристика, просто факторите в хороскопа са много и е нужно да се определи, коя планета оказва по силно влияние върху физиологията.

Луната също се гледа , когато се определя външен вид, гледаме Марс и Слънце за мъжете. Какви аспекти правят.

Познавам високи мъже с Марс в Близнаци.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #59 -: Септември 03, 2010, 01:28:51 pm »
Аз съм висока за жена - 1.75м. Но по-интересното е, че родът ми е с доста ниски хора. Имам Слънце в Стрелец в 11дом (на Водолея), Луна във Водолей, Асц.Козирог и Марс на Асц. Асц. Козирог по принцип дава висок ръст и добре оформена костна структура, а другите фактори са много "протягащи" се  на високо :blink:

Веселин, предполагам, че си бил стопиран в израстването си, иначе наистина трябваше да си висок. Но едва ли би пораснал много над генетичните си дадености и тогава щеше да си просто един нисък мъж. А сега си различен - възползвай се от това! Изгради си други, положителни качества.