Здравей Гост

Прекалено нисък ръст

• 169 Отговора
  • 25379 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прекалено нисък ръст
« Отговор #60 -: Септември 03, 2010, 01:32:49 pm »
Братовчедка ми е със светила във въздушни знаци, АС Стрелец и Марс в първи дом (Козирог). Висока е около 1.75, което не е малко за жена, с атлетично телосложение (не е спортувала). Майка й е нисичка (ориентировъчно 1.60), бащата е висок, двете деца (тя и брат й) приличат на бащата и визуално, и с телосложението си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Септември 03, 2010, 01:37:12 pm »
Братовчедка ми е със светила във въздушни знаци, АС Стрелец и Марс в първи дом (Козирог). Висока е около 1.75, което не е малко за жена, с атлетично телосложение (не е спортувала). Майка й е нисичка (ориентировъчно 1.60), бащата е висок, двете деца (тя и брат й) приличат на бащата и визуално, и с телосложението си.

Лек спам , но съм впечатлена от аватара на Луна! /Добре дошла сред нас Луна! :blink:/
Лили , ей така изглеждаше нощес любовника.... ;D ;D ;D наежен и целия в лепкави и гнусни топки ;D ;D
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 01:41:24 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #62 -: Септември 03, 2010, 01:40:48 pm »
Забравих да спомена, че като малък лекарите ми бяха сложили диагноза "хиперактивност с дефицит на вниманието", а нашите гледаха повече да ме възспират от спортове, макар че доколкото разбрах преди известно време, че е било по-добре точно обратното.  :angry:
Гадното е, че за мъж си е доста унизително да е толкова нисък, още повече, че почти всичките ми приятели са поне 1.80.  :(
А за астрологията наистина се учудвам, че не може да обясни едно такова нещо, при положение, че може да даде отговор на толкова много други неща.

Веско, знаеш ли какво, мислех по твоята карта и ми се струва, че часа ти на раждане не е много точен.
Виждам, че Хрона ти е в точна опозиция на Слънцето, което до някъде описва ситуацията ти, но за да е по, пълно би трябвало и АЦ- то ти да е на по- голям градус във Водолей, поне на 23 гр. за да влезе в орбиса с Хирона.  Така би се заформила една тао квадратура м/у АЦ, Хирон и Слънце.
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 01:48:35 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Септември 03, 2010, 01:45:02 pm »
А ако го няма Хирон, с какво ще обясним ситуацията?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #64 -: Септември 03, 2010, 01:45:35 pm »
Веско има и още, Хирона е незаслужената болка. Имаш и друга опозиция на Хирона с У на АЦ–то Уран , а той е на МЦ.
Слънцето ти управлява 7 дом - партньорствата Уран АЦ-то - физическото тяло. Което дава една незаслужена болка по 3 дом - комуникациите, 7 - партньорствата, а това се отразява на твоето развитие по МЦ. Това е което се вижда по твоята карта.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #65 -: Септември 03, 2010, 01:47:19 pm »
А ако го няма Хирон, с какво ще обясним ситуацията?

Е то ако го няма Хирона, означава , че както и да изглежда не му пука от това, в случая това го наранява.
Но виж, че и така не се дава точно под каква форма , ще се яви проблема свързан с външния вид.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Септември 03, 2010, 01:48:16 pm »
Да, Хирон е спасителната сламка, за която винаги можем да се хванем, ако не намерим друго обяснение.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #67 -: Септември 03, 2010, 01:48:31 pm »
Веско има и още, Хирона е незаслужената болка. Имаш и друга опозиция на Хирона с У на АЦ–то Уран , а той е на МЦ.
Слънцето ти управлява 7 дом - партньорствата Уран АЦ-то - физическото тяло. Което дава една незаслужена болка по 3 дом - комуникациите, 7 - партньорствата, а това се отразява на твоето развитие по МЦ. Това е което се вижда по твоята карта.

Това за Хирона и незаслужената болка го знам, но не мислите ли, че тази толкова точна опозиция Слънце Хирон е кармичен аспект?

ПП: При брат ми пък има още едно "утежняващо" комуникациите обстоятелство - по рождение е с намален слух и лек дефект в говора.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #68 -: Септември 03, 2010, 01:49:41 pm »

Това за Хирона и незаслужената болка го знам, но не мислите ли, че тази толкова точна опозиция Слънце Хирон е кармичен аспект?

ПП: При брат ми пък има още едно "утежняващо" комуникациите обстоятелство - по рождение е с намален слух и лек дефект в говора.

О, то това с Хирона бинаги е кармично.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Септември 03, 2010, 01:50:58 pm »
Мисля, че отговор ще дадат мидпойнтите, в които участват АС и МС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #70 -: Септември 03, 2010, 01:51:46 pm »

Чакай да погледна .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #71 -: Септември 03, 2010, 01:53:05 pm »

Чакай да погледна .

Ми то това е куспиудата на 12 дом, до градус точно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Veselin

« Отговор #72 -: Септември 03, 2010, 01:53:16 pm »
Ех.  :( И то при положение, че трябва да се развивам точно в посока комуникация с другите, трябва да има стопиращи обстоятелства.
ПП: Лично за мен това не би било проблем, ако не беше начинът, по който реагират повечето хора, дори и без да искат, когато за първи път се запознаят с мен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Септември 03, 2010, 01:54:52 pm »
Ех.  :( И то при положение, че трябва да се развивам точно в посока комуникация с другите, трябва да има стопиращи обстоятелства.
ПП: Лично за мен това не би било проблем, ако не беше начинът, по който реагират повечето хора, дори и без да искат, когато за първи път се запознаят с мен.

Аз мисля, че ключът е в теб, не случайно имаш заключен знак по оста 1-7 дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Септември 03, 2010, 01:55:25 pm »

Чакай да погледна .

Ми то това е куспиудата на 12 дом, до градус точно.

Каква куспида?
Имах предвид анализ на мидпойнтите, който не се прави за две-три минути.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #75 -: Септември 03, 2010, 01:58:51 pm »
Ми намира се в Козирог - Сатурн, а той е в 8 дом.......ахаааа. Лили давай моля те с интерпретацията иска ми се да те чуя. Аз имам още много да уча . :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Септември 03, 2010, 02:03:05 pm »
Имах предвид Ураническа астрология, там се работи с мидпойнти към АС и МС, както и мидпойнти, в които участват АС и МС.
Гугъл --> Ураническа астрология --> Алфред Витте --> мидпойнти.  :blink:

ПП. Нямам време за интерпретации, не работя във форума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Септември 03, 2010, 02:19:01 pm »
Имах предвид Ураническа астрология, там се работи с мидпойнти към АС и МС, както и мидпойнти, в които участват АС и МС.
Гугъл --> Ураническа астрология --> Алфред Витте --> мидпойнти.  :blink:

ПП. Нямам време за интерпретации, не работя във форума.
Мерси много ще погледна после по-подробно
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #78 -: Септември 03, 2010, 02:30:11 pm »
Мидпойнта АС/МС е на 14* Козирог, точно в съвпад с моя Асц. Там има и една неподвижна звезда - Вега, от най-големите доколкото си спомням. Едва ли това е фактор за нисък ръст.
Понеже заговорихме за карма - ЮЛВ е в съвпад с Юпитер: може би Веселин прекалено много се е разширявал в миналото и сега трябва принудително да се ограничава. ЮЛВ е в съвпад и с Меркурий - говорния дефект на брат му. Някъде съм чела, че близнаците се допълват и/или си разпределят качества. И сега трябва да се научи да общува, въпреки неоправданото пренебрежение от страна на другите заради ръста му. А никъде не съм срещала Хирон да се свързва с кармата - той е неизлечимата рана, но защо трябва да е карма това  :-\

Лек спам , но съм впечатлена от аватара на Луна! /Добре дошла сред нас Луна! :blink:/
Лили , ей така изглеждаше нощес любовника.... ;D ;D ;D наежен и целия в лепкави и гнусни топки ;D ;D

Благодаря за посрещането Марая  :49:
Обожавам тези животни - обичам да мързелувам като котка и да ловувам също така  ;)

*

Veselin

« Отговор #79 -: Септември 03, 2010, 02:37:03 pm »
Мидпойнта АС/МС е на 14* Козирог, точно в съвпад с моя Асц. Там има и една неподвижна звезда - Вега, от най-големите доколкото си спомням. Едва ли това е фактор за нисък ръст.
Понеже заговорихме за карма - ЮЛВ е в съвпад с Юпитер: може би Веселин прекалено много се е разширявал в миналото и сега трябва принудително да се ограничава. ЮЛВ е в съвпад и с Меркурий - говорния дефект на брат му. Някъде съм чела, че близнаците се допълват и/или си разпределят качества. И сега трябва да се научи да общува, въпреки неоправданото пренебрежение от страна на другите заради ръста му. А никъде не съм срещала Хирон да се свързва с кармата - той е неизлечимата рана, но защо трябва да е карма това 
Какво имаш предвид под "разширявал"?
Не смятам обаче, че раната е неизлечима, още повече, че в днешно време всичко се развива доста бурно и не се знае какво ще измислят хората.