Здравей Гост

Транзит на планета през дванадесети дом

• 25 Отговора
  • 4114 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Транзит на планета през дванадесети дом
« Отговор #20 -: Септември 03, 2010, 12:32:18 pm »
Изживяла съм само транзити на Юпитер и Сатурн през 12 дом.
През единия от транзитите на Юпи бях студентка и много исках да живея без съквартирантка, но неможех да си го позволя по обясними причини ;D, но се случи така, че улучих момиче, което ползваше квартирата като "базов лагер" и на практика си живеех сама.
Голям кеф беше!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Септември 03, 2010, 03:25:27 pm »
Предстои ми транзит на Сатурн. Ще съвпадне с Плутон преди АЦ. Целия 12 дом ми е 23гр и е във Везни. Описала съм страданията си в темата за Транзитен Сатурн през 12 дом  :33:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Септември 03, 2010, 03:30:17 pm »
И на мен са ми минали тежките планети от там, освен Нептун.
След време и Сатурн като влезе в Скорпион за втори път ще се движи в 12 дом.

На този етап имам други да мисля, няма какво да го умувам отсега. А спомените ми за отминалите вече ми подсказват, че най-труден беше Плутон и кризата, която съответно го придружаваше.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Септември 03, 2010, 05:30:58 pm »
И на мен са ми минали тежките планети от там, освен Нептун.
След време и Сатурн като влезе в Скорпион за втори път ще се движи в 12 дом.

На този етап имам други да мисля, няма какво да го умувам отсега. А спомените ми за отминалите вече ми подсказват, че най-труден беше Плутон и кризата, която съответно го придружаваше.     

Какво съвпадение! Винаги обаче е различно..., дано този път е по-добър транзита му!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #24 -: Септември 03, 2010, 05:43:08 pm »

Какво съвпадение! Винаги обаче е различно..., дано този път е по-добър транзита му!
При мен не е хубав,а още не е стигнал Асц,не знам какво да очаквам за напред-толкова поразии ми направи,че вече е време да донесе и нещо добро :-\Сатурн ми е У4 в натала и точно там ме удари докато транзитира през 12 дом

« Отговор #25 -: Септември 03, 2010, 09:58:35 pm »

При мен не е хубав,а още не е стигнал Асц,не знам какво да очаквам за напред-толкова поразии ми направи,че вече е време да донесе и нещо добро :-\Сатурн ми е У4 в натала и точно там ме удари докато транзитира през 12 дом
Луната ми е в 12 дом Лъв и мога да кажа че се чувствам по дискомфортно и особено отколкото когато Сатурн беше там .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent