Историята е такава ,че трябваше да се върна на работа август.Но после пък ми се полагаха платен отпуск.После детето не го приемаха на детската,после пък го приеха,но исках да съм около него известно време.И все се отлагаше във времето това връщане на работа.
Пратих го детето,но е доста проблемно и плаче по цял ден.Страх ни е да не му стане нещо.И учителката ни посъветва да го водим еди-два пъти в седмицата за по няколко час докато свикне 2-3 месеца.Е,как да започна работа при това положение :(Имах голямото желание,но ми е мъчно за детето.Докато беше три дни на градина ми се скъси живота с три години да го мисля и обикалях скришом да слушам дали не плаче и да,плачеше но стоп

Писах на шефката какво е положението,тя предлага да работя на 4ри часа,но пътя до градината е час и половина и няма да успявам да го взимам по-рано.А нали това е целта,в началото да го взимам по-рано....
и оглеждайки от тук оттам.....може би е по -добре да не залъгвам хората и изобщо себе си.Просто детето все още има нужда от мен.
Та затова попитах за ретро венерата и прекратяването на договор.

детето е на 3г 4 мес.
Ползвала съм всичко което ми се полага по закон.Те няма да ме излъжат,както и аз тях. Други такива работодатели няма да намеря.
Но има и друго,като свикне с детската ,аз лично искам да мога да си почина също то тези 3 години майчински грижи и нищо да не правя и да не ходя по рейсовете и студа и да чакам по спирките.Просто да си почина от майчинството,което бе тежко.