Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73317 Прегледи
*

Divna

Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #280 -: Октомври 18, 2010, 05:08:50 am »
Марайче, остави тия работи  ;D!
Ти кипиш от чувства и емоции, също като мен. Наранена си и затова така говориш. Знаеш ли колко пъти съм си мечтала някой гений да вземе да измисли някоя инжекция, за имунитет срещу любовта?  ;D
Просто се раздаваме множко /добре дошло за мъжете/. Не сме срещнали тези, които могат навреме да ни оценят обаче. Но със сигурност ги има. Аз съм оптимист  :blink:. Знам, че някъде има някой, който е създаден за мен и аз съм създадена за него. Кога ще се срещнем? Въпрос на време.
Сега обаче не търся и не желая да имам връзка. Искам да си почина, да преосмисля и едва тогава ще започна да се пооглеждам. Знам, че в това състояние в което съм не бих могла да привлека един качествен мъж /само преди две седмици приключих една връзка, от която бях неудоволетворена/ и се чувствам уморена. Трябва да се заредя с много положителна енергия. Ама и това ще стане.
Та и с теб така.
Приключи веднъж завинаги с бившия. После си почини. Малко ли години те е тормозила тая "акула"? Зареди се с енергия и ще видиш как човека за теб ще се появи.

*

holanda

« Отговор #281 -: Октомври 18, 2010, 05:10:55 am »
разчекнахте я тази ретро Венера,обаче.. ;D ;D

*

Divna

« Отговор #282 -: Октомври 18, 2010, 05:11:48 am »

Мрат в аквариуми, :( дадох много свобода..., а то се оказа , че не правилно....Връщат се , уморени , отчаяни , тъжни...и отново търсят пристан....Дивна ...някога написах едно стихотворение за него...Няма да оттегчавам аудиторията ...само няколко думи:

Мъже, мъже ...какво ми дадохте и колко взехте....
.............................................................................
подхвърляхте душата ми и весело се  смеехте.......,
а после пак се връщахте разплакани......
Защо за нежност и за обич молите........

[/quote]

Марайче, те тия мъже търсят майка, а не съпруга.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #283 -: Октомври 18, 2010, 05:12:31 am »
разчекнахте я тази ретро Венера,обаче.. ;D ;D

НапраО...... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #284 -: Октомври 18, 2010, 05:22:29 am »

Мрат в аквариуми, :( дадох много свобода..., а то се оказа , че не правилно....Връщат се , уморени , отчаяни , тъжни...и отново търсят пристан....Дивна ...някога написах едно стихотворение за него...Няма да оттегчавам аудиторията ...само няколко думи:

Мъже, мъже ...какво ми дадохте и колко взехте....
.............................................................................
подхвърляхте душата ми и весело се  смеехте.......,
а после пак се връщахте разплакани......
Защо за нежност и за обич молите........

[/quote]

Не...и майка си не търсят..., търсят друго Дивна..., друго....Но, при мене го няма вече!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Октомври 18, 2010, 05:28:04 am »
Марайче, остави тия работи  ;D!
Ти кипиш от чувства и емоции, също като мен. Наранена си и затова така говориш. Знаеш ли колко пъти съм си мечтала някой гений да вземе да измисли някоя инжекция, за имунитет срещу любовта?  ;D
Просто се раздаваме множко /добре дошло за мъжете/. Не сме срещнали тези, които могат навреме да ни оценят обаче. Но със сигурност ги има. Аз съм оптимист  :blink:. Знам, че някъде има някой, който е създаден за мен и аз съм създадена за него. Кога ще се срещнем? Въпрос на време.
Сега обаче не търся и не желая да имам връзка. Искам да си почина, да преосмисля и едва тогава ще започна да се пооглеждам. Знам, че в това състояние в което съм не бих могла да привлека един качествен мъж /само преди две седмици приключих една връзка, от която бях неудоволетворена/ и се чувствам уморена. Трябва да се заредя с много положителна енергия. Ама и това ще стане.
Та и с теб така.
Приключи веднъж завинаги с бившия. После си почини. Малко ли години те е тормозила тая "акула"? Зареди се с енергия и ще видиш как човека за теб ще се появи.

Искам да намеря себе си!
Искам да замина за Индонезия другата година/живот и здраве за няколко месеца/...Искам да отида до Тибет и Непал..., накрая , ако е рекъл Господ до Сеит Баба ....
Има хора , които никога не са срещали любовта , аз я имах...Бог ми я отне...това е била волята му/неговата и моята/...
Не вярвам вече в това Дивна!Не вярвам! Дори и да го видя няма да повярвам! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #286 -: Октомври 18, 2010, 05:31:31 am »

и някой да им поддържа статуса  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #287 -: Октомври 18, 2010, 05:34:36 am »
Искам да замина за Индонезия другата година/живот и здраве за няколко месеца/...Искам да отида до Тибет и Непал..., накрая , ако е рекъл Господ до Сеит Баба ....

Марая, не разбрах...С Рибата ли ще ходиш...? Като го гледам как се е хванал за полата ти.Добре ще му се отрази една разходка... ;D ;D ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #288 -: Октомври 18, 2010, 05:41:47 am »

Марая, не разбрах...С Рибата ли ще ходиш...? Като го гледам как се е хванал за полата ти.Добре ще му се отрази една разходка... ;D ;D ;D ;)

ААААА , НЕ ! ВЕДНЪЖ ХОДИХ С НЕГО ДО О-В БАЛИ! Няма да ти разказвам....викам събуждай се , минаваме екватора...Вуте , вика и какво от това ...що не се стъмва.... ;D ;D ;D ;D
Той уж ме заведе , да ме изядадът папуасите , ноооо не биде , не му мина номера!
Сама Мила , абсолютно сама искам да замина , уморена съм от хора , срещи , любови , раздели....
Колкото повече остарявам , толкова повече осъзнавам , че приключенския дух не мога да убия....

*

Марая

• 28287
« Отговор #289 -: Октомври 18, 2010, 05:46:53 am »

и някой да им поддържа статуса  :mellow:

Умре тая...кравата пресъхна..... ;D ;D ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #290 -: Октомври 18, 2010, 03:45:09 pm »
Абе момичета, вземете си сложете по една риба в тигана и си я изпържете па си я хапнете ... Тя рибата така била най-вкусна  ;D. Иначе е една такава хлъзгава ... неможеш я хвана.

Дивна, посипи си с пепел езика! Добрия рибар ги хваща веднага, кълват на кукичката без да питат. А който не знае как да ги хване, ги иска пържени  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #291 -: Октомври 18, 2010, 05:07:21 pm »
интересен  вътрешен живот ще да има- по ретро венера често се получава заслуженото- т.е. сега ще се разговори момчето, но до конкретни действия отложи за след 18.11 ( имам предвид по договор :P) иначе "предоговаяне"  може
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #292 -: Октомври 18, 2010, 09:20:03 pm »
Абе момичета, вземете си сложете по една риба в тигана и си я изпържете па си я хапнете ... Тя рибата така била най-вкусна  ;D. Иначе е една такава хлъзгава ... неможеш я хвана.

Дивна, посипи си с пепел езика! Добрия рибар ги хваща веднага, кълват на кукичката без да питат. А който не знае как да ги хване, ги иска пържени  ;D

Посипах го  ;D

ЯЯ, ти нали знаеш, че присъстващите и техните близки са винаги изключение  ;).
Надявам се, въпреки всичко, че не съм те засегнала с поста си.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #293 -: Октомври 18, 2010, 09:27:00 pm »
нищо подобно, нали едно Слънце човек не прави  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #294 -: Октомври 19, 2010, 03:45:06 am »
Абе дали ще е от ретрото, че погледа ми е навътре ;D - към мен или от туй, че е покрай Плуто Асц, но да ви кажа днес се поглеждам в огледалото и туй да го кажа аз значи е голяма работа, бях привлечена, другите Скорпионки да си кажат дали им действа разкрасяващо, че една такава в образа се видях фатална, не си е работа.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #295 -: Октомври 19, 2010, 03:53:06 am »
Сънрейн, Венерата си си действа разкрасяващо особено ако аспектира асцендента.
При възврата и аз самата усещах, че излъчвам сексапил и обирах погледи заради самочувствието, което излъчвах.
Обаче сега ....Урана ми погрозни Венерата (Мамка му!). :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #296 -: Октомври 19, 2010, 03:54:17 am »
Значи не е било чист нарцисизъм, ти ме успокои.  :72:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Октомври 19, 2010, 03:55:18 am »
На ретро Венера не съм й усетила ефекта, още не ми е минала през АС. А ефектът на Марс върху АС не ми хареса много, добре че отминава вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #298 -: Октомври 19, 2010, 04:21:21 am »
На 27* везни бая дълго ще ме мъчи..... ;D.
Какво ли е решила да каже на наталния Юпитер? :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #299 -: Октомври 19, 2010, 04:35:51 am »
На 27* везни бая дълго ще ме мъчи..... ;D.
Какво ли е решила да каже на наталния Юпитер? :rolleyes:

А какво ли е решила да каже на наталната Венера в същия този момент?  :-\