Марайче, остави тия работи

!
Ти кипиш от чувства и емоции, също като мен. Наранена си и затова така говориш. Знаеш ли колко пъти съм си мечтала някой гений да вземе да измисли някоя инжекция, за имунитет срещу любовта?

Просто се раздаваме множко /добре дошло за мъжете/. Не сме срещнали тези, които могат навреме да ни оценят обаче. Но със сигурност ги има. Аз съм оптимист :blink:. Знам, че някъде има някой, който е създаден за мен и аз съм създадена за него. Кога ще се срещнем? Въпрос на време.
Сега обаче не търся и не желая да имам връзка. Искам да си почина, да преосмисля и едва тогава ще започна да се пооглеждам. Знам, че в това състояние в което съм не бих могла да привлека един качествен мъж /само преди две седмици приключих една връзка, от която бях неудоволетворена/ и се чувствам уморена. Трябва да се заредя с много положителна енергия. Ама и това ще стане.
Та и с теб така.
Приключи веднъж завинаги с бившия. После си почини. Малко ли години те е тормозила тая "акула"? Зареди се с енергия и ще видиш как човека за теб ще се появи.