Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73495 Прегледи
*

Divna

Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #360 -: Октомври 25, 2010, 05:32:16 am »
Е все е нещо - маникюр, педикюр, прическа... трябва си поддръжка. Няма грозна жена, има неподдържана!

Издивявам като видя жена с претенции, и с олющен лак ( няма 2 лв за лакочистител ли?! )

Това ми хареса  ;D.

Знае ли човек, може да е с асц. Дева?  ;)

:57:  Еее, колкото и да съм цинцар, няма да ходя като циганка. Освен със зъби да го олющя, ама нямам такъв навик и бая зор ще видя...  ;D

А между другото, при Рибите другия месец може да бъде драматичен до 19 ное, както и за Стрелците.
А после при стелиумните Водолеи, Уран като тръгне директен декември и след 10 дек когато Мерка като обърне, ще има големи житейски обрати.

Мерка в кой знак обръща?

*

Asol

• 4140
« Отговор #361 -: Октомври 25, 2010, 05:34:42 am »
То си е така. Например търся аз нещо, което ми трябва, търся, търся, но нищо и си казвам уф, дигам ръце то вземе се появи отнякъде. ;D Не е правило, но се случва така понякога.

« Отговор #362 -: Октомври 25, 2010, 05:46:36 am »
Когато Венера обърне, ще ми бъде 3 градуса съвпад със Слънцето. Същия ден Луната прави съвпад с Марс  :rolleyes: Ден преви това Юпитер обръща директен. Това 18-19.11.  :rolleyes: Ще взема пак да разгоря страстите  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #363 -: Октомври 25, 2010, 06:00:10 am »
 :-[ :-[ :-[

*

Divna

« Отговор #364 -: Октомври 25, 2010, 06:15:34 am »
В кардинален знак обръща - Козирог. Новолунието на 5 дек, Меркурий е в точен съвпад с Плутон. Стига някъде до към 5-6 гр Козирог и тръгва обратно, сигурно се връща в Стрелец , няма начин. Не съм го проследила, предполагам. :P

ПП. Много ти харесвам аватарчето. Много мило излъчване има дамата. Непринудено, неангажиращо и приятно..

Благодаря, Ая!

*

holanda

« Отговор #365 -: Октомври 25, 2010, 06:06:19 pm »
снощи ми се обади стар познайник.Говорихме за стари неща и как съм се отнесла с него,без дори да подозирам-за период от 2 години и нещо си джиткахме,но никoй не е говорел за сериозни връзки..а той беше скиор и почти цялата зима го нямаше-я сетя да цъфна,я не...но не това ми беше причината,де-никога не ми е говорел за любови и незнаех,че искал такава.До вчера.
Толкова кофти както сега,не ми е било...направо,голяма 6матка се чувствам..просто не съм от хората,които  играят игрички с други,за да направят живота си интересен  :angry:.Ако ми беше намекнал ,щях да разбера за какво става дума.
както и да е,надявам се човека да е щастлив с новата приятелка,защото е добро момче.Извиних се,почувствах се зле,дано си е взел своето,за да му олекне и да затвори страницата.Поне моето усещане беше такова.

--при мен Венера секстил с натални Сатyрн и Нептун в 3 дом.
нямам негов час на раждане ,за да видя какво го е провокирало да си каже всичко

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #366 -: Октомври 25, 2010, 06:55:04 pm »
аз незнам дали е от ретро Венерката, но от както е ретроградна......партньорските отношения са много топли, нежни и чувствени..... усещам сигурност и  домашен уют...по-спокойна не съм се чувствала, но спирам да не дърпам дявола за опашката :-[ :blink:...миналата и по-миналат седмица срещнах съученици и стари познати.....в натала ми е в 3-ти на К4....
като цяло транзитната Венера прави тригон, по знак от 9-ти дом, към Слънце, Марс и Меркурий....

« Отговор #367 -: Октомври 26, 2010, 04:43:16 am »
Купих един панталон на ретро Мерк. Постоянно ми се струва, че ми са къси крачолите  ;D и така и не му махнах етикетите. Днес в магазина видях по-голяма мярка и утре ще отида да го сменя - на ретро Венера. Надявам се да ме чака  ;D

*

Divna

« Отговор #368 -: Октомври 26, 2010, 04:44:58 am »
Венеро, Венерооо, побелях да те чакам да се врътнеш ...  :unsure:  Писна ми!!! Само номера можеш да въртиш, гадино мръсна!!!  :o

Ая, сигурна ли си, че Венера е виновна?

*

Divna

« Отговор #369 -: Октомври 26, 2010, 04:55:22 am »
Венеро, Венерооо, побелях да те чакам да се врътнеш ...  :unsure:  Писна ми!!! Само номера можеш да въртиш, гадино мръсна!!!  :o

Ая, сигурна ли си, че Венера е виновна?

Ами, на 8 окт станаха скандалите.  :o  Може би  и Уран ме тормози на Десцендента и Юпитер там. Чакам ги с нетърпение и да обърнат, да видим какво ще става. Днес е имало включване, ама телефона е офлайн...  ;D   

Транзитна Лилит е в опозиция на натална Венера по оста 6/12. Затова си мисля, че не е от ретро Венерата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #370 -: Октомври 26, 2010, 04:55:52 am »
Мислех, мислех и стигнах до извода, че ретроградните планети по транзит имат свойството да "помнят" градуса, в който се е случило нещо важно. И когато минат през същия градус от знака, могат да съживят спомена или да ни накарат отново да изживеем някое забравено чувство, емоция...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #371 -: Октомври 26, 2010, 04:57:36 am »
Мислех, мислех и стигнах до извода, че ретроградните планети по транзит имат свойството да "помнят" градуса, в който се е случило нещо важно. И когато минат през същия градус от знака, могат да съживят спомена или да ни накарат отново да изживеем някое забравено чувство, емоция...

Добре дошла в отбора..... ;D ;D
От дълго време го пея и ме е яд на това!!!! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #372 -: Октомври 26, 2010, 05:01:59 am »

това ми е интересно,Лили,може ли да споделиш повече ,защото не разбирaм добре-примерно..ако при някои по-стар транзит на Венера през везни в опреден градус съм имала преживяване със стар партньор,след време ..когато Венера попадне в съ6тия градус,нещо ще накара мен или партньора да помисли над отношенията ни ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #373 -: Октомври 26, 2010, 05:04:25 am »
Еми де да знам, не го изключам като вариант...
Просто споделям личната си опитност, а пък дали е някаква закономерност или случайност...
Чудех се защо емоционално съм почти пред умирачка тия дни, погледнах в ефемеридите кога миналата година Венера е била в 7 гр. Скорпион и ми стана ясно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #374 -: Октомври 26, 2010, 05:18:36 am »
Divna, мислиш че Лилит е виновна?  :-\ Да ти кажа, рядко я включвам дори в таблицата. Малко съм чела и малко знам за Лилит. Рядко я използват в прогностиката. Ама знам ли, може да имаш право... Ще я видим като цъфне на ДС в съвпад с Уран/Юпитер...  ;D

Груба грешка!
Дявола се крие в подробностите! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #375 -: Октомври 26, 2010, 06:17:56 am »
Divna, мислиш че Лилит е виновна?  :-\ Да ти кажа, рядко я включвам дори в таблицата. Малко съм чела и малко знам за Лилит. Рядко я използват в прогностиката. Ама знам ли, може да имаш право... Ще я видим като цъфне на ДС в съвпад с Уран/Юпитер...  ;D

Ако черпиш познания от англосаксонската школа е нормално да не си запозната с нея, защото само френската школа я използва.
Проучвам Лилит по-задълбочено от няколко месеца. В мойта карта и в картите на близките ми работи безпогрешно.
Лилит дава много информация. Започни да я следиш в картата си и сама ще се увериш.
В радикса ти забелязах, че е в опозиция на нат. Венера. Сама посебе си Лилит е изключително кармична точка и като допълнение аспекта е в кармичната ос 6/12. Венера е планетата на любовта и тук тя е наранена. В радикса ти Лилит е в твърд аспект с управителят на Асц./Меркурий/, така че е много вероятно да усещаш всеки нейн транзит с по-голям интензитет. В момента Лилит наранява планетата на любовта-Венера, която в радикса получава квадратура от Нептун /този аспект говори и, че ти лесно можеш да бъде подведена и заблудена по отношение на любовта. Можеш да живееш в любовни илюзии/. Лилит в настоящето е в опозиция с Венера и в квадратура с Нептун - разчупва се илюзията за любовта, излизат наяве неща, които са били скрити дълго време. Но тъй като аспектите са твърди това става чрез болка. Преходът не е плавен и безболезнен. Като допълнение и твърдия аспект в картата Лилит/У1 ти дава възможността да усещаш нещата много силно.

*

katrin_ls

« Отговор #376 -: Октомври 26, 2010, 06:22:10 am »
Имаш право, Дивна. Но аз си повтарям думите на Марая - ''днешните сълзи са утрешни усмивки'' и знам, че след всяко зло идва добро!  :'(  Да, тр. Лилит активира наталната квадратура Нептун/ Слънце,Венера, Сатурн, но пък от друга страна върви в сходящ тригон с Марс. Та, надявам се да е по-плавен този преход.

''Животът има две страни - едната светла, другата мрачна, а времето има сигурни и опасни дни. Пътнико, ти който си играчка в ръцете на мрака, не се сърди на времето, нито на живота, защото всичко хубаво е следвано от злото!!!''

:'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #377 -: Октомври 26, 2010, 06:23:37 am »
А коя Лилит по-конкретно изучаваш, Дивна? Тази, свързана с лунната орбита или...? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #378 -: Октомври 26, 2010, 06:35:17 am »
Divna, при всеки твърд аспект на Лилит към лични планети ли усещаме болка в някакъв вид
( не само любовна, разбира се) ?
Говоря за съвпад, квадрат и опозиция - тези, които носят напрежение и усещане за фаталност и предопределеност...  :-\  Ясно е, че мажорен аспект на транзитна Лилит към Слънце и Луна не е особено лек период. Но всеки, който е преживял някаква фаталност или раздяла, може да погледне към момента дали Лилит е била в аспект със светило или лична планета.  :-\

колкото е по-хармоничен аспекта на Лилит , толкова по-зле.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #379 -: Октомври 26, 2010, 06:48:08 am »
Точно в този момент, сейчас, да ти кажа на мен хич не ми е розово.  ;D  Лилит в 6ти опозиция нат. Венера и Слънце и квадрат Нептун У7.
Какво ли ще стане като кацне на ДС?!  ;D  Стига вечеееее...  ;D

N[ma stiga...
Ще разказваш!
Но...запомни- Лилит не е само черна , тя е страхотна като писта е! Трябва да владеш само себе си!  :blink: ;)