Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73531 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #420 -: Ноември 07, 2010, 06:39:27 pm »
Санти, ти ако постоянно си "на фази", помисли колко ретроградия има в рамките на годината (Меркурий + Венера).  ;D То по тая логика през 2/3 от годината отношенията трябва да се влошават, човек да се отдръпва и после, след като премине ретроградието, да се разчупват отново ледовете.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #421 -: Ноември 07, 2010, 06:42:50 pm »
На мен по ретро Венера нито едно бивше гадже не ми се обади, да ви кажа.  ;D

този път и на мен
само нови са ;D

всичко ще си кажеш
бтв.  появяват се стари гаждета от други животи, разни познанства, много стари приятелства или съученичества се подновяват; предполагам са ви се появили по- скоро доста позабравени контакти не от предишното венерино ретроградия, а от по- далечен момент може да са минали едно 5 години поне или 10; като съвсем не става дума непременно за противоположния пол
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Santi

« Отговор #422 -: Ноември 07, 2010, 06:44:45 pm »
Е не става дума за мен  ;D . ретро Венерата се проявява различно при всеки - зависи как аспектира картата и през кой дом транзитира . Примерно преди няколко дни загубих немалко пари, а не ми се беше случвало досега  ;) . Просто наблюдения в/у хората около мен  ;D .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #423 -: Ноември 07, 2010, 06:50:35 pm »
Та, какво казвахте за разпадаща се връзка по ретро Венера? Ще се възобнови ли на по-късен етап и страните събират ли се отново? И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

Имам подозрения за един мой приятел...новолунието от вчера е било в съвпад с Урана му. Но така и не знам точната домофикация.

И в двата случая не е правилно...., защото според мен не е окончателно и не е решение... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #424 -: Ноември 07, 2010, 06:52:23 pm »
Примерно преди няколко дни загубих немалко пари, а не ми се беше случвало досега  ;)

А аз още се чудя дали да си искам парите по ретро Венера или да изчакам, имам няколко длъжници. То скоро ще му мине срокът на погасителна давност, а аз още не мога да събера кураж и да съм по-настоятелна.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #425 -: Ноември 07, 2010, 06:54:04 pm »
По ретро Венера трябва да се разчистят стари сметки  :blink: .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #426 -: Ноември 07, 2010, 06:58:28 pm »
Тогава ще го прозвъня през седмицата, няма да чакам повече. И без това ми е писнало и смятам да ги разкарвам като възложители.
Те са няколко съдружника там и имат регистрирани 2-3 фирми. И наскоро научих от единия (най-коректния ми клиент), че нещо се разцепва там и той се отделя. Така че желателно е да си потърся парите още сега, прав си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #427 -: Ноември 07, 2010, 07:02:54 pm »
всичко ще си кажеш
бтв.  появяват се стари гаждета от други животи, разни познанства, много стари приятелства или съученичества се подновяват;

;D има и стари (е, не чак толкова), и съвсем нови

всъщност, целият сегашен ретро период на Венера много ярко отразява наталната и позиция - ретроградна, във взаимна рецепция с Уран + точния съвпад на транзитната с натален Уран в градуса на ретроградието
много уранианско  :-X

*

Santi

« Отговор #428 -: Ноември 07, 2010, 07:06:31 pm »
Тогава ще го прозвъня през седмицата, няма да чакам повече. И без това ми е писнало и смятам да ги разкарвам като възложители.
Те са няколко съдружника там и имат регистрирани 2-3 фирми. И наскоро научих от единия (най-коректния ми клиент), че нещо се разцепва там и той се отделя. Така че желателно е да си потърся парите още сега, прав си.

Добре си решила, че после ходи ми гони михаля  :blink: .

Та, какво казвахте за разпадаща се връзка по ретро Венера? Ще се възобнови ли на по-късен етап и страните събират ли се отново? И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

Имам подозрения за един мой приятел...новолунието от вчера е било в съвпад с Урана му. Но така и не знам точната домофикация.

И в двата случая не е правилно...., защото според мен не е окончателно и не е решение... ;D

След като се обърне се избистря положението .

*

Kaya

• 2893
« Отговор #429 -: Ноември 07, 2010, 07:14:17 pm »
;D има и стари (е, не чак толкова), и съвсем нови

всъщност, целият сегашен ретро период на Венера много ярко отразява наталната и позиция - ретроградна, във взаимна рецепция с Уран + точния съвпад на транзитната с натален Уран в градуса на ретроградието
много уранианско  :-X

жалко, че не е стабиларско положението, но пък ще се подмладиш- уран няма възраст вярва във вечната младост
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #430 -: Ноември 07, 2010, 07:18:19 pm »

Добре си решила, че после ходи ми гони михаля  :blink: .

Та, какво казвахте за разпадаща се връзка по ретро Венера? Ще се възобнови ли на по-късен етап и страните събират ли се отново? И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

След като се обърне се избистря положението .

Според мен при следващата ретро фаза на Венера  проблема застава на дневен ред....Провокацичта е най-силна по време на стационарната и фаза.... :blink:
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 07:40:47 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #431 -: Ноември 07, 2010, 07:29:38 pm »
На мен стационарно ми прави тригон със Слънцето(у7) . Интересно ще е дали ще даде някакво събитие .

« Отговор #432 -: Ноември 07, 2010, 07:35:17 pm »
И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

и аз търся отговор на въпроса
подозренията за какво са - за почване или прекратяване

подозренията да прекратяване. Транзитните Юпитер/Уран му квадратилат нат Венера в Близнаци.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #433 -: Ноември 07, 2010, 07:57:42 pm »

Мен ако питаш, щом ти изтича скоро погастелната, или го отпиши или пускай искова молба. И да звъниш, все тая.
Колкото до нови връзки - една приятелка започна як интернет флирт около средата на октомври - то щяха да се виждат, то беше двустранна любов... подметнах за ретроВенерата, като плюх през рамо, да не хване уроки връзката  ;D днес му е теглила една цветна и го е отписала.

Аурора, аз имам аналогичен случай - правят куинконс с Венера във Везни. Върви към прекратяване, но още се стиска и трае човека - Венера е У9 и У2 - парите са важни  ;) . А и Марс скоро ще му мине през ИЦ
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #434 -: Ноември 07, 2010, 08:07:00 pm »
На мен стационарно ми прави тригон със Слънцето(у7) . Интересно ще е дали ще даде някакво събитие .

При мен с втория управител на 1-ви дом- Юпитер....
Не мисля , че ще липсва събитийност по редица фактори...Един от които касае дирекция... :rolleyes:

*

Santi

« Отговор #435 -: Ноември 07, 2010, 08:26:48 pm »

При мен с втория управител на 1-ви дом- Юпитер....
Не мисля , че ще липсва събитийност по редица фактори...Един от които касае дирекция... :rolleyes:

При мен пък ще опозира на пр. Юпитер, който е в секстил със нат.Слънце . Много друса този ретро период, не е като минали ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #436 -: Ноември 07, 2010, 08:32:02 pm »
По- добре опозиция отколкото тригон , в тоя смисъл май си по-добре от мен... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #437 -: Ноември 12, 2010, 03:36:46 am »
Ех, Венера ретро такива ги твори. Аквамарин да става зелен, ако не сте виждали, да знаете, че и това е възможно. На моя приятелка камъните на пръстена се озоваха в тази гама, след като го дала за елементарно почистване. Тя самата е в шок, а бижутерите не са особено трогнати от случката.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #438 -: Ноември 12, 2010, 03:39:30 am »
Ех, Венера ретро такива ги твори. Аквамарин да става зелен, ако не сте виждали, да знаете, че и това е възможно. На моя приятелка камъните на пръстена се озоваха в тази гама, след като го дала за елементарно почистване. Тя самата е в шок, а бижутерите не са особено трогнати от случката.

Боядисан планински кристал!
Аквамарина струва много скъпо... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #439 -: Ноември 12, 2010, 03:41:35 am »
Първо това се оказва, сигурно е така, да и второ чудно с какво са го третирали при почистването, като твърдят, че е само с вода и веро. Голям карък.  

П.П. Относно вида на камъка си има дори сертификат ;D, но и аз веднага изразих съмнение за неговата истинност, след като си е сменил цвета така. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.