Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54765 Прегледи
 ;D Дневникът на ДАМИС за приключенията на АПОЛОНИЙ ТИАНСКИ е оцелял по чудо и е останал единственият. 
     ЮСТИН МЪЧЕНИК често е говорел за АПОЛОНИЙ и за безупречния характер и справедли-
востта на този добър човек.

;D  Св.ЙОАН бил противник на АПОЛОНИЙ, както СИМОН бил противник на св.ПЕТЪР,
ЕЛИМАС НА ПАВЕЛ и т.н.

;D     Информацията е от "ТАЙНАТА ДОКТРИНА" на ЕЛЕНА БЛАВАТСКА.

;D   Ето какво получих аз самата от един човек,който си попита за миналите си животи:Ти си била Атинатянката Таис, също така и Елена Блаватская. Те двете са държали на правдата. Борели са се срещу грешните неща и са се опитвали да прокарат път за добри неща и за истината и правдата. Но както може да се предполага правдата и истината в повечето случай се различават от физическият ни живот където властват лъжите и тъмните схеми. И хората до такава степен са приели физическият ни живот като истина, че не могат да повярват когато истината им се каже.
И те я приемат за лъжа защото тя се различава коренно от това в което са вярвали винаги.
Спомни си как преди време са смятали планетата ни за плоска дъска пък то се оказало че е кръгла. И те дори смятали че тя е център на вселената и космоса пък се оказало че не е така. Е да ама първите хора дето са посмяли да заявят истината са били изгорени живи за това което са казвали.
Та първите които се изправят и кажат истината винаги са отнасяли гневът на тълпата хора. Това е нормално. Както виждаш и при Атинянката Таис и при Елена Блаватска са налице едни и също неща. И двете са казвали истини и са прокарвали път за нови истини но хората са ги обявили за мошеници.

Виждаш и едно друго нещо и сега. Пак отново както и предишните пъти само че този път в сегашният живот. Ти се опитваш да казваш истината за преражданията и въпреки това много хора не вярват и задават подстрекаващи въпроси с цел да те вкарат в издънка. Само и само да подронят това което казваш.

Един и същ сценарии и при трите в три различни живота обаче при един и същ човек. Все си ти но в различни животи, сценарият е един и същи но участниците и действията са различни.

;D Също е теоретизира, че св.УРСУЛА /брит.христ.светица- род.?-поч.не се знаело точната година/е християнизиран форма на богинята ФРЕЯ, който приветства душите на мъртвите девойки. [7]
     Превод от уикипедия

Баба твърди, че в човешката форма, душата става обект на прераждането , "принудително процеса на сдружаване и disassociation на съзнанието" [106] Целта на прераждането е да предоставят възможност за освобождение от илюзията. The soul reincarnates innumerable times in all conditions of life encompassing the whole range of human experience (eg man/woman, rich/poor, powerful/weak, etc.). [ 107 ] Through the experience of opposites, sanskaras gradually grow fainter and scarcer. [ 108 ] Meher Baba describes the process of God-realization this way: Душата се преражда безброй пъти при всякакви условия на живот, която обхваща целия спектър на човешкия опит (например мъж / жена, богат / беден, мощен / слаби и др. ). [ 107] Чрез опита на противоположностите, sanskaras постепенно расте по-глухи и по -оскъдни [108] Мехер Баба описва процеса на осъзнаване на Бог по този начин:

From out of the depth of unbroken Infinity arose the Question, "Who am I?" От от дълбочината на непрекъсната Infinity възникна въпросът: "Кой съм аз?" And to that Question there is the answer, "I am God!" [ 102 ] И на този въпрос е отговорът, "Аз съм Бог!" [102]

Meher Baba described heaven and hell as transitory and illusory states between incarnations: [ 109 ] Мехер Баба описва небето и ада като преходни и илюзорни държави между превъплъщения: [109]

The states of heaven and hell are nothing but states of intensive experiences of the consciousness of the soul, experiencing either of the predominant counterparts of the opposite impressions while the soul is dissociated from the gross human body or form. [ 110 ] Членки на небето и ада са нищо друго освен членки на интензивни преживявания на съзнанието на душата, изпитват или на преобладаващия колеги от противоположния импресии, докато душата е отделена от брутния човешкото тяло или форма . [110 ]

По време на първите събирания на неговото близко обкръжение и последователи, Мехер Баба даде дискурси по различни духовни теми. Between 1938 and 1943, at the request of Princess Norina Matchabelli , one of his earliest Western devotees, Meher Baba dictated a series of discourses on his alphabet board for her New York publication Meher Baba Journal . [ 59 ] These discourses, transcribed or worked up by close disciples from points given by Baba, address many aspects of the spiritual life, and provide practical and simple direction for the aspirant. Между 1938 и 1943 г., по искане на принцеса Norina Matchabelli , една от ранните му Западните предани, Мехер Баба, продиктувани серия дискурси на неговата азбука борда си Ню Йорк публикуване Мехер Баба вестник [5

Франсис Brabazon (24 януари 1907 г. - 24 юни 1984 г.) е австралийски поет и член на Мехер Баба " Mandali .

;DФРИДРИХ НИЦШЕ - нем.философ 15.10.1844 - 25.08.1900 -
       ЧРЕЗ УСТАТА НА СВОЯ ЗАРАТУСТРА - ФРИДРИХ НИЦШЕ изрича:
"Наистина,през стотици души съм преминал аз по своя път,през стотици люлки,през стотици родилни напъни." Но тук приликата е чисто външна.
       Според НИЦШЕ всичко умира и всичко разцъфтява отново.
       НИЦШЕ подлага на унищожителна критика християнството.  А моралните ценности на християнството са израз на умора,изтощение и упадък.
Самият морал,възникнал под знака на религията е най-страшната форма на проявление на "волята за гибел".
       МОЙ КОМЕНТАР: Ето един много известен философ казва и подчертава,че през стотици души е преминал той по своя път. Това какво значи,че признава прераждането. Казва пак всичко умира и всичко разцъфтява отново.
       МОЙ КОМЕНТАР ЗА МОРАЛНИТЕ ЗАПОВЕДИ: Трябвало е да не са
под знака на религията. Те са били вселенски космически морални ценности,а не е трябвало да са под знака на религията /това ми каза и моят духовен учител ИЕОВА/

;D       Много се радвам,че новият ни президент г-н РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ споделя моите виждания и вярва в прераждането.

;D     Ето той също вярва,че бил в ИРЛАНДИЯ в минал живот и то в еди коя си 17... год. така спомена в речта си по БТВ и във в-к Дума също го пише.  Попитах моят духовен учител ИЕОВА и той ми каза,че бил ДЖОРДЖ ІІІ - англ. крал /род.4.06.1738-поч.29.01.1820/.

:58:   ЕХО ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ТУК! 14.01 - ДЕНЯТ НА ПРЕРАЖДАНЕТО - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ИНДИЯ! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С http://www.vbox7.com/play:0043e0e0   
И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

Продължението на мисията ми - вярата в прераждането
« Отговор #272 -: Август 17, 2012, 01:28:53 am »
Ще продължа темата за вярата в прераждането и мисията ми за изследванията на миналите животи,които искат да  им продължа да изследват , които досега са ми питали ако искат да им продължа изследванията може да ме питат. Компютъра ми беше развален няколко месеца и сега ми подари нов от човек,който беше направил сайт и заедно с него пишехме теми за прераждането и който вярва в моят духовен учител ИЕОВА и който ми каза , че е подарък от ИЕОВА.