А какво ти беше основното усещане?! Любопитство, страх ?!
Аз тъкмо си изтеглих сериала с извънземните, дето го препоръчвате със Синухе, и силно се надявам да не сънувам извънземни. 
ооо не страх отдавна не изпитвам. само любопитство

преди месец и нещо сънувах, че се изтъпаних пред летяща чиния на рептили и само с мисъл я блокирах. около мен имаше много рептили, но не зная защо ги виждах по-ниски от мен. нещо ми се ръмжаха насреща и ме заплашваха с големия дракон, а аз им се изсмях и им показах татуировката си на дракон /имам такава отзад под кръста наистина/ и те се стреснаха и се разбягаха... реално от много отдавна не ме е страх. някак на сън владея всякакви сили и ги разпердушинвам надлъжно и наширно :rolf: :rolf: :rolf:
обаче за снощните зеленички не бяха рептилчета. някак ги асоциирам с новите енергии. зеленото е цвета на сърдечната, 4та чакра. необходимо е тя да се развие у човека за да се възнесе... просто това ми идва на ума - цял ден го чепкам... новата енергия необходима да мутация на ДНК-то и чакрите е вече налице...
преди време пак бях сънувала ДНК нишките и пак новите енергии и тях ги сънувах като хора, а не като облаци примерно...