Здравей Гост

ШАНСА В НАТАЛА И РАЗВИТИЕТО МУ

• 48 Отговора
  • 5690 Прегледи
Re:ШАНСА В НАТАЛА И РАЗВИТИЕТО МУ
« Отговор #40 -: Септември 04, 2010, 08:42:39 pm »
Или да се появи отнякъде "принцът" на "бял кон"  ;D, но не винаги от "жабока" става принц, ама it's too late  ;D .

Според заслугите, както се казва .
Защо бе мъже на коне не може ли да си пожелаете нещо,което да си е само за  вас а не някой да ви го дава
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Септември 04, 2010, 10:10:25 pm »
Шанса според мен е възможност. Възможност да живееш така както искаш , без да се налага да се ограничаваш или лишаваш от нещо за сметка на друго....Шанса като такъв е начин да правиш любимите си неща , да живееш в хармония със себе си , да бъдеш себе си.
Срещала съм много клоуни в живота , скрити зад маски и нещастни по своему....
Преди години при мен дойде жената на един министър...Чрез приятел , не можех да откажа. Картата беше показателна , много възможности и много пропуснати *шансове* в името на семейството и мъжа....
Нямах право да лъжа , и казах всичко което бях *прочела* в натала й....Тя беше изумена , смутена и изплашена....
Сега е някъде другаде , вярвам ,че е намерила шанса си за щастлив и пълноценен живот , който й липсваше...

Искам да кажа , че поради обективни причини няма да кача картата , но тя притежаваше голям огнен тригон,,,,Юпитер в стрелец , Венера в лъв и луна в овен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #42 -: Септември 04, 2010, 10:40:07 pm »
Марая, да разбирам ли, че огнения тригон е "виновник" за шанса?

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Септември 04, 2010, 11:16:37 pm »

Не мисля , картата й имаше тао квадрат...
Мисля , че най-важното за жената е луната и не толкова знака ,който заема , а аспектацията ,която прави. Всичко е важно разбира се , но основното което ни води е емоцията и интуицията ни ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Септември 04, 2010, 11:20:41 pm »
Марая, а Юпитер беше ли ъглов в хороскопа или в елевация?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #45 -: Септември 04, 2010, 11:28:31 pm »

Не мисля , картата й имаше тао квадрат...
Мисля , че най-важното за жената е луната и не толкова знака ,който заема , а аспектацията ,която прави. Всичко е важно разбира се , но основното което ни води е емоцията и интуицията ни ...

Съгласна съм, че Луната е важна. Френската астрологична школа свързват основно Луна, Слънце и Юпитер като планетите "виновници" за шанса и популярността също.

*

Инти

• 2068
« Отговор #46 -: Септември 05, 2010, 12:37:54 am »
Анджелина Джоли има юпитер на МЦ в съвпад с Луна в Овен,  но тя сама си извоювала името, никой не е дошъл да й свърши работата вместо нея, така че Юпитер е възнаграждение, и както преди известно време писах в друга тема Юпитер може да е и фактор за депресия, защото не всеки е способен и няма волята да се развива дори и да му се даде шанс, тогава се получава пролука между идеал и неразвит потенциал.

Шанса не може да се развива, това е субективно понятие пригодено към масовото разбиране, развива се потенциала заложен в наталната карта чрез сработването на планетните енергии, които човек задвижва сам в определена посока, дали положителна или отрицателна зависи от него, след това получава огледалния образ от вселената и тук стигаме до дхармата и кармата, но трудолюбивите пчелички винаги ще бъдат възнаградени рано или късно, значи в хороскопа ще търсим онова планетно ядро, което е най-силно, това не се изрязява само в една планета, освен ако самата планета не е силно аспектирана и не се явява задвижващо звено. Това планетно ядро обаче може да е нещо като черна дупка, в този случай тя ще засмуква човека навътре и той ще си мисли, че съдбата го е лишила от всичките дарове на вселената, не разбирайки че именно тя го тика там, за да се синхронизира с вселената. Това ядро е основния реактор в хороскопа, човека може да използва енергията  с лекота, но може и да се окаже във водовъртеж, така непрекъснато ще се опитва да изплува, но когато проумее, че слабите му места показват именно посоката към която трябва да се стреми ще осъзнае, че няма по-невероятно усещане от това да виждаш плодовете от труда си.

За съжаление има такива фактори като национална и глобална карма, удари под които попада дори невинен човек, и тук дори шанса, тоест дори съдбата, в частност стечение на обстоятелствата да са благосклонни  имат различно въздействие при всички, дефакто има една тежка завеса, зад която е трудно да се прояви какъвто и да е потенциал. Наталната карта съдържа множество варианти на развитие, но ако ти се намираш в една агресивна среда, за какъв шанс си говорим и колко неимоверни усилия ще се изискват за да постигнеш нещо стойностно в живота.

Този филм е правен по действителен случай, и за съжаление има много такива случаи все още в 21 век.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Септември 05, 2010, 01:26:20 am »
Марая, а Юпитер беше ли ъглов в хороскопа или в елевация?

Юпи беше на к8....

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Септември 05, 2010, 09:02:54 am »
ШАНСЪТ в натала са АСПЕКТИТЕ, а възможностите да развитието му - ПЛАНЕТНИТЕ ТРАНЗИТИ И ЦИКЛИ.
Транзитите дават мъзможност на аспектите да се разгърнат. Например една квадратура се превръща в тао-квадрат...и получаваш шанс за действие.
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 09:10:23 am от Небесна »