Здравей Гост

Слънце, Луна и Венера в съвпад

• 44 Отговора
  • 7908 Прегледи
« Отговор #20 -: Април 08, 2005, 08:14:31 pm »
Цитат

Искам да интервюирам мистик и Марго и да ги помоля да кажат по 2 думи като ветерани за Сатурн :D

Въпросът ми е - имаше ли при вас конкретни събития във физическо изражение при финала на революцията?

И въпрос 2 е за преминаването на Сатурн през 2-ри и 3-ти дом.
Във 2-ри дом знам, че следва свиване на финансии и прочее...
За тр. Сатурн в 3-ти нищо не знам  :ph34r:

Е, естествено, че всичко е относително, но все пак предварително благодаря и на двете ви.
Вашата ретроспекция ще ми бъде много полезна! :)
Здравей, Лин,
При мен Сатурн мина над своето място само веднъж (нямаше ретроградие). Да- имаше събитие- баща ми се изгори сериозно и се наложи да влезе в болница за пластични операции (Сатурн- бащата,кожата). По същото това време и Плутон квадратираше нат. Слънце в 6тия дом на бащата. Та.. наложи се аз да поема всякакви комуникации с докторите и т.н.- бях "порасналото" момиче.  :) Само това беше като "случка".
Сатурн през втори дом наистина намали финансите (които при мен идваха от друг) и се наложи да започна да работя здраво. Доходите ми не бяха високи, но за сметка на това стабилни. В последствие, когато Сатурн влезе в 3ти дом, се преместих и започнах нова работа. Държа да отбележа, че и двете работи бяха/са под личния ми Сатурн в 1ви, управляващ девети- едната беше преподаване на сатурнова наука, другата- административна, със закони. та докато Сатурн преминаваше през 3ти дом, основната ми дейност беше да уча, да поддържам "сериозни" контакти.. ааа.. и спрях да пиша по клубовете  :D  :P
Държа обаче да ти кажа, че Сатурн през домовете сякаш се изявява на фона на останалите транзити на тежките планети... Май станах много обстоятелствена- личи ми, че Сатурн ще ми излиза от 3ти дом (бтв. почнах да си мисля за нов дом  :rolleyes: )
Леви пише, че транзита на Сатурн от 1ви до 4ти дом е най-гадното време- в пълно затъмнение си...  

« Отговор #21 -: Април 08, 2005, 08:17:56 pm »
Цитат
това затъмнение май не е само любов, както изглежда от темата :D

На мен ми беше само любов днес  :D  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #22 -: Април 09, 2005, 12:07:51 pm »
<_< Az se chustvam ujasno na men mi se padna v 10 dom tva zatamnenie, a tam sa mi Slanceto, Merkuria, lilitka se v savpad i to mi frasna v 10-kata Merkuria  :ph34r: nadiavam se, che kakvoto zapochva zle pone da svarshi dobre  :ph34r: Oshte neznam kakvo shte mi donese  

*

Guest_Lillie

« Отговор #23 -: Април 09, 2005, 05:46:33 pm »
...вчера цял ден очаквах да се случи нещо извънредно важно и интересно покрай съвпада на Слънцето, Луната и Венера, особено като се има предвид, че в същия ден имах завръщане на Венера... и какво? никакво раздвижване, никаква промяна с изключение на това, че тази сутрин се събудих със странно усещане на влюбеност и еуфория, което през цялото време се опитвам да отхвърля и да държа в сянка...
P.S. До <Мистик>: извинявай за толкова личен въпрос, но понеже с една приятелка, която редовно участва във форума, наскоро си говорехме за срещи на астролозите и всички, които се интересуват от астрология, тя ми загатна, че си от Варна... аз понеже не мога да намеря съмишленици в нашето градче и все карам на виртуални публикации и дискусии  :unsure:  

*

lin

« Отговор #24 -: Април 11, 2005, 09:19:50 am »
Цитат

Леви пише, че транзита на Сатурн от 1ви до 4ти дом е най-гадното време- в пълно затъмнение си...
Марго, ти направо ме разби!
А аз си мислех, че може пък и някой подарък да направи Сатурн при последния съвпад... :ph34r:  :ph34r:  :(
Освен това, явно тепърва ще го видия в истинскиата му светлина, защото цитираното от постинга ти иде да рече точно това, нали?  :ph34r:  :(

Е тогава, радвам се за вас наистина!
Сега вече разбирам еуфорията ви  :)

Марго, а нещата в личен план как бяха?
(Извинявай, че много питам. Малко са хората, които с готовност споделят личния си опит.
Аз лично не се притеснявам да споделям и не виждам нищо лошо в това да си открит и прям  :D )
« Последна редакция: Април 11, 2005, 09:22:46 am от lin »

*

lin

« Отговор #25 -: Април 11, 2005, 09:34:42 am »
Цитат

Пък и понякога не е толкова лошо човек да даде израз на раздразнението си :D -  или не мислиш така? :)
100% трябва да се реагира и по възможност адекватно!

Аз използвам в такива случаи да тренирам Марса си :D
Т.е. реагирам на раздразнението и агресията на другите, но се старая да е дипломатично и така се тушира нарасналата обща отрицателна енергия.

*

АН

« Отговор #26 -: Април 11, 2005, 10:39:11 am »
Цитат

Аз използвам в такива случаи да тренирам Марса си :D

а аз все имам едно на ум моят да не е прекалено трениран :D

Лин, ти как си със сънищата?

*

lin

« Отговор #27 -: Април 11, 2005, 10:58:06 am »
Цитат

AH, то и прекаленото не е най-добрият вариант.
Какво визираш?

А със сънищата нещо не съм добре  :(
Едни такива мрачни...
Сънувам познати хора от миналото и от настоящето и няма нищо по-открояващо се :ph34r:
Откакто се преместих правя пореден експеримент с позицията на леглото.
Вече промених 3 посоки и довечера ще мина на последния вариант.
Май ще се окаже, че най-благоприятната посока Изток - Запад не е най-благоприятна и за сънищата  :(  

*

АН

« Отговор #28 -: Април 11, 2005, 11:26:21 am »
Цитат
Цитат

AH, то и прекаленото не е най-добрият вариант.
Какво визираш?

А със сънищата нещо не съм добре  :(
Едни такива мрачни...
Сънувам познати хора от миналото и от настоящето и няма нищо по-открояващо се :ph34r:
Откакто се преместих правя пореден експеримент с позицията на леглото.
Вече промених 3 посоки и довечера ще мина на последния вариант.
Май ще се окаже, че най-благоприятната посока Изток - Запад не е най-благоприятна и за сънищата  :(
нямах предвид нищо повече от това, че като си знае човек къде му е Марс, все си го наблюдава :D

вярно, ти по време на това затъмнение се пренасяш :D  - ще разправиш след 6 месеца как е :D

а за леглото и сънищата - продължавай - та защо да се лиши човек от сънуване :)  

*

мистик

« Отговор #29 -: Април 11, 2005, 11:55:32 am »
Здравейте приятели :D
Не съм се отказала от коментара на затъмнението и Сатурн!!!Просто ме нямаше няколко дни!реших да използвам момента,или по-точно решението само дойде при мен :P Но затова ще ви разкажа по-късно,че сега здраво са ме притиснали задачките!И на Лин ще разкажа за Сати в 1,2,и 3 с най голямо удоволствие стига да има търпение да ме изчака до вечерта!
А за Лилие-ти от Варна ли си :D Потърси ме в ICQ ако искаш № е 316161855,може и тук нещо да се уговорим,съвсем не е личен въпроса!Иначе аз всеки понеделник съм в офиса на БАА!Тогава там се организират свободни дискусии и всеки е добре дошъл без значение дали е член или не на асоциацията и какво е нивото на знанията му!Всички любтели на Астрологията са добре дошли!!!Заповядай-само не днес тъй като за днес е предвидено събрание на членовете на асоциацията и няма да има дискусия!Но другия понеделник си добре дошла-може ако искаш да се уговорим предварително! :rolleyes: Освен това се организират редовно семинари и лекции-програмата излиза на сайта на асоциацията www.bulastro.com

*

lin

« Отговор #30 -: Април 11, 2005, 12:47:10 pm »
Цитат
И на Лин ще разкажа за Сати в 1,2,и 3 с най голямо удоволствие стига да има търпение да ме изчака до вечерта!

Разбира се! :)
Чакам те с нетърпение! :)  

*

lin

« Отговор #31 -: Април 11, 2005, 01:02:02 pm »
Цитат

нямах предвид нищо повече от това, че като си знае човек къде му е Марс, все си го наблюдава :D

Дааа ...
Това важи за всички планети май и особено за тия, които не са поставени добре в хороскопа ни.
 :)

АН, едно кратко въпросче ще си позволя.
Нали те разпитвах за квадратурите на Сатурн, които ми предстоят...
Тия дни тр. Венера ще направи за кратко квадратура с нат. ми Сатурн.
Въпроса, който ще задам май си е въпрос по принцип за такива ситуации...

Та, тази квадратура може ли да се тълкува като прелюдие към другата, която обаче е м-ду тр. Сатурн и нат. Венера?
Т.е. дали тази сега ще загатне за по-късната през юли?
А всъщност може ли те вобще да нямат нищо общо помежду си като значение?

Извинявам се!!!!
Май краткото въпросче нито е кратко, нито е въпросЧЕ :D  :ph34r:  

*

DD

« Отговор #32 -: Април 11, 2005, 04:22:08 pm »
Bqh на погребение този ден,знаеш ли,хората не умират току така,духът им стои наблизо и наблюдава всичко което става.Сякаш не се е случило кой знае какво ...

Иначе е грозна картинка,застреляха 30 годишно момче

*

lin

« Отговор #33 -: Април 11, 2005, 04:28:59 pm »
Цитат
Bqh на погребение този ден,знаеш ли,хората не умират току така,духът им стои наблизо и наблюдава всичко което става.Сякаш не се е случило кой знае какво ...

DD, съжалявам искрено за твоя приятел!
И аз съм 'изпращала' млад човек при подобни обстоятелства...
Отстрани е винаги по-различно и невъзможно да си го представим, докато не го изпитаме наяве  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

И ти звучиш много различно.
Дори и виртуално се усеща.
Мислиш ли, че това ще промени трайно нещо у теб?

*

АН

« Отговор #34 -: Април 11, 2005, 05:11:59 pm »
Цитат

Мойте съболезнования!

И в твоя хороскоп го има събитието - господарят на 11-ти дом излиза от 8- ми - каквото му е оставало да  довърши, го е довършил...

Астрологията или изобщо езотериката те е подготвила да усетиш и осъзнаваш и невидимото...  

*

АН

« Отговор #35 -: Април 11, 2005, 05:25:04 pm »
Цитат

Тия дни тр. Венера ще направи за кратко квадратура с нат. ми Сатурн.
Въпроса, който ще задам май си е въпрос по принцип за такива ситуации...

Та, тази квадратура може ли да се тълкува като прелюдие към другата, която обаче е м-ду тр. Сатурн и нат. Венера?
Т.е. дали тази сега ще загатне за по-късната през юли?
А всъщност може ли те вобще да нямат нищо общо помежду си като значение?

Извинявам се!!!!
Май краткото въпросче нито е кратко, нито е въпросЧЕ :D  :ph34r:
Общото - планетите, а от там енергиите, са еднакви...Аспектът и той...

Да видим разликите...Идват от:
1. транзитния дом /домът, в който попада транзитиращата планета, която прави аспект с наталната/ - тоя транзитиран дом определя сферата, в която се случва евентуално събитието или в която се изявява енергията на аспекта и планетите
2.продължителността на действието на аспекта и силата му - ясно е, че транзитиращият Сатурн в аспект с натална Венера ще много по-силен/правилото е, че колкото е по-бавна транзитиращата планета, толкова действието е по-осезателно при други равни условия/

Понякога не усещаме аспектите между планети при транзити - особено ако в радикса двете планети не сключват аспект....Но усетим ли го, особено квадратура, най-добре е да се изправим и да посрещнем ситуациите, свързани с тая квадратура :)  

*

lin

« Отговор #36 -: Април 11, 2005, 05:31:37 pm »
Благодаря АН! :)

Сега ми се намести ситуацията.
Това си беше доста ключово пояснение за мен!

*

мистик

« Отговор #37 -: Април 11, 2005, 09:36:17 pm »
Здравейте!При мен ноща на затъмнението и дните след това бяха доста вълнуващи!Ноща беше наситена със събития,накои направо символични...по едно време си мислех дали не си въобразявам!Имах си и момент на прозрение и просветление,попадане но случайно място,адски необичайно за мен,безкрайна поредица от стечения на обстоятелствата която завърши грандиозно с поздрав на музиканти които по принцип иналиански песни не пеят,но точно в този момент запяха Un Amore Grande -лайт мотива на моя живот ;
И най интересното е че Сатурн като чели ми помогна този път,някък си още през деня знаех къде искам да  положа новото начало,а тои ми представи реална картинка какво точно трябва да завърша и колко работа ме чака за да мога спокойно и с чиста съвест да се отдам на начинанието! ;) Изправих се и пред някои заблуди,не знам дали ще успея да ги отхвърля обаче...времето ще покаже!  На другия ден пропътувах 400км за да се озова високо в планината на място свързано с корените ми/Венера в Лъв в 4дом/кадето винаги в сюблимни моменти съм се оттегляла на  спокойствие сама със себе си/12 дом/ за да  намиря отговорите и да се заредя!Това за мен е място където дори и два часа прекарани са ценни колкото половин година живот!Прекарах два дни изпълнени с хармония,красота и спокойствие и подължаваха да ми се случват дребни случки-символи!И това абсолютно случайно,дори пътуването ми ни беше планирано или мотивирано от някъкви причини,просто така се случи :rolleyes: Накрая черешката на тортота се оказа намирането на един документ ,от който най-сетене със сигурност и неоспорима точност успях да науча рожденната дата на дядо си,който предствете си се оказа Овен-моят 12 дом! :ph34r: Така че аз смятам доволно извлякох полза от затъмнението....дано да няма някоя бомба със закъснител.....

*

Guest

« Отговор #38 -: Април 11, 2005, 11:27:59 pm »
А сега за Сатурн през домовете....
При мен за разлика от Марго Сати доволно дълго и на няколко пъти зе разходи покрай рожденната си позиция!!! :huh: Явно много съм имила да уча!!!Конкретни случки от  по-грандиозен характер нямаше,това по скоро е процес!Аз и друг път съм споделяла ,че за мен сатурновото завръщане е време в което целият ти досгашен и бъдещ живт минава като на филм и в сгъстен период,чрез случки,мисли,състояния! При мен Сатурн е важна планета,лежи в основота на т-квадрат където всички други участници са лични планети ,барабар със Светилата и баш Господаря-общо пет :P Отместиш ли го ще се разпадна...та така!Изиграх си всички позиции по наталните аспекти...не случайно казват ,че радикса е най добрия метод за прогнозиране B)  Но мисля ,че поне успях да се разбера с него,всъщност и това е процес,който продължава да тече в изчистване на взаимоотношенията ;)  ;) Затова и може би преминаването му през първи квадрант както Марго споменава се определя като един от най тежките моменти!!!Знаете ли ,че и Хирон има склонността да се проявява по същия начин....нали са роднини <_< .. ма да не се отклонявам!!!Така че и на теб Лин това препоръчвам,опитай се да се разбереш с него,сега му е времето!!
През втори дом-тежко :( Еййй накара ме да правя точен разчет,пълен рестрикт!!!Близнаци ми управляват и втори дом,те по принцип са тука има,тука нема ама могат и с малко и с много :lol: Ама оттогава започнах да заделям бели пари за черни дни ;) И веднага се усети излизането му от там ;) Че като започна един зор за учене,учи та учи Астрология и пише по форумите ,за разлика от този на Марго!Единственият му положителен аспект в радикса е с Уран във 6дом,У10!Всичко помила по пътя си -тук вече има и жертви!Той моя Сатурн реши ли да учи нищо не го интерисува друго и превзема целия ми живот,тук му се отдавам безрезервно!!!Това постави на изпитание и връзката ми и Сатурн естественно спечели!!!И дори за миг не съм допускала че греша,макар че беше тежка раздяла!Може би съм предусещала настъпващите промени,това че животът ми нява да е същия и там тази връзка няма място....просто умря!Аз пак да напомня за Плутон,щото през цялото време и той участва,а той променя всичко обръща с хастара навън!Та Сатурн според мен тук му разчисти пътя,защото натално Луната му е в опозиция,управлява трети , а се намира в седми!!!И сега доволен учи, направи си два пъти квадрат с Уран да затвърди позициите и го остави в ръцете на Нептун пък сега - напълно да се отдаде на висшите си идеали .Това У11 към У10,намиращ се в 6 как бихте го тълкували!Щото с тоя Нептун аз хич не се оправям,на мен той ми е като Сатурн Уран и Плутон взети заедно!Та сега само се надявам да не сбъркам някъде и се опитвам да бъда разумна!Чета книжки ,пиша в нета,гледам карти по цяла нощ,и за срамотите на пълния ми пети дом, срам ме е да си призная даже ама и забавленията много не ме вълнуват...то трябва наистина нещо интересно да става за да се впусна в живота както аз си знам :D И по цял ден уж работя ,ама съм си изтеглила книжки  и чета, пък тя работата сама ще се свърши :D ...къде ще му излезе края...като кацне там на Иц и върху Венерката У6!Смятам да се съобразя с намеците му в момента,че да не получавам по тежки напомняния ;) Дано да съм го разбрала правилно,пък той да прави каквото си е наумил,то ясно ;) ще се съобразя!

*

lin

« Отговор #39 -: Април 12, 2005, 10:40:05 am »
лелееее мистик, страхотен писател си! :)

Много ти благодаря за обстойния ретро-преглед!
Май в съпоставка с историята на Марго и с моята собствена до тук, мога само да заключа, че Сатурн в 1-ви е по-скоро период от живота под надслов "АЗ и Сатурн. Сатурн и АЗ. Сатурн и Сатурн. АЗ." :D
Пропуснах ли някой?! :D  ;)

Може би пиша това с лека носталгия по времето, преди Сатурн, когато всичко около мен беше доста по-динамично и цветно. Хубавото сега е, че Сатурн изчисти илюзиите, но пък дали само тях...  :blink: