А сега за Сатурн през домовете....
При мен за разлика от Марго Сати доволно дълго и на няколко пъти зе разходи покрай рожденната си позиция!!! :huh: Явно много съм имила да уча!!!Конкретни случки от по-грандиозен характер нямаше,това по скоро е процес!Аз и друг път съм споделяла ,че за мен сатурновото завръщане е време в което целият ти досгашен и бъдещ живт минава като на филм и в сгъстен период,чрез случки,мисли,състояния! При мен Сатурн е важна планета,лежи в основота на т-квадрат където всички други участници са лични планети ,барабар със Светилата и баш Господаря-общо пет

Отместиш ли го ще се разпадна...та така!Изиграх си всички позиции по наталните аспекти...не случайно казват ,че радикса е най добрия метод за прогнозиране B) Но мисля ,че поне успях да се разбера с него,всъщност и това е процес,който продължава да тече в изчистване на взаимоотношенията

Затова и може би преминаването му през първи квадрант както Марго споменава се определя като един от най тежките моменти!!!Знаете ли ,че и Хирон има склонността да се проявява по същия начин....нали са роднини <_< .. ма да не се отклонявам!!!Така че и на теб Лин това препоръчвам,опитай се да се разбереш с него,сега му е времето!!
През втори дом-тежко

Еййй накара ме да правя точен разчет,пълен рестрикт!!!Близнаци ми управляват и втори дом,те по принцип са тука има,тука нема ама могат и с малко и с много :lol: Ама оттогава започнах да заделям бели пари за черни дни

И веднага се усети излизането му от там

Че като започна един зор за учене,учи та учи Астрология и пише по форумите ,за разлика от този на Марго!Единственият му положителен аспект в радикса е с Уран във 6дом,У10!Всичко помила по пътя си -тук вече има и жертви!Той моя Сатурн реши ли да учи нищо не го интерисува друго и превзема целия ми живот,тук му се отдавам безрезервно!!!Това постави на изпитание и връзката ми и Сатурн естественно спечели!!!И дори за миг не съм допускала че греша,макар че беше тежка раздяла!Може би съм предусещала настъпващите промени,това че животът ми нява да е същия и там тази връзка няма място....просто умря!Аз пак да напомня за Плутон,щото през цялото време и той участва,а той променя всичко обръща с хастара навън!Та Сатурн според мен тук му разчисти пътя,защото натално Луната му е в опозиция,управлява трети , а се намира в седми!!!И сега доволен учи, направи си два пъти квадрат с Уран да затвърди позициите и го остави в ръцете на Нептун пък сега - напълно да се отдаде на висшите си идеали .Това У11 към У10,намиращ се в 6 как бихте го тълкували!Щото с тоя Нептун аз хич не се оправям,на мен той ми е като Сатурн Уран и Плутон взети заедно!Та сега само се надявам да не сбъркам някъде и се опитвам да бъда разумна!Чета книжки ,пиша в нета,гледам карти по цяла нощ,и за срамотите на пълния ми пети дом, срам ме е да си призная даже ама и забавленията много не ме вълнуват...то трябва наистина нещо интересно да става за да се впусна в живота както аз си знам

И по цял ден уж работя ,ама съм си изтеглила книжки и чета, пък тя работата сама ще се свърши

...къде ще му излезе края...като кацне там на Иц и върху Венерката У6!Смятам да се съобразя с намеците му в момента,че да не получавам по тежки напомняния

Дано да съм го разбрала правилно,пък той да прави каквото си е наумил,то ясно

ще се съобразя!