Ма ти сега с тия собствени пристрястявания ме хвърли в дълбок потрес....щото мен ме целва баш в 12дом!

- ние, поне до тук, изглежда че поне сме живи

- а на 12-я дом ще му търсим обяснение...
Затъмнението се е родило около 1100-та година....И ще си живее още дълго - достатъчно наблюдения имат изследователите и на нас ни остава да проверим доколко в личните ни карти работи...
В глобален план затъмнението е категорично изразено - днес е погребението на личност, уважавана от милиони хора по цял свят....
А в личен.... - при "раждането" си затъмнението е свързано с полупункта Венера - Марс и една опозиция с Плутон - затова се определя като "чувствено"

- пък то даже и сега не прави аспекти само с Меркурий и Уран - а "пристрастяванията" ....- страстите, волята са по Слънцето, инстинктите - по Луна, разумът- по Меркурий...
Остава всеки да си отчете тия дни има ли нещо при него...
За тоя 12-ти дом - аз например снощи си заспах с мисълта какво да е това ново начало на нещо, което да си започна...- и понеже и при мен е в 12-ти дом, явно няма как да има кой знае какъв видим израз...
Отделно, изобщо не се сетих за нещо, което да съм си планирвала и да му е дошло времето да поставя началото...
За това пък тая сутрин все пак се сетих с какво да го свържа

- отдавна ми е ясно, че имам да направя едни покупки - ще ги направя в събота - те се свързват пряко с един нов етап в живота на едно дете и косвено с нов етап в моя живот

- разбираш ли - ОСЪЗНАВАНЕ

- често се случва в спомените си човек да се връща в миналото и да си казва например:"как бързо отлетяха ученическите години, а бяха толкова хубави" или пък :" как бързичко мина тая ваканция" - и му се иска да ги е наситил с повече съдържание, да е усетил по-пълно щастието на миговете

- с това затъмнение в 12-ти дом осъзнавам, че изтичат и приключват последните месеци от един продължителен период в живота ми и смятам да ги изживея колкото мога по-осъзнато