Здравей Гост

Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Гокленови зони

• 56 Отговора
  • 7013 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Да поговорим за този феномен в наталната карта.
Как се изразява енергията в натала , по какъв начин това помага или пречи на натива?
До колко има реализация в живота натив при който планетите се колебаят м/у първа и втора декада от заетите знаци?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Гокленови зони
« Отговор #1 -: Септември 07, 2010, 01:42:56 pm »
Имам наблюдение в/у няколко карти и съм много изумена от начина на живот на тези хора.
Едната карта е на мъж , а другите 3 на жени.
Интересното е , че и при 4-те карти асцендентите са огнени.
В едната е стрелец , в другите е Лъв.
В нито една от картите няма лош аспект на Уран. Присъстват само тригони. Учудващо е , че има тригон с Юпитер.
А хората са съвсем посредствени и обикновенни.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Септември 07, 2010, 01:50:30 pm »
Да, би трябвало да е противоположното на много планети в гокленови зони, когато човек не може да остане незабелязан.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 07, 2010, 01:52:22 pm »
Да, би трябвало да е противоположното на много планети в гокленови зони, когато човек не може да остане незабелязан.

Не мисля , че е само това , мисля си , че такива хора някак си са по течението.
Липсва им воля , както и мотив да постигат много неща в живота си.... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Септември 07, 2010, 02:14:04 pm »

защо, търсите постигането на нещо само в материалната сфера. мотивите им може да са различни от вашите и постигането да е на вътрешно ниво.

не познавам хората, за които иде реч, но постигането също има нива, а материалното отново е най-ниското.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Септември 07, 2010, 02:17:43 pm »
Воля = Плутон. ;D

И Марс.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Септември 07, 2010, 02:23:00 pm »

защо, търсите постигането на нещо само в материалната сфера. мотивите им може да са различни от вашите и постигането да е на вътрешно ниво.

не познавам хората, за които иде реч, но постигането също има нива, а материалното отново е най-ниското.

Ъъъ , не е само материалното. Липсва въобще мотивация за живот. Носят се по течението. Мъжа за който споменах е математик с блестящ ум. Изключително сух , има страхотни възможности защото е гениален в областта в която работи.
Имаше предложение за работа в чужбина и отказа , защото тук му било Еее, не много добре , но тепърва да се борел ,да се доказвал не искал.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7 -: Септември 07, 2010, 02:57:18 pm »

Ъъъ , не е само материалното. Липсва въобще мотивация за живот. Носят се по течението. Мъжа за който споменах е математик с блестящ ум. Изключително сух , има страхотни възможности защото е гениален в областта в която работи.
Имаше предложение за работа в чужбина и отказа , защото тук му било Еее, не много добре , но тепърва да се борел ,да се доказвал не искал.

а защо трябва да се доказва на някой....?
друго може да е по-важното за него...ако си харесва живота такъв какъвто е....
аз мисля, че повечето от гениалните хора не правят нещата, за да се докажат на външния свят, а по-скоро да докажат някакви техни теории ...на вътрешно ниво....да открият истината..или нещо от сорта...
ако проявата на планетите в гокленовите зони важи повече за гениите....

*

Kaya

• 2893
Re:Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Г
« Отговор #8 -: Септември 07, 2010, 02:59:18 pm »
kris,  всеки отговор ти е плутон или скорпион все модни теми, да ти е идвало като идея, че сатурн дава доста от качествата за постоянство, работа , натрупване:) не случайно много голяма част от милионерите и милиардерите  имат сатурн във 2 дом;
 не помня дали в този форум или  в другия съм давала линк към  една статия на руски  точно с карти на руски милиардери
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 07, 2010, 03:02:31 pm »
kris,  всеки отговор ти е плутон или скорпион все модни теми, да ти е идвало като идея, че сатурн дава доста от качествата за постоянство, работа , натрупване:) не случайно много голяма част от милионерите и милиардерите  имат сатурн във 2 дом;
 не помня дали в този форум или  в другия съм давала линк към  една статия на руски  точно с карти на руски милиардери

Категорично заставам зад това. Сатурн дава стабилност и запазване на благата. Разбира се , че при Плутон мащабите са по-големи, но всичко при него бива трансформирано. При Сатурн е точно , стегнато ,ясно , кристално.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Септември 07, 2010, 03:03:28 pm »
Идея нямам Ванила -защо? И аз това питам... :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Септември 07, 2010, 03:07:13 pm »
Кой го обича Сатурн?  ;D Интересно е това явление, щото на много им се нрави да се хванат за възвишените проявления на някои планети, но още не са се здрависали с тези в йерархията преди тях.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Септември 07, 2010, 03:16:20 pm »
Кой го обича Сатурн?  ;D Интересно е това явление, щото на много им се нрави да се хванат за възвишените проявления на някои планети, но още не са се здрависали с тези в йерархията преди тях.

Тези , които са преживяли възврата му , опозицийте , квадратурите , тригоните , секстилите , кармичните му и творчески аспекти. ;D
Има причина да бъде обичан , едва след като си видял и меда и жилото му.
А за останалото ,доколкото успях да разбера , се иска усвояване на всичко до сатурн и едва тогава влиянието на тежкарите бива разпознато... :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Септември 07, 2010, 03:22:26 pm »
Едва ли мотивацията можем "да я прочетем" в картата. Нито пък, че липсата на планети в гокленови зони е показател за човек без особени амбиции.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 07, 2010, 03:33:40 pm »
Едва ли мотивацията можем "да я прочетем" в картата. Нито пък, че липсата на планети в гокленови зони е показател за човек без особени амбиции.

Не мислиш ли , че можем да свържем Марс с мотивацията? :rolleyes:
Например Марс в аспект с Меркурий..

*

Asol

• 4140
« Отговор #15 -: Септември 07, 2010, 03:42:30 pm »
Мотивацията би трябвало да е по Марс основно, чрез който се изявяват стремежите на Луната и мераците на Слънцето. :blink: Марс в аспект с Меркурий ми звучи много бойно  ;D,  но каква е целта на борбЪтЪ - до оборим нечия теза посредством приказки най-вероятно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 07, 2010, 03:49:26 pm »
Мотивацията би трябвало да е по Марс основно, чрез който се изявяват стремежите на Луната и мераците на Слънцето. :blink: Марс в аспект с Меркурий ми звучи много бойно  ;D,  но каква е целта на борбЪтЪ - до оборим нечия теза посредством приказки най-вероятно.

Мерка като мисловна форма в контакт с действието /марс/ , що да е бойно? :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #17 -: Септември 07, 2010, 03:57:17 pm »
по- скоро активно,  бързо  или прибързано и боцливо ;D

понеже темата май гоклен да си призная не мога да му хвана теспатиите малко е като точка гама за някои е вмного показателна, за други- никак; по темата за класиката в интерпретациите паднали или пък ретро планети  по- често ги виждам като бенефици за съдържателя им, отколкото обратното; а що се отнася до тронясани и екзалтирани планети - много често мястото, където се намират е предизвикателство за собтвеника

п.п. 1000 пъти пиша това съобщение- аман

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Септември 07, 2010, 04:05:21 pm »
кое?

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Септември 07, 2010, 04:06:09 pm »
Мерка като мисловна форма в контакт с действието /марс/ , що да е бойно? :rolleyes:

Въпрос на тълкуване и гледна точка. Идеята ми е, че някои неща не се виждат в картата, независимо дали има планети в Гокленова зона или не. Примерно един Юпитер в тази зона дава ли предпоставки задължително за успех над средния ?