Здравей Гост

Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Гокленови зони

• 56 Отговора
  • 6991 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Гокленови зони
« Отговор #20 -: Септември 07, 2010, 04:10:08 pm »
 разни бедняци баш там имат юпитер  :unsure: ( конкретно един мой познат, който  има много дългове и винаги е на дъното) обаче е с аспекти за супер богаташ
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Септември 07, 2010, 04:11:26 pm »
Мерка като мисловна форма в контакт с действието /марс/ , що да е бойно? :rolleyes:

Въпрос на тълкуване и гледна точка. Идеята ми е, че някои неща не се виждат в картата, независимо дали има планети в Гокленова зона или не. Примерно един Юпитер в тази зона дава ли предпоставки задължително за успех над средния ?

В карти които съм гледала , при присъствие на Елевантен Юпи или в гокленова зона около ДСЦ или ИЦ винаги рано или късно е имало проява. Като тази проява е била свързана с успехи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Септември 07, 2010, 04:14:14 pm »
имам доста планети в гокленови зони, дори едната ми програма дава и Сатурн и възлите там в периферията на зоната. преди време се стремях да се доказвам и да, успях, но вече искам да се доказвам само на себе си - на вътрешно ниво. външното ниво не ми е приоритет...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Септември 07, 2010, 04:16:26 pm »
разни бедняци баш там имат юпитер  :unsure: ( конкретно един мой познат, който  има много дългове и винаги е на дъното) обаче е с аспекти за супер богаташ

В коя хемисфера , в кой знак?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Септември 07, 2010, 04:27:08 pm »
Мерка като мисловна форма в контакт с действието /марс/ , що да е бойно? :rolleyes:

Въпрос на тълкуване и гледна точка. Идеята ми е, че някои неща не се виждат в картата, независимо дали има планети в Гокленова зона или не. Примерно един Юпитер в тази зона дава ли предпоставки задължително за успех над средния ?

В карти които съм гледала , при присъствие на Елевантен Юпи или в гокленова зона около ДСЦ или ИЦ винаги рано или късно е имало проява. Като тази проява е била свързана с успехи.
Много хубава тема и много хубаво ми звучи това. Имам Юпитер в гокленова зона заедно с още 6 планети плюс лунните възли. Има много вярно в стремежа за доказване при такива хора. Както каза ти, Марая, става дума точно за хъс, за желание да постигнеш нещо, да се докажеш пред себе си и света. Не съм съгласна такъв стремеж да се свързва веднага с материалното. То повече или по-малко материалното признание идва при повечето хора със силни гокленови зони, но не е то в основата на нещата. При мен става дума точно за хъс, желание да си по-добър от другити и от себе си, винаги да си поставяш нови цели, нови предизвикателства, да дадеш и ти нещо на този свят. Ако човек гледа само вътрешното си ниво, каква полза има светът от него?

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Септември 07, 2010, 04:33:05 pm »

Много хубава тема и много хубаво ми звучи това. Имам Юпитер в гокленова зона заедно с още 6 планети плюс лунните възли. Има много вярно в стремежа за доказване при такива хора. Както каза ти, Марая, става дума точно за хъс, за желание да постигнеш нещо, да се докажеш пред себе си и света. Не съм съгласна такъв стремеж да се свързва веднага с материалното. То повече или по-малко материалното признание идва при повечето хора със силни гокленови зони, но не е то в основата на нещата. При мен става дума точно за хъс, желание да си по-добър от другити и от себе си, винаги да си поставяш нови цели, нови предизвикателства, да дадеш и ти нещо на този свят. Ако човек гледа само вътрешното си ниво, каква полза има светът от него?

:clap: Много мъдро!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Септември 07, 2010, 04:34:53 pm »
Ако човек гледа само вътрешното си ниво, каква полза има светът от него?

Що бе, затова пък изпраща позитивни високочестотни мисли в Акашата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #27 -: Септември 07, 2010, 04:38:52 pm »

има, има  ;)  питай Жином, той ще ти обясни  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Септември 07, 2010, 05:12:50 pm »

Те някои хора дотам не са стигали още, затова няма да те разберат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Септември 07, 2010, 05:13:07 pm »
В картите на големите политици съм срещала освен натоварени 8-ми и 12-ти и Сатурн или Юпитер в елевация.
В картите на големите спортисти също тези зони са акцентирани.
Въобще хората дали нещо на човечеството имат застъпени и силно акцентирани зони.

« Отговор #30 -: Септември 07, 2010, 05:57:38 pm »

Те някои хора дотам не са стигали още, затова няма да те разберат.
Вечният конфликт - екстроверти vs. интроверти. Светът има нужда и от двете. ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #31 -: Септември 07, 2010, 06:16:17 pm »
Не е задължително условие големите политици да имат планети и в 8, и в 12 домове. Джон Кенеди няма пукната планета в 12 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Септември 07, 2010, 06:21:18 pm »
Не е задължително условие големите политици да имат планети и в 8, и в 12 домове. Джон Кенеди няма пукната планета в 12 дом.

Разбира се , че не е! Но е едно от условията.
Интересното е , че не съм гледала карта на изявен общественник , лидер или преуспял човек с липса на планети в Гокленови зони или най-малкото с липса на елевативна планета.
Дай някакъв пример , ако имаш би било интересно да се разгледа.Но нека е съвременник , да не е набор на корана , че не им вярвам много-много на такива карти!

*

Asol

• 4140
« Отговор #33 -: Септември 07, 2010, 06:28:56 pm »
Във връзка със замисъла на темата и доколко Гокленовите планети имат значение, сме разглеждали в тези две теми, където са разглеждани и обсъждани наталните карти на певци и спортисти.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4035.0.html
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3939.0.html
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 06:40:21 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Септември 07, 2010, 06:46:32 pm »
Във връзка със замисъла на темата и доколко Гокленовите планети имат значение, сме разглеждали в тези две теми, където са разглеждани и обсъждани наталните карти на певци и спортисти.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4035.0.html
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3939.0.html

Много благодаря! :blink:
Навсякъде има акцент този пояс.
И в няколко забелязах Юпитер на МЦ..... :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #35 -: Септември 07, 2010, 06:49:48 pm »
 Аз докато се разровя, вече са пуснали линкове. Нищо, пускам хороскопа на Бил Клинтън.  :blink:

*

Asol

• 4140
Re:Липсата на ЕЛЕВАНТНИ планети и планети в Г
« Отговор #36 -: Септември 07, 2010, 06:52:25 pm »
по- скоро активно,  бързо  или прибързано и боцливо ;D

понеже темата май гоклен да си призная не мога да му хвана теспатиите малко е като точка гама за някои е вмного показателна, за други- никак; по темата за класиката в интерпретациите паднали или пък ретро планети  по- често ги виждам като бенефици за съдържателя им, отколкото обратното; а що се отнася до тронясани и екзалтирани планети - много често мястото, където се намират е предизвикателство за собтвеника

п.п. 1000 пъти пиша това съобщение- аман

... липса на такт и невъздържаност
Иначе за другото споделям мнението ти, Кая. Ще караме на кари примерно  ;D Има го и едното и другото. :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Септември 07, 2010, 07:00:02 pm »

Хубу де ;D Аз не го отричам. Тогава Вещицата с Нептун на МЦ защо не е световно известна актриса или художничка, а ?  :P

« Отговор #38 -: Септември 07, 2010, 07:01:44 pm »

Хубу де ;D Аз не го отричам. Тогава Вещицата с Нептун на МЦ защо не е световно известна актриса или художничка, а ?  :P
Както казват математиците, това само необходимо условие, но не достатъчно. Но нищо не й пречи да стане. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Септември 07, 2010, 07:02:12 pm »

Хубу де ;D Аз не го отричам. Тогава Вещицата с Нептун на МЦ защо не е световно известна актриса или художничка, а ?  :P

Никога не е късно , а и защо си мислиш , че ние знаем всичко ;D ;D.