Здравей Гост

Новичка

• 4 Отговора
  • 1180 Прегледи
Новичка
« -: Септември 08, 2010, 12:06:31 am »
Здравейте, случайно попаднах на сайта и реших да се регистрирам. Ако може да ме запознаете с важните работи в астрологията, понеже незнам нищичко. Или поне ми дайте някой линк да се образовам малко. Междудругото името ми е Габи :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Новичка
« Отговор #1 -: Септември 08, 2010, 12:52:58 am »
Орхан Мурад:
- "Не ви виждаааам"
 :rolf:

Момче ти ме разби тая вечер с тоя пост!СЛЕД ТОЛКОВА КОФТИ ЕМОЦИИ СЕ НАПИКАХ.
МЕРСИ КРИС ИСТИНСКИ СЕ СМЯХ!!!!! :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Септември 08, 2010, 01:23:24 am »
Имаше и още едно. ;D
Неква фолк дива има концерт и първите два реда били за благотворителност за хора с ментални изкривявания и много тежък брейн демидж. Та, фолк дивата излиза подскачайки и подгрява публиката:
- Има ли лудиииииии ?!

:57: :57: :57: :rolf: :rolf: :kissd:
Mersi Kris istinski me razsmq....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Септември 08, 2010, 02:29:00 pm »
О,не падам  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4 -: Септември 08, 2010, 03:41:48 pm »
непонятен за мен  хумор, но пък и по темата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.