Здравей Гост

Новото начало на форума

• 84 Отговора
  • 11346 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Новото начало на форума
« -: Септември 08, 2010, 09:28:11 pm »
Новото начало е факт.
Случи се на новолуние в Дева , -ефикасна организация ,ясно разграничаване , ред , перфекционизъм.
Чистота , хигиената в отношенията са характерни за знака.
Управител на дева е Меркурий , който е в ретро фаза и в тежък градус.
Впечатли ме , това ,че упр. на знака е в тригон към СЛВ в козирог , който от своя страна е в апликираща квадратура към диспозитора Сатурн.
Така или иначе реформата започна с *Голямото местене на теми* , дни преди новолунието /отчитам дните +/- 2 като новолунни.
Т.е това беше началото , убедена съм , че не и края ,тъй като Мерка е ретро.
Предлагам да се упражниме , като поставиме картата на сайта ,разгледаме транзитите и наложим новолунната карта в/у натала на сайта.

Това е картата на Новолунието:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Новото начало на форума
« Отговор #1 -: Септември 08, 2010, 09:36:39 pm »
Преместих темата , защото мисля ,че мястото й е тук.
Мц на форума е Лъв , упр. на МЦ е Слънце в 7-ми дом в знака Овен.
В момента по транзити Упр. на АСЦ и ДСЦ от наталната карта са в съвпад и точна опозиция на ДСЦ. :o :o
Тр. Сатурн е в апликираща квадратура към Луна в Рак , тр. СЛВ  е в опозиция към Луната на форума , отново апликиращ аспект.

П.П. Мц на новолунието е в точен квадрат с Плутон....2-ри/8-ми.
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 09:40:52 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Септември 08, 2010, 09:44:46 pm »
Ха, бум на писане и посещения ще има през месец октомври , много работа и действие , много писане...Квадратура на тр. Сатурн към упр. на 3-ти Юпитер ситуиран в 9-ти в съвпад с луна.
Предстоят още промени ми се струва! :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 08, 2010, 09:49:37 pm »
АС на новолунието е в опозиция с Марс в картата на създаване на форума, а МС е в квадрат с неговия Плутон, разположен върху нодалната ос. В картата на форума има мунданна (знакова) опозиция между Марс и Плутон. Интересното е, че мунданно отново се заформя съвпад на Плутон с оста на възлите, но този път Плутон ще е в съвпад със СЛВ.
Има и партилен квадрат между Меркурий и Нептун, при това в ъглови домове - Меркурий в 7 дом получава квадрат от Нептун в 4ти. Значението на Меркурий/Нептун предполагам, че знаете какво е - както във висшата му октава, така и в нисшата. Голяма част от недоразуменията в този форум се дължат на недоизказани/невербализирани моменти и индиректно отправени забележки. Меркурий в Телец държи нещата да се формулират максимално ясно и конкретно, не търпи двусмислици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Септември 08, 2010, 09:59:41 pm »
Ааааа ето я темата :blink:
Аз мисля,че новото начало ще е добро,защото АС е везни знак на хармонията и баланса.Венера в 7ми,слънце 7ми...какво по-хубаво от това :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Септември 08, 2010, 10:12:53 pm »
АС на новолунието е в опозиция с Марс в картата на създаване на форума, а МС е в квадрат с неговия Плутон, разположен върху нодалната ос. В картата на форума има мунданна (знакова) опозиция между Марс и Плутон. Интересното е, че мунданно отново се заформя съвпад на Плутон с оста на възлите, но този път Плутон ще е в съвпад със СЛВ.
Има и партилен квадрат между Меркурий и Нептун, при това в ъглови домове - Меркурий в 7 дом получава квадрат от Нептун в 4ти. Значението на Меркурий/Нептун предполагам, че знаете какво е - както във висшата му октава, така и в нисшата. Голяма част от недоразуменията в този форум се дължат на недоизказани/невербализирани моменти и индиректно отправени забележки. Меркурий в Телец държи нещата да се формулират максимално ясно и конкретно, не търпи двусмислици.

Т.е натала на картата , показва , че комуникацията следва да бъде директна , ясна и без излишни и двусмисленни думи.
Точния секстил на Меркурий управител на 9-ти и 11-ти дом към   Юпитер управител на 3-ти дом / Божеее , тук е пипал голям професиналист по отношение на избора за време :blink: :clap:/ е доказателство за много неща ,едно от които е акцент в/у приятелска среда по клубни интереси . Както и разширение по отношение на висшите знания 9-ти дом. Юпитер е мунданен упр. на 9-ти!.
В картата Нептун упр. 5-ти дом , дома на творчеството , наи е в точна квадратура с меркурий....
За какво  въобще говориме - изумена съм от тази карта -сериозна елекция!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6 -: Септември 08, 2010, 10:38:41 pm »
хахаааааааа в картата на форума Марса е в близнаци в 8 дом и после се чудите, що като влезе мъж и става патаклама тука  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Септември 08, 2010, 10:39:29 pm »
Ааааа ето я темата :blink:
Аз мисля,че новото начало ще е добро,защото АС е везни знак на хармонията и баланса.Венера в 7ми,слънце 7ми...какво по-хубаво от това :blink: :blink:

Милки :( , това не е нова карта. :blink:
Това е наталната карта на сайта!

*

Vision

• 3523
« Отговор #8 -: Септември 08, 2010, 10:42:45 pm »
хахаааааааа в картата на форума Марса е в близнаци в 8 дом и после се чудите, що като влезе мъж и става патаклама тука  :rolf:

единия е в близнаци, другия е във везни, а моя е във водолей, сещам се и за още три водолейски марса, познай на кого му се отваря най- добре парашута тука.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Септември 08, 2010, 10:46:55 pm »

единия е в близнаци, другия е във везни, а моя е във водолей, сещам се и за още три водолейски марса, познай на кого му се отваря най- добре парашута тука.. ;D

ми моя е в съвпад с тоя на форума  ;D ;D ;D   орбис само 1 градус  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Септември 08, 2010, 10:47:07 pm »

И упр. 7-ми и е  съуправител  1-ви. ;D.

*

Vision

• 3523
« Отговор #11 -: Септември 08, 2010, 10:58:58 pm »

ми моя е в съвпад с тоя на форума  ;D ;D ;D   орбис само 1 градус  :-[
който го може, го може..ти се явяваш нещо като естествен лидер, издигната по силата на наталните си аспекти.. ;D
как беше...еректирал марс.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Септември 08, 2010, 11:04:03 pm »

който го може, го може..
как беше...еректирал марс.. ;D

то да беше само туй  ;D  Урана на форумо е в съвпад с асцедента ми... ей на, пъпа ми е хвърлен тука и туй то...

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Септември 08, 2010, 11:08:32 pm »
Не коментираме синастрийте си със Форума в тази тема.
Не ми е приятно да се спами.

Има тема за синастрия с форума.Потърсете я.
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 11:29:08 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 08, 2010, 11:25:54 pm »
Крис , личи си от кога е започнал интензивния поток във форума- от мига на ингреса на пр. венера в близнаци! :blink:
Тр. Мерк е в квадратура с марса на форума /прогресивния/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Септември 08, 2010, 11:28:36 pm »
Прогресии и дирекции на форума.  ;D

Хм, прогресивно пълнолуние в Скорпион?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 08, 2010, 11:32:11 pm »
Прогресии и дирекции на форума.  ;D

Хм, прогресивно пълнолуние в Скорпион?  ;D

;D ;D , а аз си мислех , че като мине мунданния съвпад във везни на марс и венера и като прецапа марса скорпито темите със секса ще отидат към 5-та , 6-та.... ;D ;D ;D страницА...
Блаженни са верующите и техно е царството Небесно.... ;D ;D ;D

ОБАЧЕ ,ПО ДИРЕКЦИИ :57: :57: предстои квадратура на меркурий с марс от дирекционната карта..... ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #17 -: Септември 08, 2010, 11:42:11 pm »
Марайке, честита ти нова година!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Септември 08, 2010, 11:45:11 pm »
Прогресивната Луна на АС, както и опозицията и със Слънцето, която е доста точна, описва несъответствието и хоаса, който цари във форума.  ;D
Но това, което според мен най се усеща е Марс/Сатурн.   :-X

Крис тригона на тр. Сатурн към натален Марс ли визираш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Септември 08, 2010, 11:54:32 pm »
Двойно подчертаване на темата Сатурн/Марс. :-\
В наталната карта Сатурн е управител на интерсептиран 3-ти дом , намира се в 8-ми и няма един хармоничен аспект  с изключение на тригона с Нептун.
Марс в натала квадратира упр. на ИЦ... :rolleyes: