Марайке, честита ти нова година!
Честита Рош Ха-Шана.
Чудех се какво коментирате и сега забелязвам, че админа вече си е поиграл с ножицата , останах само с подпис. Нема шарени картинки вече.
Аз какво да сложа сега... бедна ми е фантастиката, но ще измисля
Марая, какви са тия кървища и страхотии в подписа ти? Аз си бях поизключила видимостта на подписните красоти, сега я включвам, ама твойта направо ме изплаши...
Марайче, верно, гаднички са тия картинки.....
Цитат на: elfidka в Ноември 30, 2010, 01:00:30 amМарайче, верно, гаднички са тия картинки.....Въпрос на вкус!
Цитат на: Марая в Ноември 30, 2010, 01:01:17 amЦитат на: elfidka в Ноември 30, 2010, 01:00:30 amМарайче, верно, гаднички са тия картинки.....Въпрос на вкус! Рекло, кучето и си заблизало..........сладоледа :49:
Цитат на: elfidka в Ноември 30, 2010, 01:02:25 amЦитат на: Марая в Ноември 30, 2010, 01:01:17 amЦитат на: elfidka в Ноември 30, 2010, 01:00:30 amМарайче, верно, гаднички са тия картинки.....Въпрос на вкус! Рекло, кучето и си заблизало..........сладоледа :49:Като не може да ближе друго- сладолед! Пак е опция...
Е, то ясно, че в живота - не само в края му, но и по средата, а при някои и в началото има налични нелицеприятности от различно естество... Ама... Ти си знаеш, аз само споделих първоначалната си изненада :rolleyes:
.......................