При Керастас ампулите са ключа от палатката.
Ая, ква е сега тая тема?
Звучи ми като от някой журнал за пИрфектната жена
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 09, 2010, 10:00:34 pmАя, ква е сега тая тема? Както казва сина ми - лЕва. Цунки, гунки и сладки сънища! :88: :bedtime2:
Цитат на: Asol в Септември 09, 2010, 10:01:55 pmЗвучи ми като от някой журнал за пИрфектната жена :57:Смешно ви е, ама днес доста ме досрамя, като застанах на щанда за почистващи препарати и гледах като теле в железница. :03: Няма продавач консултанти още в пикадили, та бая се мотах из тоя щанд. А какви фалшиви амби пур взех, едното падна у цукалото, че бърках вътре. :03:
Цитат на: Diyana в Септември 09, 2010, 10:12:12 pmДа се включа също за косопада. От медицинската козметика по-достъпни продукти от ампулите на Aлтерна са тези на Rene Furterer. И шампоанчето им за след слънце е разкошотия също.Дианче, благодаря за инфото, ама слагайте и ориентировъчна цена. Че ако го потърся и ми кажат някаква космическа цена и ще хлъцна... Поне да съм подготвена.
Да се включа също за косопада. От медицинската козметика по-достъпни продукти от ампулите на Aлтерна са тези на Rene Furterer. И шампоанчето им за след слънце е разкошотия също.