Vision, аз не те познавам. Избрах тази картинка по впечетления.
Малко наперена ми се стори...
Ти сигурно се обличаш по коренно различен начин, но забележи, че всички картинки са модели от висша мода. Някои са доста екстравагантни.
да, знам че са висша мода, поне ти вярвам, защото не се интересувма от мода, а от удобство, практичност и трайност..
модата за мен е само начин да обират парите на хората и да им чешат егото..обичам тези малки детайли, които се налагат за определения сезон..може би миналото лято и това бяха тези къси панталонки, като едновремешните бебешки гащи..много ми се сториха сладки, но са само за млади момичета с перфектна фигура, а не за 40 годишни лелки..човек трябва да се съобразява и с възрастта си, за да не изглежда смешен..ами като станаха на мода преди време гумените ботуши, колко смях изсмях по тях, като си представих по селата как ринат тор с такива..но предполагам, че виртуално изглеждам по- екстравагантна, отколкото съм наживо, затова ми пусна тия сатенени панталони, които като седнеш веднъж с тях ще станат на ситна хармоника, да не говорим как се усукват по краката, само като си го представя и ме хваща съклета..

п.с. но ако някога реша да нося рокля, бих си избрала тази, която си пуснала за Дияна, заедно с аксесоарите..очарователна е.. :blink: