Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92495 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Журнал за жената
« Отговор #180 -: Септември 12, 2010, 07:56:45 am »
Айде,този път ще се съглася с предложението на Диана :P :P
Даже и прическата ми в момента е такава...горе долу ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #181 -: Септември 12, 2010, 08:03:07 am »
Diyana, благодаря за предложението, но тази рокля е малко далече от мен. ;D Единствено ми пасва по отношение на цветовете, защото обичам черно с бели орнаменти, но кройката е...Бих носила с удоволствие роклите на Дейзи, Аурора или Дивна. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #182 -: Септември 12, 2010, 08:03:55 am »
Сега не можем и да трием ли?! Повтаряше се два пъти...

*

Vision

• 3523
« Отговор #183 -: Септември 12, 2010, 08:21:23 am »
След купона, понеже съм на подходящата вълна. Избрах ви по една малка черна рокля. Започвам по реда на Айя. Роклите са долу в имената на файловете.

да, моята ми харесва..освен едната презрамка и дължината под коляното ми допада..и за да не ми е много тясна като ходя, бих и направила една цепка от страната без рамо, до средата на бедрото.. ;) :88:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #184 -: Септември 12, 2010, 08:24:58 am »

ареее Вещицата вече няма коса  :72:

вчера, когато Марса е бил в съвпад с наталния ми Уран се ожмуцах хептен късичко. косата ми беше толкова дълга, че като е мокра и се вчеше си сядах върху нея - до средата на задника ми, а отпред като се опъне кичурче ми стигаше до пъпа...

свърши вече - на нещо като черта, а отзад скосена надолу във форме на листо е, то не че си личи щото всичкото гъстота на косата и като е късо щръква на страни като палатка, ама имам си един гел и оформяма къдрици, че баш не изжглеждам като негър в главата. дължината е до рамената ми...

най-сетне, почувствах такова освобождение, че чак ми се летеше  ;D ;D ;D  всички негативни натрупвания от 6-7 години насам ги премахнах, че аз от тогава не съм била късичко подстригана...

така, че Марс + Уран дава голяма щръклица  :rolf: :rolf: :rolf:

честито!! сега внимавай да не се увлечеш в скъсяването, че аз така започнах и вече трета година съм с 2 см. коса..супер е, но понякога, много рядко ми се иска да имам пак коса, но бързо ми минава..особено сутрин като си ударя един душ, избърша се с хавлията и направо излизам е супер.. ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #185 -: Септември 12, 2010, 08:44:47 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:02:14 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Септември 12, 2010, 08:45:14 am »
Харесах се и аз. Страшна работа.  ;D Всички рокли и модели, които си избрала са ефектни. Любимите ми черни рокли.  :P

Вещицо, честито за прическата. Дай да видим тогава днес в какво ще те облечем, а може и съблечем.   :72:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #187 -: Септември 12, 2010, 08:45:55 am »

ареее Вещицата вече няма коса  :72:

вчера, когато Марса е бил в съвпад с наталния ми Уран се ожмуцах хептен късичко. косата ми беше толкова дълга, че като е мокра и се вчеше си сядах върху нея - до средата на задника ми, а отпред като се опъне кичурче ми стигаше до пъпа...

свърши вече - на нещо като черта, а отзад скосена надолу във форме на листо е, то не че си личи щото всичкото гъстота на косата и като е късо щръква на страни като палатка, ама имам си един гел и оформяма къдрици, че баш не изжглеждам като негър в главата. дължината е до рамената ми...

най-сетне, почувствах такова освобождение, че чак ми се летеше  ;D ;D ;D  всички негативни натрупвания от 6-7 години насам ги премахнах, че аз от тогава не съм била късичко подстригана...

така, че Марс + Уран дава голяма щръклица  :rolf: :rolf: :rolf:

честито!! сега внимавай да не се увлечеш в скъсяването, че аз така започнах и вече трета година съм с 2 см. коса..супер е, но понякога, много рядко ми се иска да имам пак коса, но бързо ми минава..особено сутрин като си ударя един душ, избърша се с хавлията и направо излизам е супер.. ;D

мерси  :-[

ааааа не с много къса коса мязам на булдозер - била съм и знам... няма как де се увлека в такова нещо, но сега ми е добре... най-големият майтап е, че хората са ме свикнали с дългата метла и сега като ме видят се стряскат и се пулят  ;D ;D ;D   па аз се забавлявам с това... и не могат да повярват, че съм си прежалила хубавата коса. ми то коса бе - пак ще порасне  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #188 -: Септември 12, 2010, 08:49:33 am »
Ти, кво капрай,бе...тц,тц,тц....ОстаЙх те на фризьора и си се орязала...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #189 -: Септември 12, 2010, 08:50:38 am »

Вещицо, честито за прическата. Дай да видим тогава днес в какво ще те облечем, а може и съблечем.   :72:

ааа едно време ходих типично по ураниански облечена. сега откак понапълнях си харесвам дънките и тениските и маратонките. имам една камара обувки, сандали, ботуши и чехли с токове, ама такова нещо посмъртно не обувам /освен ако не ме е ухапал лудия кон за нещо/, защото не са ми удобни... я спортни гащи и тениски най-са ми по вкуса  :29:

докато учих дизайн на облеклото се обличах доста интересно, но някак и този ми период премина и вече ми е все тая... а и прогресивният ми асцедент е вече в нулевия градус на телето и хич не ме бърка нищо - ши ставам непукист  :rolf:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #190 -: Септември 12, 2010, 08:52:34 am »
Diyana, не си ми уцелила роклята ;D. Обличам се доста изчанчено, с големи деколтета, с или много къси рокли или много дълги-средно положение няма. Много скромно си ме издокарала-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #191 -: Септември 12, 2010, 08:52:43 am »
Ти, кво капрай,бе...тц,тц,тц....ОстаЙх те на фризьора и си се орязала...

а ти кво очакваше бре, че ще си взема връхчетата ли само  ;)  е, да де - връхчетата заедно с 40см /горе долу/ коса  :tongue2: сега ми е едно леееееееееееко и ефииииииирно, чак ми се лети  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #192 -: Септември 12, 2010, 08:55:00 am »
А, добрутро!  ;D Дианка, добре си ни облякла, слънце! Благодаря!  :rolleyes: Да си призная, аз предпочитам късите палави прически, леко разхвърляни коси....всеки със собствено мнение.  ;D Но рокличката с едно голо раменце, бива. Обичам и големи деколтенца...отиват ми.  ;) Изчезвам, че ще ме бият моите. Заминавам из горите да се зареждам с положителна енергия. Целувки и хубав ден!  :88:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #193 -: Септември 12, 2010, 08:59:05 am »
Кабала, това за теб тогава по-късно като съблечеш роклята.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #194 -: Септември 12, 2010, 09:00:19 am »
а по въпроса за жененето, ето ви 10 причини да си останете моми - много ми харесват  :57:

10 причини да останеш стара мома

Смята се, че омъжените жени са изключително щастливи, носят ги на ръце и ги обграждат с внимание. Време е да се развенчаят митовете  за нещастните „стари моми“ и да стане ясно защо много момичета днес  не бързат да се надянат сватбена рокля и венчален пръстен.

1. Не се налага да се сменят всички документи.
2. Ако се задържиш на корпоративни партита след полунощ, не се налага да се тревожиш за това, че трябва да даваш неприятно обяснение.
3. Сама решаваш колко дълга пола да носиш.
4. Планираш заслужената си почивка самостоятелно, а не гадаеш дали  съвпада с отпуската на съпруга.
5. Ставаш многостранно развита личност: можеш  не само да забиваш пирони, да правиш ремонт на електрически уреди, и най-важното – със затворени очи  преинсталираш Windows.
6. Винаги знаеш точно  какво къде се намира, какво има в хладилника, откъде са се появили мръсните чинии. И никога по време на общото почистване не намираш под леглото захвърлените преди шест месеца мръсни чорапи.
7. С лекота приемаш от мъже цветя и скъпи подаръци – те не са закупени със средства от собствения ти, по някаква причина  наречен „семеен“ бюджет.
8. Имаш по-големи шансове да си намериш работа: омъжените млади момичета не наемат поради повишения риск от забременяване.
9. Гледаш по телевизията това, което искаш и  не участваш всяка вечер в битки за правото на притежание върху дистанционното.
10. И накрая, най-важното. Нямаш свекърва.

:rolf: :rolf: :rolf:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #195 -: Септември 12, 2010, 09:01:52 am »
А,така,Съни....ти, поне ме знаеш, колко ми е акъла-))))

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #196 -: Септември 12, 2010, 09:04:06 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 10:57:00 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #197 -: Септември 12, 2010, 09:06:38 am »
опаааааа,ся,пък съм с къса коса-))))...но, пък се оприличавам на излязла от филм на Марлене Дитрих- една жена, която обожавам-)))). Белика, аз съм с руса коса-)))) Тук,на снимката съм си турила перука ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #198 -: Септември 12, 2010, 09:08:03 am »
търсих досега да намеря типа рокля, който винаги ме е привличал, но не мога да я открия, защото не знам как се казва стила..нещо латино има в него..със средно голямо остро деколте, или се прехлупва, надолу е разкроена, един дв апръста под коляното..може да се прехлупва цялата или да е захваната под бюста, може да има и малко плат покрай деколтето, не знам как се казва..но намерих това, него бих го носила, но без кърпата на главата:

попаднах и на една плодова салата със сметана, която сега ме изкушава:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #199 -: Септември 12, 2010, 09:08:49 am »
Опияняващи рокли, Белика. С цвета, към който съм се пристрастила сега.  :blink: Всички бих си ги купила, дето си ги пуснала.