Много красива жена тая Ева Лонгория, брейййй :blink:
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 12, 2010, 10:43:31 amМного красива жена тая Ева Лонгория, брейййй :blink:рибка си е отвсякъде, на 15-ти март май беше..голям чар притежава, естествен, евала.. :blink:
Цитат на: Vision в Септември 12, 2010, 10:45:17 amЦитат на: Aurora Borealis в Септември 12, 2010, 10:43:31 amМного красива жена тая Ева Лонгория, брейййй :blink:рибка си е отвсякъде, на 15-ти март май беше..голям чар притежава, естествен, евала.. :blink:Невероятна е, но няма начин да няма огън в нея, тя просто го излъчва, каква Риба бе, то само едно Слънце... Я дай намерим картата.
Мислех да не пиша повече
Хаха, Вижън супер само не ме кефи, че колата е жълта. Съни и ти си ме нацелила, но ми харесаха и предложения за други потребителки , да не ги изброявам, че не са само в една страница. Аbroad, защо? Звънци ли трябваше да бия ?
Vision ( Никой не те пита дали ти харесва или не. Ти си модел, плащат ти и си длъжна да я облечеш )- Singer Cassie chose to wear a blue Versace silk cadis gown with a high slit on the side from the Ready to Wear Fall/Winter 2010 collection to the Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art.
Аbroad, защо? Звънци ли трябваше да бия ?