Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92273 Прегледи
Re:Журнал за жената
« Отговор #340 -: Септември 12, 2010, 02:30:56 pm »
Опа, взехме нещо много лично нещата, извиня'Ам сА ако ако има нещо.  ;D

Не е нищо лично. Ти си мислиш, че като ти са правят забележки е лично. Няма нищо по-грозно от неподдържана дълга коса. Нацъфтяла, изгоряла, небоядисана...уфффф...мърлява работа, но ти на тези неща едва ли си се сетил да "забележиш".

Справка на баби с къси коси:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

katrin_ls

« Отговор #341 -: Септември 12, 2010, 02:33:30 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:00:34 am от aiia »

« Отговор #342 -: Септември 12, 2010, 02:34:44 pm »
Мерси, Ая! Всичките подаръци са съвсем по вкуса ми!  :72: :clap:

*

Vision

• 3523
« Отговор #343 -: Септември 12, 2010, 02:38:00 pm »

Вижън

на младини си навивах нощем косата с дунапренени ролки и през деня я тупирах в откачени конфигурации..това беше в стадия, в който беше на мода Мадона.. :-[ мисля даже, че се бях къдрила два пъти, ако не се лъжа..и си правех цветни кичури с маркери, но това беше в гимназията..ако се сетя, ще сканирам някоя снимка и ще ти я покажа..някой ден.. ;)
явно тогава съм си мечтала за лъвска грива, но с моя тънък косъм няма как да стане това, примирих се отдавна..после имах дълга коса и я правех скандинавско русоляво, златисто, но без жълти оттенъци..така бях доста години, но все ходех вързана и няма смисъл от цялата хамалогия просто..с къса коса е най- добре, на когото не му харесва- здраве да е, данък обществено мнение не плащам..това не към теб, а по принцип, повечето хора не одобряват жените да са с много къса коса, и доста ми надуват главата, ама все ми е тая.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #344 -: Септември 12, 2010, 02:39:04 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:56:40 am от kris »

« Отговор #345 -: Септември 12, 2010, 02:40:21 pm »
За какво да се гръмна?

*

katrin_ls

« Отговор #346 -: Септември 12, 2010, 02:42:24 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:00:01 am от aiia »

*

Asol

• 4140
« Отговор #347 -: Септември 12, 2010, 02:44:03 pm »
Инти

Тази жена е много красива. Прилича ми на Мариана Попова.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #348 -: Септември 12, 2010, 02:45:29 pm »
Много красива е жълтата рокля!

Скарлет, ти видя ли се в моята колекция, леко се приближаваш, по-младежки вариант.  ;D
  Не съм я видяла.  :unsure: Тук се публикува със скоростта на светлината. Тичам напред да я видя.  :blink:

« Отговор #349 -: Септември 12, 2010, 02:45:40 pm »
Цитат
повечето хора не одобряват жените да са с много къса коса
Вижън аз пък в ученическите си рокерски години бях така и много ми отиваше защото имам малко лице 3 номер май беше ;D.После в студентските години минах през всички цветове без русо и сега съм със средна дължина тъмно кестенява към черно някак си по-женствена съм.Напоследък единственото нещо което промених е че завъртях бритона на една страна и все имам голямо чело и не отива да бъде открито много но така почнах да се харесвам.
ПС.с твойта прическа между другото най-много се колебаех но те виждам някак си така буйна и рокерска!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #350 -: Септември 12, 2010, 02:48:11 pm »
Наистина темата страшно набъбна. :blink: Трябва малко да се спрем, че не можем да я прегледаме.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #351 -: Септември 12, 2010, 02:49:14 pm »
Хаха Ая аз имам точно такъв телевизор новата ми последна придобивка

Все едно си ми го подарила!
Докато дишаш...надявай се!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #352 -: Септември 12, 2010, 02:50:40 pm »
Много красива е жълтата рокля!

Скарлет, ти видя ли се в моята колекция, леко се приближаваш, по-младежки вариант.  ;D

Сега я видях, да. Хубава е, но не харесвам вече дълги руси коси. Дългата коса ми скрива чертите на лицето, докато късата направо ме прави да грейна, особено направена с гел....като щръкне във вси страни, умирам от кеф.  ;D Точно като тази от снимката /която аз пуснах/, но по-кестеняво с лек конячен отенък.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #353 -: Септември 12, 2010, 02:51:17 pm »
криско, кака, трудно се партнира в женските теми "чуш" от тук ако няма да даваш позитивни идеи и подаръци

Ая, и аз съм на опашката за подаръчета
да си кажа тук някой ме беше издокарал  в синя страхотна рокля- мерсии
по- късно и аз ще се опитам да наредя предмети

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #354 -: Септември 12, 2010, 02:53:15 pm »

Справка на баби с къси коси:

Край, умрях! Ей тази прическа ме грабна.  ;D Ще си я принтна и ще я занеса на фризьорката ми да ми я направи.  :88:

*

Vision

• 3523
« Отговор #355 -: Септември 12, 2010, 02:53:18 pm »
Цитат
повечето хора не одобряват жените да са с много къса коса
Вижън аз пък в ученическите си рокерски години бях така и много ми отиваше защото имам малко лице 3 номер май беше ;D.После в студентските години минах през всички цветове без русо и сега съм със средна дължина тъмно кестенява към черно някак си по-женствена съм.Напоследък единственото нещо което промених е че завъртях бритона на една страна и все имам голямо чело и не отива да бъде открито много но така почнах да се харесвам.
ПС.с твойта прическа между другото най-много се колебаех но те виждам някак си така буйна и рокерска!

ако имах хубав косъм щях да се правя всякаква, лошото е, че имам много косми по главата, но не са дебели и твърди, а мекички и не държат на никакви прически, един тон лак да им сложа, да ги топирам и каквото и ще, вакса ли, епоксидна смола да сложа, не стои дълго- след 15 мин. е пак права..а ако я накъдря, /расте много бързо/ и за един месец е увиснала..никакво не е..като не ми е дал Господ буйна коса, ще се подстригвам късо и не ми дреме.. ;D

но мога да оценя красивото, като го видя..но и мен си харесвам така, както съм..просто красотата има много измерения и не можем да бъдем едновременно във всичките..налага се да се примирим и то колкото може по- рано, за да не се тормозим излишно.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

katrin_ls

« Отговор #356 -: Септември 12, 2010, 02:53:47 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 08:59:27 am от aiia »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #357 -: Септември 12, 2010, 02:57:27 pm »
 Сега я видях, да. Хубава е, но не харесвам вече дълги руси коси.

Аха.  :blink: Да, то в случая беше за роклята основно, но косата лесно става от дълга в къса.  :blink:

Ох и аз напоследък нещо ме гони лудостта дали да не я скъся моята, засега е под раменете, да видим дали няма да я вдигна още.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #358 -: Септември 12, 2010, 02:59:36 pm »
амииииии, не карам
но пък може да  е добра идея ;D ;D; музика- много, телефонче умерено; пфу за мен няма ли парфюми и обувки :73:
и чантииии;
ама да не изляза неблагодарница много мерси :wub:

п.п. ох, успокоих се чантата дошла:) много обичам чанти май всеразмерни, но последно тътрех една голяма
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #359 -: Септември 12, 2010, 03:00:10 pm »

За Скарлет:

Един фенер, като ходиш в тъмното по Витоша...  ;D

Много благодаря за хубавите подаръци, Ая, но мразя да тичам и да се потя.  ;D Бих се зарадвала повече на един басейн, където да плувам /не надуваем само да се плацикам/.  ;D Ама те вървят заедно с хубави къщи и ша стани мноооо нахално от моя страна.  :57: :57: