abroud, пусни снимки от морето да оплакнем око, че в София е зимаааа
п.п.Гледам, че Сънрейн си пада по лилавият цвят. Бялото братство много уважава като вибрация.Имах лилав период. Обръщайки се назад бих описала себе си като отворена към всичко и всички.
аз си харесах , sunrain някъде ме облече в подходящо червено, та да допълня
Една ОДА за жената, като сме тръгнали....хехехе. Една жена би трябвало да имана разположение достатъчно пари,с които да може да наеме жилище за себе си,дори и никога да не й се налага да живее сама.Една жена би трябвало да имапоне една перфектна дреха,която да облече, ако шефът йили мъжът на мечтите й поиска да я види след час.Една жена би трябвало да имамладост, която да помни с удоволствие.Една жена би трябвало да имаминало, което е достатъчно пикантно,че да си заслужава да бъде разказвано.Една жена би трябвало да имакомплект отвертки, безжична бормашина и черен дантелен сутиен.Една жена би трябвало да имаедна приятелка, която винаги я разсмива, и една, която й позволява да си поплаче.Мая Анджелоу
Зимни палта от модните подиуми (1)Зимни палта от модните подиуми (2)
Видях. На теб вероятно ти харесват заради Мерка на Асцендента. :72:
Цитат на: Asol в Септември 12, 2010, 03:11:59 pmЗа Аурора: Комплект инструменти (не знам защо, но ми се струва, че коли може да поправя )Това много ме разсмя. ДО поправка на колата още не съм стигнала, но разглобявам/сглочявам холни секции и четирикрилни гарбероби като едното нищо Този инструментариум ще ми свърши страхотна работа! Мерси, Асол.А бе все смятам да те питам - дали Мерка ти е нещо хармоничен на моя /19 гр Скорпион/ щото много достъпно пишеш, поне за мен. :rolleyes:
За Аурора: Комплект инструменти (не знам защо, но ми се струва, че коли може да поправя )
Да е винаги в крак с всички модерни начини за комуникация и обмен на информация и с пожелание да стане голям Шеф
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 12, 2010, 03:33:12 pmА бе все смятам да те питам - дали Мерка ти е нещо хармоничен на моя /19 гр Скорпион/ щото много достъпно пишеш, поне за мен. :rolleyes: Да ти кажа на уше, синастрията не е това което беше и не всичко е така както изглежда синастрично. Но все пак, може да се каже - да.
А бе все смятам да те питам - дали Мерка ти е нещо хармоничен на моя /19 гр Скорпион/ щото много достъпно пишеш, поне за мен. :rolleyes:
Миа
LAST_KISS - зодия ммм не знам. Не знам дори на колко години си, но определено не те усещам за много колоритна. Може би затова избрах кафявия цвят и една по-класическа рокличка. Навън може да си най-голямата купонджийка, но тук не съм разбрала. А може да греша...
Следват ЛастКис
Моон лейдиЛаст кис