Още една ''доза'' женска страст...пак с обувките продължавам
като се захванах и не мога да спра :blink: Хайде,за да е по-интересно,ще ви опиша,пък вие ще кажете дали са ви в стила (надявам се да не пропусна никого,но ако има някой - да се обажда)
Вижън

имах точно такива като бях на 18, дадох си всичките пари, изкарани от една бригада и си ги купих от един магазин, който се намираше някъде горе при колоните на Графа, преди трамваите да завият към Витошка, някъде на дясно се завиваше преди колоните, после на ляво май, не помня вече..само че бяха с цвят на узрели вишни и малко пастелен беше, след време си намерих едно такова червило на Рилкен, обожавам го този цвят- wild berries май се казваше цвета, и миришеше на канела, умирах от кеф с това червило, имаше магазин на Кристал, от там го взех и като свърши, отидох пак, но ми казаха, че този цвят не се произвежда вече и бях много нещастна..колкото и червила да си купих след това на Рилкен, нито едно не ми допадна толкова..сега вече не мога да ходя на токчета, защото съм отвикнала, а не искам да свиквам отново, защото мисля, че деформират краката, а аз предпочитам да съм здрава и бързоходна..