На мен ми харесват роклята на Марая и костюмът с панталон и червени ръкавици на Дивна.
Всичко бих облякла от това, което е предложила Романтика.
Също, горе-долу това си е моят стил. Аз си харесвам обаче ризата с джувките. Не бих избрала само лилавото костюмче на Скарлет и тоалета на Лили. А всичките ми чанти са такива огромни, като на Марая. И най-често са черни. Въобще доста ми е скучен гардеробът. Благодаря на всички, които ме облякоха. Наистина страхотни предложения.
Вижън, ако може към тоалета и диванчето да прикачим, че тъкмо си търся ново, за да си прочета подаръчите на Асол.
Асол, моите адмирации за избора. За книгите си право в десетката. Вече отдавна никой не ми е подарявал книга, видя им се много техно-изкушена, и не забелязват безбройните кожени тефтерчета и книжки, по които се заглеждам с носталгия всеки път.
Аурора, ако не ти трябват инструментите, дето Асол ти ги подари, ги метни насам, че комплекта ми в офиса е изфирясал нанякъде докато съм била в отпуска.

. Въобще Асол от твоите подаръци взимам всичко, без телефона, щото си го имам, а и към марката на лап-топа съм малко подозрителна, но като цяло, си много мой човек откъм подаряването

.
Ая, благодаря за подаръците, не шия, но ще подаря машинката на сестра ми.

. Фотоапаратът - познавач си, какво да ти кажа. Моя е 450-ката от същия "вид". Но си нямам обектив, та, ако искаш, за да не се харчиш толкова, може да смениш този за обективче, м

? Полупрофесионално може също, няма да придирям. Има ги за под хиляда лева.
Маригадже, с прическата си абсолютно точна. Само че е синьочерна, а издържа да е така гладка само един - два часа след фризьор. Обикновено е много начупена и накъдрена и въобще съм се отказала да се занимавам с нея. Когато много ми писне, се правя от раз като снимката по-долу. Но сега я пускам

.
Diyana, благодаря за предложението, но тази рокля е малко далече от мен.
Единствено ми пасва по отношение на цветовете, защото обичам черно с бели орнаменти, но кройката е...
Мдаа, при теб направих компромис с роклята в полза на модела. Някак си те свързвам с дамата под роклята - чувствена, динамична и самоуверена. За роклята ти трябва нещо по-плътно, по-сетивно и по-богато като материя, и по-близко до тялото като кройка, но не успях да намеря такова, закачено на подходящ манекен