Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92612 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Журнал за жената
« Отговор #460 -: Септември 13, 2010, 04:32:41 pm »
Кabala, ами Скарлет не ми изглежда скръндза и вярвам, че няма да откаже на другарчето по била и върхари :rolleyes: от скромната трапеза. :P

За Вещичка: Скейтборд (що да върви, като хората са го измислили  :rolleyes: :P) С метли вече не е удачно заради прекомерното застрояване (пък метлокаско  май не се предлага :rolleyes:). Освен това спортува без да се напряга и отива по-бързо на желаното място. :P

Може и друго (в резултат на един разговор с отговорен човек ;D), но пък то "ангажира" повече.

*

katrin_ls

« Отговор #461 -: Септември 13, 2010, 08:09:22 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 08:43:50 am от aiia »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #462 -: Септември 13, 2010, 08:16:15 pm »
Асол, направо ме хвърли в оркестъра  ;D ;D ;D  на скейтборд съм се качвала като бях бременна в 5я месец с дъщеря ми - сядах на него и качвах сина ми отпред и се пускахме надолу по баира на съседната улица :rolf:  оттогава насам не съм се качвала щото не мога да пазя равновесие, когато и двата ми крака са завързани за една дъска  :P

виж за колата нема откажа само ако е с автоматични скорости  :rolf:  мерси, че си се сетила за моята липса на желание да извършвам тежък физически труд като вървя  :57:

много ги харесах тенджерите дето Ая ги избрала за мен, обаче ми се дощя да я хлопна по главата с тях  :angry:  на всички им избрала подаръци за забавление и кво вие ще си перете пачангата, а аз в кухнята... мчи много хубаво  ;D ;D ;D  /Ая бъзикам те дан са впрегнеш па ся/  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #463 -: Септември 13, 2010, 08:30:04 pm »
Асол, направо ме хвърли в оркестъра  ;D ;D ;D  на скейтборд съм се качвала като бях бременна в 5я месец с дъщеря ми - сядах на него и качвах сина ми отпред и се пускахме надолу по баира на съседната улица :rolf:  оттогава насам не съм се качвала щото не мога да пазя равновесие, когато и двата ми крака са завързани за една дъска  :P

виж за колата нема откажа само ако е с автоматични скорости  :rolf:  мерси, че си се сетила за моята липса на желание да извършвам тежък физически труд като вървя  :57:

много ги харесах тенджерите дето Ая ги избрала за мен, обаче ми се дощя да я хлопна по главата с тях  :angry:  на всички им избрала подаръци за забавление и кво вие ще си перете пачангата, а аз в кухнята... мчи много хубаво  ;D ;D ;D  /Ая бъзикам те дан са впрегнеш па ся/  ;)

нимой рива са..ето, подарявам ти готвач, а ние с теб двете ще си пием биричката на терасата през това време.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #464 -: Септември 13, 2010, 08:55:52 pm »
ооо Вижън, мерси ти начи -ей туй се казва подарък... ама като го гледам момъка без гащи и с една тъничка престилка, а той държи тиган, което значи, че ще пържи нещо, а то като се пържи и пръска горещо олио... та не моа го измисля ако врялото олио го изпръска по оная му работа  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #465 -: Септември 13, 2010, 09:06:32 pm »
ооо Вижън, мерси ти начи -ей туй се казва подарък... ама като го гледам момъка без гащи и с една тъничка престилка, а той държи тиган, което значи, че ще пържи нещо, а то като се пържи и пръска горещо олио... та не моа го измисля ако врялото олио го изпръска по оная му работа  :rolf: :rolf: :rolf:

навремето, като избухна демокрацията, нали помниш /въпреки че си била в детската градина/ как наизлязоха много шантави вестници..та помня в един такъв четох някакво интервю със санитарка ли беше, мед. сестра ли беше, работила дълги години в Пирогов за някакви откачени е смешни неща, на които е била свидетел ставаше въпрос..няма да забравя нещо, макар че не го помня цялото като че ли, но общо взето ставаше въпрос за това, че докарали мъж и жена в пирогов, и двамата с обгаряния от олио, тя с комоцио, той с полуотхапан пенис..и каква е работата..били на джиджи биджи /както казва Ая/ и огладнели..той станал гол да пържи яйца..жената се възбудила от гледката и клекнала там да му прави някои френски истории, но от олиото и пръснало, тя се сепнала и му захапала /сещаш се кое/, заболяло го много силно и той я фраснал с тигана с яйцата по главата..та така, истински случай.. ;D май ги били закарали голи в пирогов, логично е, ако са имали силни обгаряния.. :rolleyes:

а този на снимката не го мисли, престилката го пази..представи си как си седим на терасата и го гледаме и по някое време му подвикваме- ей, готин, я донеси още две бири от хладилника!!...и той тъкмо се обръща с радост и казва- веднага, идват!!..ето, виж му физиономията, той просто е щастлив..не го мисли, нали ти казвам.. ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #466 -: Септември 13, 2010, 09:10:54 pm »
не моа го измисля ако врялото олио го изпръска по оная му работа  :rolf: :rolf: :rolf:

Е, вие за какво сте? Ще му облекчите болката на човека. Няма да казвам как, че е много нецензурно.  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #467 -: Септември 13, 2010, 09:15:28 pm »
Е, вие за какво сте? Ще му облекчите болката на човека. Няма да казвам как, че е много нецензурно.  :rolf:

Не го очаквах от теб, честно.  :-[  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #468 -: Септември 13, 2010, 09:18:58 pm »

Трябваше да ги тествам до къде са готови да стигнат, щото напоследък не се траят.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #469 -: Септември 13, 2010, 09:22:56 pm »
Е, вие за какво сте? Ще му облекчите болката на човека. Няма да казвам как, че е много нецензурно.  :rolf:

Не го очаквах от теб, честно. :-[  :57:

Трябваше да ги тествам до къде са готови да стигнат, щото напоследък не се траят.  ;D

да бе и аз не очаквах от жиномовата уста да излезе такъв бисер  ;D ;D ;D

относно факта до къде сме готови да стигнем ли г-н Жином - ако реша мога да стигна до край, защото на мен ми стиска да върша глупости, за разлика от теб  :97: :57: :rolf: :rolf: :rolf: 

а ти Жиноме напоследък се държиш като ощипана девственица  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

*

Vision

• 3523
« Отговор #470 -: Септември 13, 2010, 09:24:09 pm »

да бе и аз не очаквах от жиномовата уста да излезе такъв бисер  ;D ;D ;D

относно факта до къде сме готови да стигнем ли г-н Жином - ако реша мога да стигна до край, защото на мен ми стиска да върша глупости, за разлика от теб  :97: :57: :rolf: :rolf: :rolf:

що въобще се 'абиш да го отразяваш??!! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #471 -: Септември 13, 2010, 09:27:05 pm »

Трябваше да ги тествам до къде са готови да стигнат, щото напоследък не се траят.  ;D

Готови са да стигнат и до Пирогов, ако им опържиш чифт яйца по престилка.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #472 -: Септември 13, 2010, 09:28:58 pm »

щом ми е слабост и обичам да го драча  :57:

:49:  - това е билков чай с лимони и мед, да не си помислите, че е алкохол... нещо леда в алкохола не ми понася на гърлото  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #473 -: Септември 13, 2010, 09:31:39 pm »

щом ми е слабост и обичам да го драча  :57:

:49:  - това е билков чай с лимони и мед, да не си помислите, че е алкохол... нещо леда в алкохола не ми понася на гърлото  :P

а на мен вече не ми е, много слаби нерви има..слабите нерви водят до слаб кръст и от там до слабост в леглото.. ;D
защото народа е казал, че кой не пази кръста, ще помага с пръста..а тия чупки в кръста не са на добре..поправи ме, ако греша.. ;)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #474 -: Септември 13, 2010, 09:33:18 pm »
и аз не очаквах от жиномовата уста да излезе такъв бисер  ;D ;D ;D

Неведоми са пътищата Жиномови, чадо мое.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #475 -: Септември 13, 2010, 09:34:35 pm »
аааааа там не го знам... аз не разбирам от секс па и съм тъпа да правя такива неща  :rolf:

ама кат са замисля чупките в кръста са хубаво нещо, ама на правилното място  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #476 -: Септември 13, 2010, 09:36:37 pm »
и аз не очаквах от жиномовата уста да излезе такъв бисер  ;D ;D ;D

Неведоми са пътищата Жиномови, чадо мое.

според мен пътищата жиномови водят до кенефа, до хладилника, до компютъра и до леглото... а тука се прави напоследък на строг и си прекара допускането... Жиномееее, орело има да та кълве по тиквата още доста дълго  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

*

Vision

• 3523
« Отговор #477 -: Септември 13, 2010, 09:37:06 pm »
аааааа там не го знам... аз не разбирам от секс па и съм тъпа да правя такива неща  :rolf:

ама кат са замисля чупките в кръста са хубаво нещо, ама на правилното място  ;D ;D ;D

да де..то и виж заглавието на темата..само е за мъже да пишат в нея.. ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #478 -: Септември 13, 2010, 09:39:29 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 03:26:09 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #479 -: Септември 13, 2010, 09:40:56 pm »
айде, и другото петле се обади!!...ей, толкова са стъклени бе..само да чуят за свирка и се нареждат!! :rolleyes: