Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92400 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Журнал за жената
« Отговор #500 -: Септември 14, 2010, 07:33:21 pm »
ти си създал форума, чадо мое, а не мен  ;)

Не можеш да се отречеш от Създателя си, освен ако не си обсебена от силите на Мрака.

не отричам Създателя си чадо мое  ;)  отричам теб като мой създател

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

ама като получи тик точно на това бутонче и ела гледай сеир.. :blink:

наздраве!! :49: снахата има чрд днес, досега бях на купона, той си тече още де, ама да погледна и тука, да не изпусна нещо..та бяло винце с лед, наплющяване яко с пилешки пържоли и имам сили само за витруално наздраве.. :-[

малко съм прекалила май с виното, на трета чашка съм, ама много грешки правя.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #501 -: Септември 15, 2010, 10:48:26 am »
За Скарлет: Котки -  влекат я планините. Пък нали алпинист го дава. ;D :P

Компас, за да не се изгуби по горите и да знае вярната посока (мъховете са стар метод, хубаво е да e в крак с времето). ;D

... и нещо скромно за подкрепяне на силите. :P

Лелелеееее, майко! Много ти благодаря за хубавите подаръци! Страхотни са!  :88: Само да те светна на уше - страх ме е от височини и никога няма да стана катерачка.  ;D Мога да ходя километри пеша из планините, но да се катеря по скали......никогиш! В нЕкой друг живот може.  :-[ Виж, като се уморя от ходенето, ша наблегна на третия подарък.  :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #502 -: Септември 15, 2010, 10:58:34 am »
Ауууу, шЪ тафна чехличките на Скарлет!  :P :P :P 

Направо ти ги подарявам. Такива чехлички кат на Пинокио не бих обула никога.  ;D Явно създавам някаква доста грешна представа за себе си. Нито обичам ости чехли и обувки, нито обичам да се обличам с костюми. Обичам спортно-елегантния тип облекло, деколтета, високи елегантни чехли и сандалки. Давам ти ги чехличките, да си ги носиш със здраве!  :88:

*

holanda

« Отговор #503 -: Септември 16, 2010, 06:37:29 pm »
Да,роклята на лилавка е хубава,някак закачлива  :rolleyes:  :P Опитах се да ви ги подбера с най-добри чувства,но нормално е,че не винаги съм предценила правилно  :-\  :wub:

ааа,мен добре си ме преценила  :wub:..падам си малко ексцентрична,въпреки,че не бих облякла тази рокля-много дълга ми се вижда   ;D

« Отговор #504 -: Септември 18, 2010, 07:19:57 pm »
Аууу тука се е развихрил истински моден купон. Прегледах го на един дъх, ама май ще трябва пак наново, щото забравих картинките...Много благодаря на всички, дето сте ме обличали. Както и да ме облечете все ще улучите  :blink: Падам си малко хамелеонка, но иначе гледам да са неща дето да ми отиват на тялото, щото Бог дал, Бог взел....Но по принцип обичам семплите неща. Имам една много евтина рокличка, но много си я харесвам, щото самият цвят ме кара да изглеждам различна. Та, харесвам подобни кройки. А иначе се нося спортно 1 ден, на другия ден съм спортно елегантно, на 3-ия съм елегантно и после пак спортно  ;D.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 12:18:57 pm от daisyline »

*

abroad

« Отговор #505 -: Декември 19, 2010, 06:00:44 pm »
пробвах една съвсем простичка и мързелива домашна процедура /по препоръка на дерматоложка/ и останах много доволна, та да споделя:

с утайката от кафето /вадя си го от кафе машината ;D/ с леки кръгови движения се нанася върху лицето около 3-4 минути и остава още 7-8

прави се веднъж седмично

*

sunrain

• 6710
« Отговор #506 -: Декември 19, 2010, 06:02:17 pm »
Това за тяло го знам. А с каква цел на лицето, тонизира ли какво?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #507 -: Декември 19, 2010, 06:23:31 pm »
Действа като пилинг и отстранява мъртвите клетки.Кожата става  мекичка и приятна за докосване.
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #508 -: Декември 19, 2010, 06:29:28 pm »
Мерси, Меригадже, да, това знам за тялото, но понеже само се разтърква с нея, е такъв ефект. А Аброад споменава за лицето и да постои като маска, затова ми стана интересно какво друго в допълнение може да е действието.

Абе ще се мацаме с кафе, то се е видяло. ;D

*

abroad

« Отговор #509 -: Декември 19, 2010, 06:32:12 pm »
Действа като пилинг и отстранява мъртвите клетки.Кожата става  мекичка и приятна за докосване.

да
може и да си въобразявам, но след 4та седмица употреба ми изглежда и като да изравнява и тена
разбира се, процедурата не е подходяща, ако кожата е раздразнена по някаква причина и/или наранена

*

sunrain

• 6710
« Отговор #510 -: Декември 19, 2010, 06:33:34 pm »
Ами то знам, че за тена действа така, наистина. Може да потъмни кожата също.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #511 -: Декември 19, 2010, 08:33:24 pm »
За пилинг ли си говорите? Любимата ми процедура, с която често прекалявам.  ;D
Да ви се оплача, пак се лющя. Чаках да свърши ретроградието на Венера и да повторя една пилинг процедура в домашни условия, която си правих миналата зима. И изглежда, че третирането с АНА не е за мен. Добре лющи кожата, но става много чувствителна и склонна към обриви.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #512 -: Декември 20, 2010, 01:41:03 pm »
Много е добра утайката от кафе за пилинг - редовно я използвам ,често в съчетание с мед и зехтин /или някакво масло/ и след разтъркването може да се остави в/у лицето да престои.Остатъка го ползвам за тялото.В последно време - зимата почти не използвам кремове ,а основно масла и много добре ми се отразява на кожата.Дори и без добавките ,кафето леко омазнява кожата и я подхранва ,но с добавките после няма нужда от крем .

*

Uran

• 6041
« Отговор #513 -: Декември 20, 2010, 04:41:14 pm »
Лили, пилингът не е подходящ за тънки кожи.
Поспри се, защото може и да пигментираш кожата си, а това много трудно се поправя.
п.п.Аз не знам дали твоята е тънка, но щом реагира по този начин на подобни процедури, самите козметички би трябвало да те посъветват да  избягваш подобно третиране или внимателно прилагаш.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #514 -: Декември 20, 2010, 05:22:08 pm »

Зехтина може да действа така ,за кафето не съм чула/чела нещо подобно  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #515 -: Декември 20, 2010, 06:33:15 pm »
Тъкмо след минутки тръгвам за пилинг и аз. Няма Слънце, навън не е много студено, влажно е и вали дъжд. Освен това съм си заредила чантата с 50-ти фактор. Надявам се да е достатъчно.

Първи пилинг ми е, повърхностен, козметичката казва, че е щадяща процедура и се препоръчва дори като за първа терапия в салона. Тоест не е много агресивна. През колко време се правят тези процедури и колко трябва да направя всъщност, за да се постигне ефект.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #516 -: Декември 20, 2010, 06:55:37 pm »
Тъкмо след минутки тръгвам за пилинг и аз. Няма Слънце, навън не е много студено, влажно е и вали дъжд. Освен това съм си заредила чантата с 50-ти фактор. Надявам се да е достатъчно.

Първи пилинг ми е, повърхностен, козметичката казва, че е щадяща процедура и се препоръчва дори като за първа терапия в салона. Тоест не е много агресивна. През колко време се правят тези процедури и колко трябва да направя всъщност, за да се постигне ефект.

Диана , зависи от кожата...Аз не съм фен на пилинга и не ме кефи....Предпочитам като Лина....с кафе , със захар , с мед и етерични масла...Едната от дъщерите ми си прави пилинг...и не е доволна...Дано при теб има ефект...и останеш доволна от процедурата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #517 -: Декември 20, 2010, 07:26:00 pm »
Лили, пилингът не е подходящ за тънки кожи.
Поспри се, защото може и да пигментираш кожата си, а това много трудно се поправя.

Моята е много тънка и я дункуркам като бебе, на всичко реагира, макар че не получавам алергии.
Преди 7 години си правих химичен пилинг с по-висок процент киселина, но такава реакция нямаше. През последните 2-3 години кожата много изтъня, използвам по-малко агресивни пилинги, но всеки път се получава някакво раздразнение. Дори след втриване на АНА ампули с ултразвук не се получава желаният ефект, а сърбежи и кожата става по-склонна към обриви. Тъкмо мислех зимата да пробвам с билков (обичам да експериментирам) и козметичката ми спря тази процедура, като ми намекна, че ефектът не е това, което се рекламира.
Кожата ми е бледа, чувствителна, но няма склонност към пигментиране. А и тези процедури се правят през зимните месеци и след тях се използва крем с висок слънцезащитен фактор, няма проблем. При мен луничка да излезе ще е голямо чудо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #518 -: Декември 20, 2010, 07:41:09 pm »
Лили,защо ги правиш тези пилинги ,не се ли правят главно при пигментации за избелване ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #519 -: Декември 20, 2010, 07:55:15 pm »

Зехтина може да действа така ,за кафето не съм чула/чела нещо подобно  :-\

Като разтъркаш с него виждаш как се оцветява кожата, нали, това влиза и в порите, получава се лек такъв ефект, даже някои съм чела, че го търсят целенасочено с утайката. Между другото аз пък не предполагах за зехтина, че такова действие може да има. Май не съм се мазала достатъчно с него. Запалихте ме от вчера и съм замислила цяла програма с домашни глезотии. ;)