Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92620 Прегледи
Re:Журнал за жената
« Отговор #540 -: Декември 25, 2010, 11:57:40 pm »
Благодаря!
Мойта е права,не е много гъста,но ще видя какво ще направя  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #541 -: Декември 26, 2010, 12:09:28 am »
Принтираш картинката, отиваш на фризьор и ще ти я докара в този вид. Само че такива прически вървят скъпичко, ако се правят в салон. Но с повече старание може и сама да се справиш. Само че не оставяй експеримента непосредствено за пред новогодишната нощ, за да няма неприятни изненади. Ако ще си я правиш вкъщи, избери си ден за предварителна проба. И ако опитът е успешен, можеш спокойно да го повториш за празничната нощ.  :blink:
Такива експерименти навремето съм правила и аз в последния момент. И като не ми хареса резултатът, се налага експресно измиване и сушене на косата, много неприятно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #542 -: Декември 26, 2010, 01:11:48 am »
Е,ще опитам вкъщи,нямам чак такъв повод,че да ходя на фризьор.Само остава да си намеря подходящи шноли за целта,та ще видя какво ще успея да направя  :wub: Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #543 -: Декември 26, 2010, 01:30:40 am »
Предполагам също така, че корените на косата се повдигат със специална преса (но без да се правят "вафли"), защото иначе не виждам как буклите ще стоят така повдигнати.
Успех!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #544 -: Януари 04, 2011, 08:59:28 pm »
Снощи пробвах маска за коса от хума и зехтин, увих с кърпа, потопена в гореща вода и изцедена и стоях около 20 минути. Много съм доволна от ефекта. Косата ми е плътна и супер подхранена.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #545 -: Януари 04, 2011, 09:22:27 pm »
В неделя започнах програмата за пречистване на организма и отслабване с Madal bal , след коледните и новогодишни празници е много уместно. Дотук съм 1,5 кг надолу, но по-интересното е, че се чувствам много добре и странно, но не усещам никакъв глад. Аз съм 100% теле, голям чревоугодник и направо не мога да се позная. 
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #546 -: Януари 04, 2011, 09:23:06 pm »
ииии,аз много си патих от тез' домашни маски.Веднъj прочетох,че е добре да се мажеш с майонеза за подхранване, и си сложих довоооолно количество,да ми е сигурен ефекта.Имаше ефект: мих се цяла вечност и пак не успях да махна мазнотията  :-X

сега имам 3 яйца.Знам за подхранваща маска с jълтък,обаче незнам на мокра коса ли се слага,на суха ли..и защото вече се наплаших с майонезата,незнам дали да опитvам  :-\.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #547 -: Януари 04, 2011, 09:29:04 pm »
На мокра ще ти е по-лесно да се намажеш. Можеш да си измислиш коктейл с някакви полезни съставки, да ги смесиш и да се намажеш, например зехтин, лимонов сок, витамини, експериментирай.

*

holanda

« Отговор #548 -: Януари 04, 2011, 09:39:49 pm »
имам ..само Ибупрофен  :-[ и добавки-витамини енергосъдърjaщи..
но за коса предполагам ми трябва вит А или Е,а такъв нямам

а ако смеся jълтък с някакъв серум за подхранване,дали ще стане нещо.. :rolleyes:
Или просто да си мажа яйцето,имам u лимони разни ..

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #549 -: Януари 04, 2011, 09:48:37 pm »
Да, не всички витамини ще ти бъдат полезни и аз нямам голям опит, просто идея.
Опитвала съм маска със зехтин и после много пъти трябваше да си мия косата.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #550 -: Януари 05, 2011, 12:49:04 am »
Като се слага нещо мазно на косата /там зехтин, бадемово масло и т.н./ задължително трябва и някакъв спирт/алкохол да се сложи. Иначе верно няма измиване. С жълтък,зехтин, малко лимон и ракия/уиски /кой квото има  ;D/ съм се мазала редовно и ми допада как става косата.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Vision

• 3523
« Отговор #551 -: Януари 05, 2011, 01:22:53 pm »
ииии,аз много си патих от тез' домашни маски.Веднъj прочетох,че е добре да се мажеш с майонеза за подхранване, и си сложих довоооолно количество,да ми е сигурен ефекта.Имаше ефект: мих се цяла вечност и пак не успях да махна мазнотията  :-X

сега имам 3 яйца.Знам за подхранваща маска с jълтък,обаче незнам на мокра коса ли се слага,на суха ли..и защото вече се наплаших с майонезата,незнам дали да опитvам  :-\.

ако си слагаш жълтък на косата внимавай после като я отмиваш да е много хладка водата, ама много хладка..да не се пресече яйцето, че става на парцали и после..  :-X

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #552 -: Януари 05, 2011, 06:34:57 pm »
ако си слагаш жълтък на косата внимавай после като я отмиваш да е много хладка водата, ама много хладка..да не се пресече яйцето, че става на парцали и после..  :-X

в тази зима аз ако не се попаря под душа,значи не съм влизала.Сложих си само jълтък,на леко навлажнена коса,стоях сигурно 2 часа,измих се с доста гореща вода,но нямаше проблем.Сега всяка чупка си има свое мнение,но е готино..и косата е мекичка..

майонеза за коса..много подхранва сухи и третирани,може да се намери в афро-дрогерия,те нали са с по-сухи коси,това им решава проблема.

http://www.divine-beauty.com/hair-mayonaise-454g-p-13.html
така изглежда сместа  ;D
http://www.misslipgloss.nl/rara-wat-is-dit-voor-beautyproduct-6/

*

Vision

• 3523
« Отговор #553 -: Януари 06, 2011, 12:54:01 am »

в тази зима аз ако не се попаря под душа,значи не съм влизала.Сложих си само jълтък,на леко навлажнена коса,стоях сигурно 2 часа,измих се с доста гореща вода,но нямаше проблем.Сега всяка чупка си има свое мнение,но е готино..и косата е мекичка..

майонеза за коса..много подхранва сухи и третирани,може да се намери в афро-дрогерия,те нали са с по-сухи коси,това им решава проблема.

http://www.divine-beauty.com/hair-mayonaise-454g-p-13.html
така изглежда сместа  ;D
http://www.misslipgloss.nl/rara-wat-is-dit-voor-beautyproduct-6/

късметлийка!!...като имах дълга коса веднъж махах цяла седмица парцали от косата и постоянно имах чувството, че ми мирише на развалени яйца..

*

holanda

« Отговор #554 -: Януари 06, 2011, 01:00:03 am »
късметлийка!!...като имах дълга коса веднъж махах цяла седмица парцали от косата и постоянно имах чувството, че ми мирише на развалени яйца..

това да не е било цяло яйце,..или белтъците?
защото аз в пубертетска възраст изпробвах метод за начупване на косата с белтък и още нещо май,но не помня вече.
Не стига,че по едно време косата ми побеля от белтъците и изглеждах като извадена от огнище,ами и вонях на пресечени яйца и верно не можех да го измия 2 дни  :-X   :lol:.

*

Vision

• 3523
« Отговор #555 -: Януари 06, 2011, 01:04:27 am »
това да не е било цяло яйце,..или белтъците?
защото аз в пубертетска възраст изпробвах метод за начупване на косата с белтък и още нещо май,но не помня вече.
Не стига,че по едно време косата ми побеля от белтъците и изглеждах като извадена от огнище,ами и вонях на пресечени яйца и верно не можех да го измия 2 дни  :-X   :lol:.

не, доколкото си спомням сложих само жълтък, мед и коняк!!..от тогава знам, че сурово яйце на косата се мие с много хладка, почти студена вода..то по принцип косата се отмива със студена вода, /доколкото може да се издържа/, за да има блясък и да не става прекалено суха.. ;)

*

holanda

« Отговор #556 -: Януари 06, 2011, 01:18:40 am »
не, доколкото си спомням сложих само жълтък, мед и коняк!!..от тогава знам, че сурово яйце на косата се мие с много хладка, почти студена вода..то по принцип косата се отмива със студена вода, /доколкото може да се издържа/, за да има блясък и да не става прекалено суха.. ;)

странна реакция..все пак е имало и алкохол,Аniri правилно писа,че тоi неутрализира мазнината.Може наистина да не си имала късмет просто и топлата вода,с която си се измила да не е била просто топла,ми направо изкарана от някоj пъклен казан  :-[.
За блясък е добре да се поливаш с дъjдовна или снежна вода..или вода с 1-2 лъжички лимонов сок или няколко капки оцет.
Но кой се занимава,те излязоха толкова хубави балсами и серуми..

на мен ми се наложи да използвам силно подхранващи маски като превантивна мярка,защото последната година сменях безразборно цветове на косата и тя не че е станала суха,а ме е страх да не стане,..защото още не съм спряла с експериментите.
а от снощния jълтък съм много доволна  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #557 -: Януари 06, 2011, 01:31:19 am »

странна реакция..все пак е имало и алкохол,Аniri правилно писа,че тоi неутрализира мазнината.Може наистина да не си имала късмет просто и топлата вода,с която си се измила да не е била просто топла,ми направо изкарана от някоj пъклен казан  :-[.
За блясък е добре да се поливаш с дъjдовна или снежна вода..или вода с 1-2 лъжички лимонов сок или няколко капки оцет.
Но кой се занимава,те излязоха толкова хубави балсами и серуми..

на мен ми се наложи да използвам силно подхранващи маски като превантивна мярка,защото последната година сменях безразборно цветове на косата и тя не че е станала суха,а ме е страх да не стане,..защото още не съм спряла с експериментите.
а от снощния jълтък съм много доволна  :rolleyes:

косата ми сега варира между 1 и 3 см, така че и да изсъхне ненадейно /макар че няма защо да го прави, не се боядисвам/, другия месец ще я подстрижа и готово.. ;D лекота и леснота- къпя се, бърша с хавлията енергично, обличам се и отивам на работа..и минус 15 да е, винаги съм с шапка и шал, та ми е все тая.. ;D  който иска да развява къдрици, да му мисли..

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #558 -: Януари 06, 2011, 06:01:37 pm »
Бях чела преди време, че рициновото масло се отразява страхото на миглите. Наскоро успях да си ги накъсам и реших да опитам - и, о, направо чудо. Чак не ми се вярва ама след 2-3 мазания бяха израстнали и чисто нови.  :unsure: Въобразявам ли си или и други са наблюдавали подобен ефект?
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

holanda

« Отговор #559 -: Януари 06, 2011, 06:05:52 pm »
Бях чела преди време, че рициновото масло се отразява страхото на миглите. Наскоро успях да си ги накъсам и реших да опитам - и, о, направо чудо. Чак не ми се вярва ама след 2-3 мазания бяха израстнали и чисто нови.  :unsure: Въобразявам ли си или и други са наблюдавали подобен ефект?

не си въобразяваш.Сестра ми си беше сложила мигли на снопчета,да приличала на фолкаджийка и заедно със снопчетата,изпокапаха и нейните собствени мигли.
После си мажеше очите с рициново масло и израстнаха нови.

!!!   Внимание

израсТнаха се пише без Т
 ;D

« Последна редакция: Януари 06, 2011, 06:22:01 pm от жълтолилава »