Здравей Гост

Журнал за жената

• 588 Отговора
  • 92312 Прегледи
*

abroad

Re:Журнал за жената
« Отговор #580 -: Януари 12, 2011, 04:09:06 am »
с продукти според кожата и МАСАЖ-най-добре с лимфен дренаж.
Дано съм ти била полезна :blink:

обясни, моля, за лимфния дренаж

*

missKapriz

« Отговор #581 -: Януари 12, 2011, 04:19:54 pm »
Аброад ще опитам-това,което знам от козметичката :blink:
Лимфния дренаж е набор от движения/вид масаж,който може да се прилага и на лице и на тяло/,които целят извличане на лимфата от тялото към лимфните възли с цел бързото извеждане от организма на различните токсини и задържани течности.Застоя на лимфата е основна причина за отоци по тялото и целулит.Не само ,че не е болезнен,ами направо е невероятно приятен.Даже и приложен като антицелулитна процедура не боли,тъй като е по-скоро потупване и поглаждане.Важно е козметичката да е добре обучена именно за лимфен дренаж,за да умее да насочва правилно лимфата с цел бързото и извеждане от мястото където е натрупана и вкарването и в лимфния поток.

« Отговор #582 -: Януари 12, 2011, 09:19:57 pm »
 :clap: :clap: :clap: Точно така, прави се само в една посока, по посоката където са разположени лимфните възли, с леко изстискване на лимфата /нагоре/.

*

abroad

« Отговор #583 -: Януари 14, 2011, 02:30:49 am »
Лимфния дренаж е набор от движения/вид масаж,който може да се прилага и на лице и на тяло/,които целят извличане на лимфата от тялото към лимфните възли с цел бързото извеждане от организма на различните токсини и задържани течности.Застоя на лимфата е основна причина за отоци по тялото и целулит.Не само ,че не е болезнен,ами направо е невероятно приятен.Даже и приложен като антицелулитна процедура не боли,тъй като е по-скоро потупване и поглаждане.Важно е козметичката да е добре обучена именно за лимфен дренаж,за да умее да насочва правилно лимфата с цел бързото и извеждане от мястото където е натрупана и вкарването и в лимфния поток.

Мерси, Каприз. Беше ми полезно. Пак опираме да човека, изпълняващ процедурата...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #584 -: Януари 14, 2011, 02:39:14 am »

Мерси, Каприз. Беше ми полезно. Пак опираме да човека, изпълняващ процедурата...

Готино е и е страшен кеф!
Понякога си правя на тялото..., уникално се усещам след това... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #585 -: Януари 14, 2011, 03:12:56 pm »
Аз пък да ви кажа,след малко отивам на фризьор :blink:
Специално чаках този ден,защото луната е в телец.И се казва,че най-добре за подстригване да е в телец.
Аз само един сантиметър искам изравняване.
Но изпитвам голямо удивилствие ,че поне 20-30 мин ще си почина и някой ще се занимава с косата ми.
Фризьорката ми е братовчедка. :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #586 -: Януари 14, 2011, 04:59:45 pm »
Готино е и е страшен кеф!

Абе готино, ама час и половина.... някъде още на първия половин час почва да ме хваща нервата и лееекинко да ме превзема паниката, че трябва да съм на друго място точно в тоя момент и да върша по-важни работи.
Явно преди посещение при козметичката ще трябва да минавам през психотерапевт. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #587 -: Януари 14, 2011, 06:15:13 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:36:18 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

« Отговор #588 -: Януари 15, 2011, 01:32:49 am »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 12:47:07 pm от abroad »