Здравей Гост

Парите -обичате ли ги и как?

• 81 Отговора
  • 9806 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Парите -обичате ли ги и как?
« -: Септември 14, 2010, 12:05:24 am »
Обичате ли ги и за какво бихте ги ползвали?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Парите -обичате ли ги и как?
« Отговор #1 -: Септември 14, 2010, 12:14:15 am »
К2-козирог. В него марс и венера.
Диспозитор- сатурн. Секстил с марс , нонагон с венера.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Септември 14, 2010, 08:04:36 am »
И обичам да си ги кътам  ;D Когато бях малка и си ги събирах в касичка много ми харесваше да си ги броя  ;D ;D ;D

К2 в Дева и Меркурий в Скорпион.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Септември 14, 2010, 08:41:02 am »
Доскоро не ме вълнуваха, но в момента съм на материална вълна. ;D
К2-лъв- празен 2 дом и Слънце в 7 дом. Слънцето е в съвпад с другия управител на 2 дом-Меркурий.
Никога не съм спестявала или ако съм имала нещо настрана- не е било кой знае какво, но съм успявала да материализирам желанията си.
п.п.Когато взема да пестя все ми изскача нещо непредвидено та да си похарча паричките. :-X
п.п.п.Финансовите ми сътресения вероятно се дължат на факта, че диспозитор и на двата У2 е Уран. Никога не съм имала "твърди" доходи-доста стресиращо. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4 -: Септември 14, 2010, 08:50:49 am »
 нямам сетивност за тях за съжаление, а управителят на 2 е в 9 - тая връзка още не ми е ясна;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5 -: Септември 14, 2010, 09:25:12 am »
аз не ги обичам в смисъл, че причиняват само беди на хората, събират лоша енергия и са много мръсни....и някакви хора могат да те контролират и ограничават без проблем...
или пък знам ли, може би всичко и целия свят трябва да се развива точно по този начин.... :-\
К2 ми е Риби....Нептун ми е на К12 в 11-ти дом Козирог....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Септември 14, 2010, 09:30:54 am »
К2 - Лъв, празен, Слънце в четвърти дом, в съвпад с Плутон (У6) във Везни. Това би трябвало да значи, че ресурсите ми, включително материални, отиват основно за къщата, за дома, за фамилията, за да задоволя чувството си на щастие и комфорт. Слънце е в тригон с Юпитер (Водолей, 8-ми), секстили към Луна и Нептун - имам широки пръсти и често надхвърлям предварително планирания бюджет за някоя покупка, за да взема по-качествен и по-красив артикул - никога не избирам продукта по признак "най-ниска цена". Харча импулсивно за предмети на лукса (Слънце куинконкс Марс в Телец, 11-ти). Все пак, гледам да се простирам според чергата си и да заделям за черни дни, защото чувството за сигурност, самостоятелност и независимост ми е "гръбнака" и ако трябва да разчитам на някой да ме издържа, буквално и съвсем физически се разболявам - Слънце квадрат Сатурн/ЮЛВ/Асц. (Рак).

Като тегля чертата, най-много обичам да харча за подаръци на близки и приятели.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7 -: Септември 14, 2010, 10:32:10 am »
К2 Везни-още се чудя обичам ли ги,не ги ли обичам  :rolf:

А моя като е в Лъв, парите ми се полагат "по право". ;D. И аз не съм гласувала.

Едит. Забравих да напиша, че това е по Кох, по равнодомната система и т.н. повечето други. По Плацидус К2 ми е в последните градуси на Рак - Луна в пети с Венера, съвпад Нептун, секстил Юпитер, Слънце и Плутон и т.н. натам тълкуването се променя и трябва да съм мноооо богата. ;D
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 10:59:02 am от Diyana »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Септември 14, 2010, 10:50:23 am »
и аз няма да гласувам щото не знам  :-\

К2 овен и в съвпад с К2 - Хирон. имам много силно преживяване свързано с материалностите от минал живот и още ми държи влага  :-[

Марса е в 3 дом - ако се вадеха пари от приказване досега щях да си рина парите с голямата права лопата от 10декара склад  ;D ;D ;D

иначе Марс е в тригон с Плутон в 7 дом и Венера в 12 дом - сигурно трябва да се съюза с мутрите и на тъмно да си вадя парите  :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Re:Парите - обичате ли ги и как?
« Отговор #9 -: Септември 14, 2010, 10:59:58 am »
Обичам моите пари, които съм си спечелила с труд. Чуждите не ме интересуват. Ползвам ги за каквото трябват - екзистенциални нужди предимно. От време на време и за някое пътуване, но нямам време, работата ме поглъща.
К2 в Риби, нямам планети във 2-ри дом. Нептун е в Стрелец, в 11-ти дом, секстил със Слънце (У7), Плутон (У9,10) и Сатурн (У12). Символичният У2 Венера ми е в Козирог, 12-ти дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Септември 14, 2010, 11:04:42 am »
И двата управителя на 2 дом са в 7. Би трябвало освен от партньорства/съвместни бизнеси, да получавам пари и от съпруг/партньор, но е точно обратното- в редките моменти, в които е трябвало да разчитам и то не изцяло на финансите на другия- тотална суша и мизерия т.е. винаги съм си харчила моите 5лв. Астрологията и традиционните тълкувания на тази констелация НЕ работят.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #11 -: Септември 14, 2010, 11:07:31 am »
Уран, пробвай да обърнеш тълкуването. Не от къде ги получаваш, а за какво най-често ги харчиш ресурсите си по втори дом. Така получават ли ти се нещата?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #12 -: Септември 14, 2010, 11:09:06 am »
Уран, пробвай да обърнеш тълкуването. Не от къде ги получаваш, а за какво най-често ги харчиш ресурсите си по втори дом. Така получават ли ти се нещата?

я, ти ме уби  :o  при мен така става - най-често харча по много пари за книги. не съм от жените дето харчат за дрехи, обувки и други. само книги и за вкъщи разни неща  :(  ама, че съм ряпа  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Септември 14, 2010, 11:11:26 am »
нямам сетивност за тях за съжаление, а управителят на 2 е в 9 - тая връзка още не ми е ясна;

Не си ли даваш парите за висше образование, за философска литература или за далечни пътувания?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Септември 14, 2010, 11:16:03 am »
Абсолютно! ;D
Харча за Тях, а по отношение на себе си съм аскет.

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Септември 14, 2010, 11:25:31 am »
И двата управителя на 2 дом са в 7. Би трябвало освен от партньорства/съвместни бизнеси, да получавам пари и от съпруг/партньор, но е точно обратното

Именно. Позицията на господаря на 2-ри дом посочва в какво/къде си влагаш парите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #16 -: Септември 14, 2010, 11:29:44 am »
Аз гласувах, че ги обичам, но май по-скоро само ги ИСАКАМ, а ме е яд на тях, защото са фактор, с който трябва да се съобразявам. ;D ;D
Ще поработя над любовта, а тя трябва да е взаимна. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Септември 14, 2010, 11:31:49 am »
Аз гласувах, че ги обичам, но май по-скоро само ги ИСАКАМ, а ме е яд на тях, защото са фактор, с който трябва да се съобразявам. ;D ;D
Ще поработя над любовта, а тя трябва да е взаимна. ;D

Типично за уранова личност. Като почнах да се съобразявам с тях и да ги уважавам и те започнаха да идват при мен, дори без да се стремя към тях, а като страничен "продукт" от труда ми.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Септември 14, 2010, 11:39:29 am »
[quote author=Stella link=topic=4613.msg154602#msg154602 date=1284455486
Не си ли даваш парите за висше образование, за философска литература или за далечни пътувания?
[/quote]

за даване по споменатите го правя  хич не съм стиснатао  и за 3-те, последното мнооого го планувам ;D, но идеше реч за приходите Синихе е прав по учението си получавам, ама мислех нещо и от чужбина да дойде ;D досега  ню ню;

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #19 -: Септември 14, 2010, 11:40:57 am »
Имам управител на 2 в 9 дом, в съвпад с управител на 3 и 11, но е и наранен от управител на 10 и на 5. Във втори дом имам южен възел. Вярно е, че влагам пари в обучение, както и в писане
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека