Здравей Гост

Парите -обичате ли ги и как?

• 81 Отговора
  • 9804 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Парите -обичате ли ги и как?
« Отговор #20 -: Септември 14, 2010, 11:58:54 am »
Много ги обичам , защото , ако няма взаимност и те няма да ме обичат.
Сатурн е онзи ,който упр. К2 в моя натал. Аспектите с луната -упр. на К8 и отлично поставена в натала ми дават възможност с тях да правя всичко. Обичам да харча пари за стойностни неща , но най-много ми харесва да ги умножавам. Или с парите купувам пари....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #21 -: Септември 14, 2010, 01:19:31 pm »
обичам да имам пари  :-[..и съм се амбицирала да ставам монопол  ;D.щото после ще мога да съм полезна на обществото-имам вече няколко идеи и сега обмислям варианти за обучение и развитие.
Отскоро установих,че за мен е важно да съм важна  ;D.
Плутона във 2 дом е заработил при мотивацията,но не прави нищо за реализацията .. ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Септември 14, 2010, 01:21:57 pm »
обичам да имам пари  :-[..и съм се амбицирала да ставам монопол  ;D.щото после ще мога да съм полезна на обществото-имам вече няколко идеи и сега обмислям варианти за обучение и развитие.
Отскоро установих,че за мен е важно да съм важна  ;D.
Плутона във 2 дом е заработил при мотивацията,но не прави нищо за реализацията .. ;D.

;D ;D , Чакай де , не бързай. Плуто е тежкар , все ще се събуди , ще го подбутне някой ;) :blink:....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #23 -: Септември 14, 2010, 01:35:52 pm »
;D ;D , Чакай де , не бързай. Плуто е тежкар , все ще се събуди , ще го подбутне някой ;) :blink:....
ооо,как искам да ме бутне по-скоро,че остарявам..сега btw пиша от кафенето под нас,някакви приятни момчета-сервитьори ме сложиха зад бара,за да ползвам кабела за интернета.И се чувствам важна  :-[.И ми е добре.Трябва да създам свои бизнес,нещо голямо.Плутон на трон във 2 дом,тригон към МЦ и Юпитер...

някаква мания ме преследва,Марая,какво правим.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Септември 14, 2010, 01:42:57 pm »
ооо,как искам да ме бутне по-скоро,че остарявам..сега btw пиша от кафенето под нас,някакви приятни момчета-сервитьори ме сложиха зад бара,за да ползвам кабела за интернета.И се чувствам важна  :-[.И ми е добре.Трябва да създам свои бизнес,нещо голямо.Плутон на трон във 2 дом,тригон към МЦ и Юпитер...

някаква мания ме преследва,Марая,какво правим.. ;D

И каква? ;D ;D , то по плутон винаги има нещо ;) :blink:.
Но доста е добър тригона с Юпитер - направо да му завиди човек.... :-[ ;D
Човек е толкова голям , колкото са големи мечтите му- изтъркано клише , ама вярно според мен.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Септември 14, 2010, 01:57:59 pm »
Обичам парите и още как!
Те ми дават сигурност и чрез тях си позволявам да се забавлявам и да си доставям удоволствия!
Винаги съм разчитала първо на моите си пари, но нямам нищо против и другите да ми дават.
К2 - Стрелец с Нептун там. Господаря на 2-ри е в 11 дом - Дева. А Нептун ми управлява 5-ти дом.

*

abroad

« Отговор #26 -: Септември 14, 2010, 02:05:34 pm »
Обичам повече нещата, които могат да ми осигурят, не самите хартийки, може и там да ми е проблемът :-[
Най харесвам свободата, която ми дават...
У2 - Сатурн в 7ми
Венера съвпад Юпитер във Водолей /интерсептиран/ във 2ри, Луна - У8 в 8ми
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 02:20:51 pm от abroad »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #27 -: Септември 14, 2010, 02:06:09 pm »
То вашто е платонична любов с Нептун и Стрелец във втори дом. ;D

да, само че бързо и омръзваме и с кеф се разделяме... и чакаме следващите!!!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #28 -: Септември 14, 2010, 02:14:29 pm »
К2 Рак и Сатурн там..
Много ги обичам и не мога без заделени настрана пари...Забелязах,че колкото по му отпускам края,толкова повече ми идват и колкото по си правя сметката,толкова повече давам за непредвидени разходи..
Винаги обаче съм наясно с какво разполагам. ;D
На периоди съм,за себе си може и да правя сметка,но за любими хора-никога.

*

holanda

« Отговор #29 -: Септември 14, 2010, 02:17:10 pm »
Обичам парите и още как!
Те ми дават сигурност и чрез тях си позволявам да се забавлявам и да си доставям удоволствия!
Винаги съм разчитала първо на моите си пари, но нямам нищо против и другите да ми дават.
К2 - Стрелец с Нептун там. Господаря на 2-ри е в 11 дом - Дева. А Нептун ми управлява 5-ти дом.

you go, girl  ;D

« Отговор #30 -: Септември 14, 2010, 08:02:11 pm »
дали ги обичам, ами щом не ги задържам, значи не ги обичам, просто ги използвам
К2 Везни- ,У2 ВенераСкорпион  в 3 в съвпад с У11, У7- съответно Луна и Нептун,в опозе на Юпитер  9 дом, упр.на 4дом, парите са като водата в дланта ми ,колкото и да се стремя да ги стискам, не мога да пестя,винаги имам няколко идей как да изхарча бъдещи вземания
харча ги за кратки, но чести пътувания със семейството,или с приятели, за книги , за изкуство, за всичко с което им доставям или ми доставя удоволствие, споделеност, миг в който да видиш блясък в очите на ближният ,дарявяйки и да го съпреживееш :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #31 -: Септември 14, 2010, 08:26:13 pm »
Почти съм сигурна, че в тази тема сутринта имаше един пост на Дияна за връзката между 2ри и 11ти дом, а сега не го виждам  :lol: :lol: :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Септември 14, 2010, 08:30:43 pm »
К2 - Лъв, празен, Слънце в четвърти дом, в съвпад с Плутон (У6) във Везни. Това би трябвало да значи, че ресурсите ми, включително материални, отиват основно за къщата, за дома, за фамилията, за да задоволя чувството си на щастие и комфорт. Слънце е в тригон с Юпитер (Водолей, 8-ми), секстили към Луна и Нептун - имам широки пръсти и често надхвърлям предварително планирания бюджет за някоя покупка, за да взема по-качествен и по-красив артикул - никога не избирам продукта по признак "най-ниска цена". Харча импулсивно за предмети на лукса (Слънце куинконкс Марс в Телец, 11-ти). Все пак, гледам да се простирам според чергата си и да заделям за черни дни, защото чувството за сигурност, самостоятелност и независимост ми е "гръбнака" и ако трябва да разчитам на някой да ме издържа, буквално и съвсем физически се разболявам - Слънце квадрат Сатурн/ЮЛВ/Асц. (Рак).

Като тегля чертата, най-много обичам да харча за подаръци на близки и приятели.

За това ли иде реч Аурора?

*

Vision

• 3523
« Отговор #33 -: Септември 14, 2010, 09:17:13 pm »
И двата управителя на 2 дом са в 7. Би трябвало освен от партньорства/съвместни бизнеси, да получавам пари и от съпруг/партньор, но е точно обратното

Именно. Позицията на господаря на 2-ри дом посочва в какво/къде си влагаш парите.

извинявам се, не мога да се сетя каква беше разликата между господар и управител, но ако упр. е този, чийто е знака, а господар е този, който е в знака на втори дом, то упр. ми е венера, която се намира в 12-ти дом и за мен втори дом не отговаря толкова за пари като хартийки, а за ценности, духовни и т.н. ..а във втори дом имам уран и лилит..уран е У6 и си изкарвам парите с честен, ежедневен труд..на различните работи заплатите ми са варирали в пъти, но не си избирам работата според парите, а по други показатели..може би и лилит играе някаква роля, но не съм сигурна каква е..имала съм изкушения чрез пари, но отдавна и се справих добре, не се поддадох..може би е това?? а по темата- не, не ги обичам..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Септември 14, 2010, 09:32:23 pm »
Почти съм сигурна, че в тази тема сутринта имаше един пост на Дияна за връзката между 2ри и 11ти дом, а сега не го виждам  :lol: :lol: :lol:

;D
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,890.msg154245.html#msg154245
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #35 -: Септември 14, 2010, 09:35:37 pm »
аааа, мерси  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #36 -: Септември 15, 2010, 12:49:07 am »
Втори дом е с управител Юпитер, който е в първите градуси на Стрелец, почти на К2 в съвпад с У5 /Нептун/. Във втори дом е ПФ. Юпитер е в секстил с У1 /Плутон/, У10 /Слънце/, У7 и 12 /Венера/, в опозиция с У3 /Сатурн/ и в минорен аспект с У6 /Марс/ и СЛВ.
Парите за мен са последната тема, върху която бих разговаряла. За мен те са една необходимост в живота. Не им отдавам почести. Радвам се, когато са ми достатъчно. Знам, че основното им качество е, че никога не стигат.

*

Santi

« Отговор #37 -: Септември 15, 2010, 05:19:38 pm »
При мен К2 е в Овен, Марс е в Рак в 5-ти дом в съвпад с Мерк(у4,су7), квадрат с Юпитер (у10) и точен bQ с MC . Има много по-важни неща за мен от тях, но с тях се чувствам по-сигурен, както и основно ги използвам за реализирането на някои идеи свързани с хобитата ми, както и съм склонен да пръскам много във връзките ми .. Не ги давам за нещо безцелно и безсмислено (хазарт, алкохол, наркотици) . Винаги с тях целя да си осигуря най-доброто във всяко отношение ... Перфекционизъм какво да се прави . А и забравих да добавя, че Юпитер(у10) ми е във втори дом и прави съвпад с Луната, квадрат с Меркурий,Марс, тригон с Уран и секстил със Слънцето .
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 05:54:00 pm от Santi »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Септември 15, 2010, 06:44:22 pm »
Ох, колко много ги обичам само...
Такава любов нема !!!
К2 е в Дева, У2 и е на К3, във Везни на 7гр. от Слънцето и на гр. 4 от Урана и опозе на ретро Хирона.
А иначе 2 дом е доста населен. В него са Атина Палада и Марс - Девешки. Следват Везнишки  Плутон и Слънце. Мерка ми управлява и 11 дом , както и Сатурн, който е в 10 дом.
При мен Мерка си е от значение, защото СЛВ е Козирог,на К6, а Сатурна е в Близнаци , както и ЮЛВ в Рак, а Луната е в Близнаци в съвпад със Сатурна. Бре...че интересно...
Така, че Мерка като У2 е си е направо VIP персона в моя натал.
А самия Мерк е във Везни и се управлява от Венера тя е на АЦ-то, в  Лъв - Слънцето е втородомно във Везни...правим струвам пак до 2 дом опирам...
С една дума, винаги става дума за пари  ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Феникс

« Отговор #39 -: Септември 16, 2010, 09:51:04 pm »
Обичам ги ;D
Няма как да имаш и да не ги обичаш след като си ги използвал за да ти е готино  ;D
Ако някой никога не е имал достатъчно пари от къде знае дали ги обича?!
Все едно никога да не е ял халва а да казва,че не обича халва  :lol:

А,имало и втора част въпроса-имам стелиум във 2 дом-любов до гроб :P