Здравей Гост

Да интерпретираме аватарите

• 92 Отговора
  • 20521 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Да интерпретираме аватарите
« Отговор #80 -: Септември 15, 2010, 07:10:39 pm »
Ще ми се и аз да се включа, но този тр. Сатурн се е настанил баш в/у Слънцето ми..... и мърдане няма   :angry:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Септември 15, 2010, 07:21:38 pm »
;D ;D ;D Мерси за котака, Марая. Много красив, беееее  :-[

Това е от моята Марая , сега е на доктор , нещо и има на крачето. Снощи тече кръв. :(
М :wub: :wub:ного красив-нали? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Септември 15, 2010, 07:22:35 pm »
Ще ми се и аз да се включа, но този тр. Сатурн се е настанил баш в/у Слънцето ми..... и мърдане няма   :angry:

И какво от това , я го раздвижи ;D, ще бъде интересно всички да се включат...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Септември 15, 2010, 09:38:24 pm »
Марая винаги това най-много съм харесвала в теб че си инициатора на много от темите във форума и че провокираш хората макар да не го осъзнават се чувстват въвлечени в играта-важна е обмяната на мисли и опит!

Меригадже- ангелче съм , трудно ще го видиш , срамувам се да го покажа....

Ангелчето-винаги съм  ги харесвала и имам 2-3 сувенирчета в нас.Мисля че всеки има нещо добро в себе си просто не го е намерил или дълбоко го е потиснал.

Маригадже - Омръзна ми да съм добричка, искам някой да разкъса обвивката ми и да извади от там пълнокръвната жена.

Дияна  не ми е омръзнало винаги съм искала да бъда в помощ може би искам само да ме оценяват повече но това зависи от хората които ме заобикалят...Напоследък ми се иска да мисля повече за себе си но не мога...Някак си този ангел като визия се доближава до мен а и искам да съм по-женствена...една пълнокръвна жена! ;)
Сърцата и пеперудата  в подписа ми другите две неща които много харесвам а и са свързани помежду си.Все още вярвам в истинската любов която леко и нежно пърха около нас като една красива пеперуда!
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 09:42:58 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #84 -: Септември 15, 2010, 09:52:33 pm »

Искренно ти съчувствам! Беше един от най-кошмарните ми периоди.

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Септември 15, 2010, 10:21:10 pm »
Марая винаги това най-много съм харесвала в теб че си инициатора на много от темите във форума и че провокираш хората макар да не го осъзнават се чувстват въвлечени в играта-важна е обмяната на мисли и опит!

Меригадже- ангелче съм , трудно ще го видиш , срамувам се да го покажа....

Ангелчето-винаги съм  ги харесвала и имам 2-3 сувенирчета в нас.Мисля че всеки има нещо добро в себе си просто не го е намерил или дълбоко го е потиснал.

Meri , знам , че е така ,тъжно ми е когато срещам хора , които са се вкопчили в чужди думи или чужди слова. Мисля , че всеки е уникален , че всеки носи в себе си ангела.
Преди години един художник- няма да казвам името му/бог да го прости/ ме нарисува като ангел и демон, картината е в офиса ми , виждал я е Синухе....това послание провокира и моя аватар , търсих ангел и демон в нета , но не го намерих , затова и моя аватар е такъв. Всъщност около нас кръжат и двата вида , но тъй като вярвам и ЗНАМ , че доброто винаги побеждава злото , ВЯРВАМ САМО В ДОБРОТО - останалото е суета...
Съжалявам , че във всяка тема търся символика и смисъл , търся нещо по-дълбоко , знам , че с това вероятно не се харесвам на много хора , но това няма значение , по-важно е другото- крайната цел...да стигнеш там на дълбокото , да потънеш в душата , да разбереш нейните послания и мисли и да полетиш , за да докоснеш ангелските й криле...
Така съм те усетила, надявам се знаеш , че съм пряма ,директна и казвам това , което мисля , а за последствия не мисля , защото не живея вчера или днес , или утре ...., в бъдещето дерзая. Това съм аз... :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #86 -: Септември 16, 2010, 04:43:54 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:37:32 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

nerealna

« Отговор #87 -: Септември 18, 2010, 12:28:20 am »

Нереална - Не забравяйте защо сме се събрали!

мн точно  :blink:
затова го сложих

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #88 -: Септември 18, 2010, 12:45:59 pm »

А какво ти говори липсата на аватар

душата е на друго място, само тялото е тука ..   :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #89 -: Септември 18, 2010, 06:10:52 pm »
за известно време ползвах аватар с мацка,от която изтичаше тънка струя кръв.Тогава бях в голяма депресия,лошото взимаше превес над доброто в мен и се борех с вътрешни демони/ако трябва да съм по-образна,иначе полoжението не беше чак толкова зле/.След време вече ми мина и тогава видях съ6тия аватар от друга съфорумка.И тя май беше в депресия.Наскоро мернах една друга,пак новодошла,пак със съ6тия аватар ...чудех се дали да не я попитам дали не е в депресия и да сложа етикет на аватара,за да се знае,че личността е в процес на трансформация и да подхождаме внимателно и с разбиране  ;)

А сега съм бебе.И казвам само 'да''  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Септември 18, 2010, 06:35:14 pm »
за известно време ползвах аватар с мацка,от която изтичаше тънка струя кръв.Тогава бях в голяма депресия,лошото взимаше превес над доброто в мен и се борех с вътрешни демони/ако трябва да съм по-образна,иначе полoжението не беше чак толкова зле/.След време вече ми мина и тогава видях съ6тия аватар от друга съфорумка.И тя май беше в депресия.Наскоро мернах една друга,пак новодошла,пак със съ6тия аватар ...чудех се дали да не я попитам дали не е в депресия и да сложа етикет на аватара,за да се знае,че личността е в процес на трансформация и да подхождаме внимателно и с разбиране  ;)

А сега съм бебе.И казвам само 'да''  ;D

това бебе май е бойно бебе..''бия се'' ли пише отгоре?? ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #91 -: Септември 19, 2010, 01:04:59 pm »

''битка за целувки'',а на гърба си има тату на мече с надпис ' love mammy''..  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #92 -: Септември 19, 2010, 01:15:09 pm »

''битка за целувки'',а на гърба си има тату на мече с надпис ' love mammy''..  ;)

''бия се за целувки'', както ''работя за храна''.. :P или по- съвременното:

ти не си хрисимо бебе, даже и не искаш да бъдеш.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..