Марая винаги това най-много съм харесвала в теб че си инициатора на много от темите във форума и че провокираш хората макар да не го осъзнават се чувстват въвлечени в играта-важна е обмяната на мисли и опит!
Меригадже- ангелче съм , трудно ще го видиш , срамувам се да го покажа....
Ангелчето-винаги съм ги харесвала и имам 2-3 сувенирчета в нас.Мисля че всеки има нещо добро в себе си просто не го е намерил или дълбоко го е потиснал.
Meri , знам , че е така ,тъжно ми е когато срещам хора , които са се вкопчили в чужди думи или чужди слова. Мисля , че всеки е уникален , че всеки носи в себе си ангела.
Преди години един художник- няма да казвам името му/бог да го прости/ ме нарисува като ангел и демон, картината е в офиса ми , виждал я е Синухе....това послание провокира и моя аватар , търсих ангел и демон в нета , но не го намерих , затова и моя аватар е такъв. Всъщност около нас кръжат и двата вида , но тъй като вярвам и ЗНАМ , че доброто винаги побеждава злото , ВЯРВАМ САМО В ДОБРОТО - останалото е суета...
Съжалявам , че във всяка тема търся символика и смисъл , търся нещо по-дълбоко , знам , че с това вероятно не се харесвам на много хора , но това няма значение , по-важно е другото- крайната цел...да стигнеш там на дълбокото , да потънеш в душата , да разбереш нейните послания и мисли и да полетиш , за да докоснеш ангелските й криле...
Така съм те усетила, надявам се знаеш , че съм пряма ,директна и казвам това , което мисля , а за последствия не мисля , защото не живея вчера или днес , или утре ...., в бъдещето дерзая. Това съм аз... :blink: