Дивна, аз ще се пробвам, но нали знаеш, почти нищо не разбирам, но имам желание..

по солара:
соларен асцендент в стрелец, натален втори дом ще ти даде виталност и жажда за свобода, правейки тези идеи твои ценности..плутон и слв в първи соларен- плутон в стрелец, слв в козирог..плутон ще трансформира фолософските ти виждания за това- коя си ти, какво представляваш, как се показваш на другите и как те виждат те..ще ти даде някои отговори, които са духовни /не ми харесва думата окултни/..слв в козирог ще те насочи да потърсиш повече стабилност в изявите си, да изглеждаш по- уравновесен човек и то чрез това, което комуникираш, попада в трети натален..втори соларен започва в козирог, обхваща интерсептиран водолей и свършва в риби, в него са нептун и хирон..ще се концентрираш върху работа със себе си /принципа на другите е интерсептиран/, ще гледаш на ценността в духовен план, ако е буквално- може да ти се случат някакви финансови заблуди от страна на приятели, да те огорчат, но може и да греша, не знам..в трети соларен- луна, юпитер и уран, в риби..това, което си натрупала по втори дом като духовни истини, ще съумееш да го комуникираш с другите, загрижена като майка за тяхното добруване, ще произвеждаш усещане за щастие със своите новаторски идеи, ще имаш мистични преживявания по фазите на луната..тъй като ти попадат върху наталният пети дом, мисля, че това е и във връзка с децата ти, ще имаш възможност да им предадеш и на тях своята истина и те ще те чуят..
соларен 4-ти обхваща наталният десцендент..възможност за приключване на връзка, която си е изживяла живота и понеже е в овен, може би и ново начало, ако не греша?? със сигурност има още много значения, които ще ти кажат другите..

соларен пети започва в телец, натален седми..тук потривам доволно ръце.. :blink: ще търсиш сигурност, ще се забавляваш и флиртуваш, залагайки на солидни и стабилни хора, чувства, ситуации, които да те обогатяват..
соларен шести пак в телец- да си пазиш гърлото и да си направиш изследване на щитовидната жлеза..само това се сещам, има фортуна там, ще имаш помощ..
соларен десц. в близнаци, в натален осми дом..ще те привличат интелигентните хора, пълни с живот, които ти носят усещане за лекота..може би ще ги намираш в работата, заради сол. мерк в сол. девети??а щом е натален осми, може би това, което започва като разговор ще премине и в нещо друго..

соларен осми в рак- от другите ще виждаш като ценно тяхната загриженост за теб и това, че ще задоволяват емоционалните ти нужди..интерсептиран лъв и нат. МЦ..може би това означава, че духовните ти търсения ще подтиснат изявите на аз-а и кариеризма, за известен период ще имаш други ценности..
соларен девети започва в дева, с меркурий там, на трон по знак..ако работата ти е по девети дом, ще имаш прилив на идеи как чрез думите си да повлияеш на децата, които обучаваш, да им влееш нови идеи, да разшириш кръгозора им, бавно, методично, чрез разкритие на твоите собствени силни страни /слънце в девети соларен/, няма да бъдеш само преподавател, а и учител, наставник..децата ще те виждат като сатурн, но не като ограничение, а като авторитет..
соларно МЦ съвпада с нат. уран, във везни..неочаквани събития ще те изтласкат напред в кариерата, въпреки че това не ти е било цел, но другите виждат, тези, от които зависи ще видят как се раздаваш по девети дом и това ще бъде възнаградено..но има съвпад на сол. МЦ с нат. к12..може би напредъка тази година ще е пак лично за теб, може да започнеш да се занимаваш с някакви проучвания във връзка с изкуството, нали е във везни, изкуството и религията, или с рисуване на икони, не знам как точно да го свържа..може да започнеш да рисуваш в усамотение, да развиеш таланта си..има и марс в съвпад с нат. асцендент..ще проявиш активност в тези теми, за които стана въпрос, може най- накрая да си направиш ателие, да вложиш енергия в тази посока..
соларна венера в скорпион, в съвпад с нат. луна..в 11-ти соларен дом, натален първи..може би това, което изработиш по десети дом, ако са произведения на изкуството, ще ги изложиш в галерия, ще си приета много добре от хората, ще изявиш вродените си таланти ярко и драматично, като по скорпион, ще покажеш чувствената си природа, ще изживееш освобождение, пречистване, катарзис, гледайки се през очите на другите..много наситено и емоционално, намиране на канал за изразяване на наталната луна чрез сол. венера- красота, изкуство, любов..
12-ти соларен дом започва в скорпион, завършва в стрелец, обхваща натални нептун и юпитер..тук се запъвам..може би ще се опиташ да подтиснеш част от страстите си, да ограничиш разрастването им, заради онази стабилност, която ще търсиш по сол. 5-ти дом. в телец..може би тъмната ти страна ще бъде изтикана, защото няма да има нужда от нея..не знам..както виждаш, аз почти нищо не ти казвам, ама толкова мога, засега..може по- нататъка да се сетя още нещо..