Марая, понеже съм в един период, в който съм супер объркана ще оценя твоето мнение, а и мнението на всички останали, които желаят да се изкажат, дали в картата ми се вижда, че липсва любов или че ако я има ще я има на старини? И колкото по-силно имам желание да бъда обичана и да обичам ще се случва така, че да ми се показва, че това не е моя път?
Благодаря за доверието! В картата ти , не само , че не виждам липса на любов , а и не виждам причини за въпроса ти.... Факт е , че Плутон в съвпад със Слънце е доста силно желание да притежаваш мъжете , до степен пълно отдаване и получаване...Това говори всеки аспект на Плутон в допир със светило...Но степента на това вманиачаване по отношение на *притежанието* е по-силно при съвпад и квадратура....

Изискванията ти по отношение на любовта са твърде високи и следва да бъдат дълбоки и силни ,бих ги приравнила с раждането и смъртта....Стелиума в 11-ти дом е красноречиво доказателство за изискванията ти към любовта , която следва да получиш...Доверието е най-сложното нещо за теб , защото ти винаги се съмняваш в чувствата и искаш още и още доказателства.... :blink:....Обичай ти , а огледалото ще отрази любовта ти....Просто е нужно да се довериш.....
Дали тази квадратура Венера/Плутон, която ще продължи през цялата година ще ме среща само с мъже, които ще ме нараняват?
Страхувам се да започна каквато и да е връзка, поради факта, че картата ми е супер шит.
Благодаря! :58:
Картата ти изобщо не е
шит , а е карта на прехода от едно състояние в друго....Иначе казано за мен
квадратурата е светлина , начин да погледнеш на нещата с динамиката на действието , да работиш в/у нея....
Венера иска да бъде обичана , желана , обгрижвана....Плутон е готов на това при условие , че успееш да дефинираш исканията си , да мотивираш действията му....
Аз мисля , че проекцията ,която правиш в момента не е най-правилната ....По-скоро се отдай на желанието.... :blink:
Любовта е в теб , тя е птица...Позволи и да литне , за да се върне при теб с клонката на взаимността....