Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20037 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #100 -: Януари 13, 2011, 01:15:32 am »
При Плутон върху Венера съм се чувствала направо задушавана от любов, не се филмирай излишно, че мноооо ма дразниш, ша знаиш.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #101 -: Януари 13, 2011, 01:19:41 am »
Дивна, ако позволиш еднo лаишко включване и от мен  :blink:
След твоя РД през 2012г. влизаш в 3 житейски период с вибрация 1, също и в лична година с вибрация 1. Мисля, че новото начало и истинската любов тепърва предстоят :blink:
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 02:14:59 am от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #102 -: Януари 13, 2011, 01:23:24 am »
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Марая, къде си да ми кажеш нещо по тоя въпрос?  ;D

Според теб квадратурата на Плутон с Венера не е ли предпоставка за любовни тегоби. Мен вече ме хваща страх и да си помисля за някаква връзка за година напред.  :-[

Аз съм преживявала този аспект - тр. Плутон в квадрат с натална Венера - много драматична връзка имах. След като приключи вече нищо не беше същото в отношението ми към интимните въпроси...започна голяма чистка в живота ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #103 -: Януари 13, 2011, 01:25:44 am »
Марая, понеже съм в един период, в който съм супер объркана ще оценя твоето мнение, а и мнението на всички останали, които желаят да се изкажат, дали в картата ми се вижда, че липсва любов или че ако я има ще я има на старини? И колкото по-силно имам желание да бъда обичана и да обичам ще се случва така, че да ми се показва, че това не е моя път?

Благодаря за доверието! В картата ти , не само , че не виждам липса на любов , а и не виждам причини за въпроса ти.... Факт е , че Плутон в съвпад със Слънце е доста силно желание да притежаваш мъжете , до степен пълно отдаване и получаване...Това говори всеки аспект на Плутон в допир със светило...Но степента на това вманиачаване по отношение на *притежанието* е по-силно при съвпад и квадратура.... ;D
Изискванията ти по отношение на любовта са твърде високи и следва да бъдат дълбоки и силни ,бих ги приравнила с раждането и смъртта....Стелиума в 11-ти дом е красноречиво доказателство за изискванията ти към любовта , която следва да получиш...Доверието е най-сложното нещо за теб , защото ти винаги се съмняваш в чувствата и искаш още и още доказателства.... :blink:....Обичай ти , а огледалото ще отрази любовта ти....Просто е нужно да се довериш.....
Дали тази квадратура Венера/Плутон, която ще продължи през цялата година ще ме среща само с мъже, които ще ме нараняват?  :'( Страхувам се да започна каквато и да е връзка, поради факта, че картата ми е супер шит.

Благодаря!  :58:

Картата ти изобщо не е шит , а е карта на прехода от едно състояние в друго....Иначе казано за мен квадратурата е светлина , начин да погледнеш на нещата с динамиката на действието , да работиш в/у нея....
Венера иска да бъде обичана , желана , обгрижвана....Плутон е готов на това при условие , че успееш да дефинираш исканията си , да мотивираш действията му....
Аз мисля , че проекцията ,която правиш в момента не е най-правилната ....По-скоро се отдай на желанието.... :blink:
Любовта е в теб , тя е птица...Позволи и да литне , за да се върне при теб с клонката на взаимността....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #104 -: Януари 13, 2011, 01:27:18 am »
Дивна, картите ти ги няма.
Мисля, че ти имаше стелиум в 11 дом. Няма как да не получаваш внимание/любов. Въпросът е как ти самата интерпретираш вниманието като такова и какви са очакванията ти.

Благодаря, Уран!  :kissd:

Предпочитам да оставя данните си, а не да поставям картата си, защото всеки ползва различни програми.

« Последна редакция: Януари 13, 2011, 07:00:29 am от Divna_RR »

*

Divna

• 2478
« Отговор #105 -: Януари 13, 2011, 01:31:09 am »
При Плутон върху Венера съм се чувствала направо задушавана от любов, не се филмирай излишно, че мноооо ма дразниш, ша знаиш.

Съжалявам, че те дразня! Но така се чувствам в момента - обнадеждена. Не мога да играя театър и да се правя, че всичко ми е ОК, когато не е. Чувствам се объркана, а и винаги когато се отнася до моята карта съм като "сляпа".
Дано това чувство да е от някой бърз транзит и да мине скоро!

*

Divna

• 2478
« Отговор #106 -: Януари 13, 2011, 01:31:53 am »
Дивна, ако позволиш една лаишко включване и от мен  :blink:
След твоя РД през 2012г. влизаш в 3 житейски период с вибрация 1, също и в лична година с вибрация 1. Мисля, че новото начало и истинската любов тепърва предстоят :blink:

Благодаря, Романтика!  :kissd:

*

Divna

• 2478
« Отговор #107 -: Януари 13, 2011, 01:33:12 am »
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Марая, къде си да ми кажеш нещо по тоя въпрос?  ;D

Според теб квадратурата на Плутон с Венера не е ли предпоставка за любовни тегоби. Мен вече ме хваща страх и да си помисля за някаква връзка за година напред.  :-[

Аз съм преживявала този аспект - тр. Плутон в квадрат с натална Венера - много драматична връзка имах. След като приключи вече нищо не беше същото в отношението ми към интимните въпроси...започна голяма чистка в живота ми.

Благодаря, Стела!  :kissd: Вярвам ти, напълно.

*

Divna

• 2478
« Отговор #108 -: Януари 13, 2011, 01:41:27 am »
Благодаря, Марая!

Знаеш ли, напоследък се чувствам така, че дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията. Толкова силно през последните месеци се разочаровах от картата си и най-вече от това, какво са ми написали звездите. Каква ми е съдбата. Не харесвам отговора, който се вижда в картата ми. Бунтувам се срещу това какво ми е предначертано. Много е сложно, чак не ми се обеснява. По-добре нищо да не знаех за астрологията. Чувствам се ужасно!  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #109 -: Януари 13, 2011, 01:48:23 am »
Дивна, не мисля, че картата ти е куца откъм любов. Планетите управляващи емоционалната ти сфера са в съвпад и имат положителни аспекти. Този съвпад ли да виним, че прави чувствата по-експанзивни, Хирон ли намърдан в 5 дом..незнам. Но точно любов няма да ти липсва... така..по натал. Даже като има -ще има по повечко.
Юпитер и Уран ти транзитират през 5 дом, та що се отнся до Уран, в следващите години е възможно да срещаш такъв тип мъже или нещата да се случват изневиделица. При преминаването на прог. Луна в 7 натален дом може да се стабилизират нещата около партньорствата.
(При транзита на Уран през ИЦ ли се премести в Канада?)

*

Asol

• 4140
« Отговор #110 -: Януари 13, 2011, 01:48:42 am »
Дивна, нищо не е предначертано. При този аспект може да преживееш любов ако го решиш и срещнеш подходящ човек, но може и транзита така да отмине, въпреки че става дума за такъв на Плутон, ако не срещнеш такъв човек,  с който да си допадате.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Януари 13, 2011, 01:49:41 am »
Благодаря, Марая!

Знаеш ли, напоследък се чувствам така, че дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията. Толкова силно през последните месеци се разочаровах от картата си и най-вече от това, какво са ми написали звездите. Каква ми е съдбата. Не харесвам отговора, който се вижда в картата ми. Бунтувам се срещу това какво ми е предначертано. Много е сложно, чак не ми се обеснява. По-добре нищо да не знаех за астрологията. Чувствам се ужасно!  :'(

Дивна, Това изобщо не е така....Звездите не са виновни за нищо.., ние сме си виновни! Защото нищо не е предначертано - има свободна воля!

Сатурн като пример......Ако работиш с неговата енергия или труд , коректност,дисциплина ще получиш и трайните му дарове....Ако си мързелив , ако ти липсва дисциплината то какво добро да ти донесе?!

Факт е , че това е труден и тежък период , но ти нямаш нямаш натоварване на кардиналните оси , питай ме мен , как се минава през тези битки...Уранова опозиция наближава , сложно е , трудно е ..., но избора за съдбата ти е в твоите ръце ...повярвай ми , не е в ръцете на звездите....Които и път да поемеш , те ще бъдат над теб! Съветвам те да избереш СРЕДАТА , там където понякога няма да ги виждаш .....Важно е да усещаш присъствието им... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Януари 13, 2011, 01:50:51 am »
Благодаря, Марая!

Знаеш ли, напоследък се чувствам така, че дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията. Толкова силно през последните месеци се разочаровах от картата си и най-вече от това, какво са ми написали звездите. Каква ми е съдбата. Не харесвам отговора, който се вижда в картата ми. Бунтувам се срещу това какво ми е предначертано. Много е сложно, чак не ми се обеснява. По-добре нищо да не знаех за астрологията. Чувствам се ужасно!  :'(

Ще дойде време, когато ще се чувстваш прекрасно и ще благославяш астрологията. този аспект само ще те научи да обичаш още повече и да отсяваш ненужните връзки. А и защо обвиняваш картата си - венерата ти е прекрасно аспектирана...Но мила, не е ли време  вече да обърнеш внимание на господаря на 9-ти дом - по него е втория брак все пак? (а аз тук включвам и втората сериозна връзка, може и неформална, но все пак сериозна). Управителят на 9-ти дом се явява рождената Луна, а транзитен Плутон я аспектира благоприятно. Той ще те намери и ще дойде при теб, ще видиш (наталният У9 е в 1-ви дом)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #113 -: Януари 13, 2011, 01:57:44 am »
Дивна, не мисля, че картата ти е куца откъм любов. Планетите управляващи емоционалната ти сфера са в съвпад и имат положителни аспекти. Този съвпад ли да виним, че прави чувствата по-експанзивни, Хирон ли намърдан в 5 дом..незнам. Но точно любов няма да ти липсва... така..по натал. Даже като има -ще има по повечко.
Юпитер и Уран ти транзитират през 5 дом, та що се отнся до Уран, в следващите години е възможно да срещаш такъв тип мъже или нещата да се случват изневиделица. При преминаването на прог. Луна в 7 натален дом може да се стабилизират нещата около партньорствата.
(При транзита на Уран през ИЦ ли се премести в Канада?)

Да, тр. Уран беше в 4 дом, тр. Нептун и той беше влязал. Натална Луна беше в точен съвпад с дир. Венера и в тригон с дирекционен Сатурн. Дирекционна Луна беше в секстил с натални Марс, СЛВ, Уран и в тригон с нат. МЦ. Транзитен Уран беше в тригон с натална Луна. Въобще емиграцията ми се вижда много ясно в картата ми. Луна е изключително аспектирана, както и 4 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #114 -: Януари 13, 2011, 01:58:27 am »
дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията

Ох, преди няколко дни бях пред същата дилема и на ръба да се отрека от нея, но не, защото не работи, а напротив, идва в повече понякога поради ред причини и е толкова шокиращо буквална, особено като е за лошо, че свят да ти се завие. Но ей ме на пак залепена на картите и няма спасение...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Януари 13, 2011, 02:01:26 am »
дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията

Ох, преди няколко дни бях пред същата дилема и на ръба да се отрека от нея, но не, защото не работи, а напротив, идва в повече понякога поради ред причини и е толкова шокиращо буквална, особено като е за лошо, че свят да ти се завие. Но ей ме на пак залепена на картите и няма спасение...

Този период съм го минала преди години.... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #116 -: Януари 13, 2011, 02:03:15 am »
Аз мислех, че съм, но явно още на няколко пъти ще ме разтриса сериозно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #117 -: Януари 13, 2011, 02:03:25 am »
Дивна, нищо не е предначертано. При този аспект може да преживееш любов ако го решиш и срещнеш подходящ човек, но може и транзита така да отмине, въпреки че става дума за такъв на Плутон, ако не срещнеш такъв човек,  с който да си допадате.

Благодаря, Асол!  :kissd:

Мислиш ли, че този транзит може да ме срещне именно с мъж, който го притежава в натала? Защото дефакто той има натална квадратура Венера/Плутон.

*

Divna

• 2478
« Отговор #118 -: Януари 13, 2011, 02:06:06 am »
Благодаря, Марая!

Дивна, Това изобщо не е така....Звездите не са виновни за нищо.., ние сме си виновни! Защото нищо не е предначертано - има свободна воля!

Сатурн като пример......Ако работиш с неговата енергия или труд , коректност,дисциплина ще получиш и трайните му дарове....Ако си мързелив , ако ти липсва дисциплината то какво добро да ти донесе?!

Факт е , че това е труден и тежък период , но ти нямаш нямаш натоварване на кардиналните оси , питай ме мен , как се минава през тези битки...Уранова опозиция наближава , сложно е , трудно е ..., но избора за съдбата ти е в твоите ръце ...повярвай ми , не е в ръцете на звездите....Които и път да поемеш , те ще бъдат над теб! Съветвам те да избереш СРЕДАТА , там където понякога няма да ги виждаш .....Важно е да усещаш присъствието им... :wub:

Благодаря ти Марая!  :kissd:
Думите ти ме успокояват.

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Януари 13, 2011, 02:06:57 am »

Благодаря, Асол!  :kissd:

Мислиш ли, че този транзит може да ме срещне именно с мъж, който го притежава в натала? Защото дефакто той има натална квадратура Венера/Плутон.

Задължително ще срещнеш Плутонов типаж.
При квадратът на тр. Плутон към моята Венера аз изживях драматична връзка със Скорпион.
В момента тр. Плутон е в секстил с Меркурий, който е У7,9 и с Венера - У5 - Приятелят ми е с асцендент Скорпион. Бях убедена, че ще срещна плутонов мъж при този (не кратък) транзит и така стана. Трябва да знаеш, че плутоновите връзки са много дълбоки и продължителни - няма лабаво, за добро или за лошо. Но твоята Луна в Скорпион добре го знае това.