Кой ще се пробва какво ще стане с тоя хепатит, де върлува из страната?
Епидемиите са по Плутон мисля?
Цитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 04:28:50 amЕпидемиите са по Плутон мисля?вирусите са по плутон, хепатита обаче ще е по Юпитер.
Цитат на: Инти в Януари 05, 2011, 04:31:52 amЦитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 04:28:50 amЕпидемиите са по Плутон мисля?вирусите са по плутон, хепатита обаче ще е по Юпитер.Благодаря, Инти!Като какво да го отчета, като епидемия или просто като заболяване на малка част от населението с Хепатит А. Някаква идея?
Какво съобщават по новините. В кой град е с най-голям процент болни? Да не би да е някой крайморски или крайречен?
Хлябът и хлебните изделия в България поскъпват....страната е в грипна епидемия.Транзитен Уран (У2) в квадратура с натален Марс/СЛВ в 6-ти дом и в тригон с Меркурий (У6).
Цитат на: Stella в Януари 22, 2011, 04:27:45 amХлябът и хлебните изделия в България поскъпват....страната е в грипна епидемия.Транзитен Уран (У2) в квадратура с натален Марс/СЛВ в 6-ти дом и в тригон с Меркурий (У6). Секстил е към Меркурия. Да не си гледала в бързината по-горната карта на Италия? :blink: Транзитния Нептун е в квадратура с натален Меркурий в Телец. От туй вероятно и интригите се вихрят в държавата. Нептун упр. 3 дом.
Цитат на: kaily в Януари 05, 2011, 04:07:52 amКой ще се пробва какво ще стане с тоя хепатит, де върлува из страната? Днес питах за симптомите - пенлива, червена урина, долният клепач става жълт преди целия да пожълтееш. Не става без лечение в болница. Инкубационният период може и да е месец...