по принцип съм съгласна, че лишенията от месо, алкохол и секс водят до повишаване на вибрациите, духовното ниво и т.н., но има един друг момент, който е много важен за мен..говоря си само за мен, не искам някой да се разпознава и да ми се сърди..
това лишаване е нужно само на хора, които имат нужда и искат да си повишават нещо и то много често е насилствено, да не кажа изнасилено и води до силно изкривяване на перспективата, от която се гледа и разсъждава..
на мен не ми е нужно това..даже имам нужда да си заземявам енергията, за да не литкам прекалено много, да се удържам в това, което трябва да изживея тук, на земята..за което съм и дошла..
има едни думи на ап. Павел - за всеки станах всякакъв, смисъла е, че като си в Рим, се държиш като римлянин, като си на маса с хора, които ядат и пият, ставаш като тях..това е единственият начин да влезеш в контакт с хората..има един момент, след който нищо не може да те застраши- нито месо, нито алкохол, нито нищо..разбира се, не говоря за пристрастяване, защото не можеш и да се пристрастиш вече..когато си свободен от всичко това..това е, когато си в нещо, но то не е в тебе..все едно си изцяло във водата, но водата не е и в теб, не си се удавил, просто си плуваш, защото имаш хриле и извличаш кислород от водата, или излизаш на повърхността, за да си поемеш въздух..
хората, за които има опасност са тези, които не са свободни..защото те се хвърлят във водата и се давят, изпълват се и отвън и отвътре..водени само от страстите си..а думата страст, както знаем идва от думата страдание..
ако някой си мисли, че с тези думи се надувам, значи не е разбрал за какво говоря..изстрадала съм много, за да достигна до това виждане за нещата и да добия правото да го говоря..
Вижън, разбирам те за какво говориш, но имах в предвид нещо друго. май ще трябва да обяснявам в подробности за да се схване тънката граница...
та искам да обясня аз какво разбирам под повишаване на вибрациите: това е един много съкровен момент, в който Вселенската Енергия прониква до сърдечната чакра и те изпълва цялата и започва да струи от тялото ти като лъчиста енергия. в този момент ти усещаш следните неща:
* изпълва те невероятна любов, която извира от теб навън към целият свят.
* гледаш на Майката Земя все едно е в дланта ти и ти обичаш всички твари по нея и хората също. не ти пука затова, че са дребнави, злобни, лоши и негативни. те част от Божествения План и рано или късно стигат високите нива. благославяш ги така, както се радваш на Слънцето.
* когато се движиш усещането е, че все едно летиш, а не се напрягаш да преодоляваш гравитацията.
* тялото ти го усещаш ефирно и здраво и нямаш никакви болежки никъде.
* сливаш се с Вселената и усещаш всичко около себе си и връзката на всичко с всичко.
* вървиш в синхрон с всичките уж "случайни" пътеводни ситуации в живота ти и ума ти е отворен за знаците на Вселената.
* чувстваш дълбока признателност към живота и света.
* чуваш прекрасно гласа на Висшият си АЗ и разговаряш с него...
и още, и още...
това го пиша от личен опит и не е плод на прочити или измислици. усещането е невероятно! лошото е това, че тези вибрации изтощават адски много организма и лично при мен след 3 денонощия прекарани на тези вибрации, вече цяла седмица нямам силите да ги достигна. това е така, защото физическото ни тяло е създадено от по-ниски вибрации, а ние допълнително ги утежняваме с разни отрови.
да ти кажа честно, предпочитам да не ям месо и да лоча алкохол, но да съм постоянно в такова състояние и след като организма ми сам се отказва от определени неща, значи така трябва...
относно секса - това е просто творческата енергия, която ако няма къде да се вложи се прави безразборен секс. само се замислете - когато сте заети да творите, не мислите за нищо друго, освен за това, което създавате...

промяната на вибрациите не ти пречи да седнеш на маса с приятели или да си вършиш другите неща. това е друг ъгъл на проглеждане на живота и е определено по-добър от "нормалното" състояние