Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44723 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #60 -: Септември 25, 2010, 10:12:17 am »
  Ха ми кажете сега как да се измъкна от този водовъртеж.....всеки ден умирам малко по малко....Как да отскубна тази любов от сърцето си...каааак  :91: :41:. Голямата любов дето ви продъних ушите с нея е ей тук на 100 м от мен, но не благоволи да ме потърси

Трябва да се махтеш от там, за да не го виждаш повече. Няма друг начин.  :'(
И аз така мисля.
Не се съмнявам в чувствата му, но има момети, в които човек трябва да заеме позиция пък било то и непопулярна. Някой все ще бъде наранен. Ако той неможе да вземе решение, вземи го ти и нека това решение бъде твърдо.
 Дейзи, ти си добър човек и заслъжаваш много повече. Убедена съм, че това от което си била лишавана токова много години ще бъде компенсирано. :58:

п.п.Тр. Плутон май е в/у нат. Меркурий (У1 и У5). Отделно дир. Юпитер в съвпад с нат.Слънце в 7 дом, а Юпи е У7.
Трябва май да поразчистиш нещата около 5 дом, за да се случат тези по 7 дом. :blink:
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:17:54 am от Uran »

« Отговор #61 -: Септември 25, 2010, 10:15:33 am »
В момента по моята карта - се случват неща, за да разчистят пътя към нещо ново - щото има аспекти за нова и внезапна любов....

Дейзи, прости им, че ти го казвам, но от това което съм чела написано от теб оставам с впечатлението, че очакваш нова драма да те измъкне от стара драма. Внезапна любов?! Къде си я виждала тая внезапна любов освен по телевизията.

А относно този човек - не те урежда, че той живее в чужбина, защото знаеш, че отново ще се върне следващата година и това те държи на стенд бай. За да имаш очи за дреги мъже трябва да се освободиш от старите връзки.

Знам, че лесно се казва, трудно се прави, но е просто мнение.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #62 -: Септември 25, 2010, 10:16:16 am »
На всеки му е " драснато" в картата как приема любовта и
как него го приемат съответно партньорите и това рядко
може да се промени като трайна тенденция.

Наблюдавала съм хора с едни и същи стереотипи на поведение,
при които едни и същи неща се повтрят и НЕ могат да променят нещата,
въпреки, че се опитват ( не изключвам и себе си ), което е ясно
изразено в астрологичната карта.

1.За едни любовта е " тайфуна" , който ще ги отнесе в нереалния свят на мечтите
2.за други любовта е спокойно семейно огнище
3.някой не се влюбват, ако обекта не отговаря на чисто практичен критерий за
 " материална сигурност "
4.други искат да съчетаят " спокойно семейно огнище" с " изпепеляващи страсти "
( някъде навън )
.............и т.н. - всеки може да продължи този списък още и още......

еми ....не се получава   ;) няма обща формула, защото хората са различни   ;D
Винаги трябва да се " жертва " нещо друго, ако искаш да получиш това,
което не ти е писано  :lol:

« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:27:34 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Септември 25, 2010, 10:31:36 am »
Стана ми интересно какво се случва в прогресивната карта на авторката на темата, защото забелязвам, че напоследък често я провокира тази тема. Някак се усеща по-силна и същевременно дълбока потребност от любов и споделеност от преди, поне по мои впечатления.

Прогресивният АС е в точен аспект с прогр. Нептун. Действието на аспекта ще продължи и по-нататък, тъй като догодина аспектът засяга и с наталния Нептун.
Прогресивната Луна сега е в знака Везни и в момента е точен съвпад с Имум Цели в радикса и в тригон с прогресивния съвпад на Венера и Марс. С енергията на този съвпад според мен ще е зареден целият по-нататъшен престой на прогресивната Луна във Везни, тъй като до края на знака не й предстоят други (мажорни) аспекти.
Освен това и соларният АС за годината попада в знака Везни, в солара има съвпад Луна/Венера, сол. Венера и сол. ДС попадат близо до МС в радикса. Нормално е вниманието да е насочено към партньорство и търсене на по-удовлетворяващи отношения.
Според мен би било добре да се потърси някакъв творчески отдушник, а пък и Милки нали имаше музикални и литературни таланти, доколкото си спомням. Догодина по дирекция Меркурий ще направи точен съвпад с нат. Луна/Марс и предвид връзката на Меркурий в 3ти, 11ти дом и кулминиращата му позиция в радикса периодът би бил плодотворен за всякакви вербални и писмени изяви, свързани с вродения креативен потенциал. Някои позиции в картата на слънчевата революция за следващата година също го потвърждават. Соларният АС попада в Стрелец попада в 5 дом, има съвпад на Меркурий и Юпитер близо до МС в радикса в опозиция със сол. Сатурн, който попада в края на 3 натален дом и  10ти соларен. Юпитер и Сатурн отключват наталния Меркурий, а той стои най-високо в картата и има връзка с Уран (У7). Освен с партньорство, 7 дом се свързва и с публичност, т.е. тук имаме мажорна връзка на господаря на 3 и 11 дом (Меркурий) с господаря на ДС (Уран), а и възлите също са по оста АС/ДС. Освен това опозицията между Луната и Уран в солара попада близо до Слънцето (непосредствено след пълнолуние). Соларна Луна във Везни в 9ти соларен и 3ти натален дом също предполага повече публичност, както и соларна Венера във въздушен знак (Водолей, 7 нат. дом).
В рамките на следващата година на Милки й предстои прогресивно пълнолуние, а МС сменя знак по прогресия - минава от Телец в Близнаци и така на фокус излиза Меркурий (и всички възможности, които предоставя с оглед позицията си и връзките в радикса). Догодина прогресивният АС ще е в мажорен аспект едновременно с нат. Нептун и прогр. Сатурн. Мунданната опозиция между Юпитер и Сатурн в двойката знаци Овен/Везни ще отключи наталната опозиция между Меркурий и Уран, разположена близо до меридиана в хороскопа. Според мен годината е изключително подходяща за промяна в социалната активност, за по-отворена нагласа и повече социални контакти, за разчупване на рутината, излизане от "сянката" на домакинския живот и поемане на някакъв социален ангажимент. Това може да стане чрез писане, публикации, вербална изява, а защо и не участие в някое радио предаване. Не е изключено да има и надомна работа, свързана с някакъв творчески проект или с литературни способности. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #64 -: Септември 25, 2010, 10:32:46 am »

Та, кво .....ето карта....отделно може да видите мунданния Тао-квадрат - къв ми го натриса....Вместо голямата Любов, просто скъсване на такава - може да е и от пълнолунието....

Меркурий ти управлява 5 дом и е в 7 на 2 градуса в Козирог, погазен от транз. Плутон, тр. Уран /той пак ще се върне в Овен/и тр. Сатурн. Отделно и прогресивната Венера е там. Венера - управител на интерсептираните Везни в 5 дом е в Скорпион в натала и в опозиция с нат. Сатурн. Прогресивната Луна в Лъв се е запътила към квадрат с Венера, Юпитер и Сатурн, и към опозиция с нат. Луна /фиксиран кръст/. Транзитните Венера и Марс и те са се запътили към наталните, които и без това са включени в тауквадрат с Луната и Сатурн. Като прибавиш и транзитните лунни възли, преминаващи през 7 дом, за мен по-скоро дава криза във връзките и любовта, отколкото любов. Съжалявам, че съм така пряма, но бъди малко търпелива. И живей за мига, без очаквания. Така ще си разбиеш нервната система и всичко тръгва към една автоагресия, каято може да повлияе и на здравето.   :'(  Знаеш го.
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:40:00 am от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #65 -: Септември 25, 2010, 10:34:44 am »
.В момента по моята карта - се случват неща, за да разчистят пътя към нещо ново - щото има аспекти за нова и внезапна любов....

Дай бърже и солар с натал, че ще излизам след около час. Да видим, де ги тези индикации за нова и внезапна лИбов.   :rolleyes:

« Отговор #66 -: Септември 25, 2010, 10:36:41 am »
    :wub: Аурора, аз трудно се сърдя за каквото и да било. Пък драми - не искам, изморена съм. Говорили сме си, с Дивна, че при мен разум, чувства и емоции - не могат да бъдат балансирани. Пределно добре осъзнавам всичко, ноооо пусто сърце ли е, душа ли е - не знам - страда...Но по темата, мисля че имам индикации - за нова любов, пък каква ще е - не знам. Не го написах, но го помислих - та след всичко това, въпреки индикациите - може и да проспа и да не отразя, Любовта, която ще се появи...
   Мунданния Тао - с Уран,Юпитер - Плутон - Сатурн - ми засяга точно домовете на връзките и любовта - забележете - 11 дом/Хирон в съвпад с дир.МС, СЛВ и Луна/ - 7д /Слънцето ми е под атаката на гужва от планети -дир.и пр./- 5 д /Плутон и Уран/.....А и  дир.Уран е в точен съвпад с натална Венера - 0 цяло и нещо. За това казах внезапна любов....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #67 -: Септември 25, 2010, 10:36:50 am »
Внезапна любов?! Къде си я виждала тая внезапна любов освен по телевизията.

Не е само по телевизията.  :88:

« Отговор #68 -: Септември 25, 2010, 10:42:57 am »
.В момента по моята карта - се случват неща, за да разчистят пътя към нещо ново - щото има аспекти за нова и внезапна любов....

Дай бърже и солар с натал, че ще излизам след около час. Да видим, де ги тези индикации за нова и внезапна лИбов.   :rolleyes:

За 2011 и за 2010г.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #69 -: Септември 25, 2010, 10:45:06 am »
А и  дир.Уран е в точен съвпад с натална Венера - 0 цяло и нещо. За това казах внезапна любов....

Не може да съдиш само по този съвпад за внезапна любов. Трябва да отчетеш и състоянието на Венера в натала, за да очакваш нещо хубаво. Венера управлява Везни в 5 дом - любовта и е в съвпад с дир. Уран - У9 дом....обаче, те са включени в тауквадрат към наталните Луна и Сатурн. Трябва да се види и солара с натала.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Септември 25, 2010, 10:45:50 am »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса  :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

И аз мисля така.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Септември 25, 2010, 10:46:08 am »
Дейзи след 1:6 месеца , ще се случва събитие с истинска , неподправена , видна , нескрита и голяма любов...
Дир. Юпитер съвпад слънце! От това няма да избягаш...
А внезапната по Уран, както бързо и изневиделица започва , така и свършва....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Септември 25, 2010, 10:49:20 am »
О, да, някои се бият! Значи трябва да прибавим и Марс към формулата...Къде оставихме Марс?
Говорим за 8-ми дом, а забравихме древния му управител.А колкото до 11-ти дом въобще не става дума за любов тук, а за свободно споделяне на интереси
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Септември 25, 2010, 10:52:50 am »
Хахахаха....соларна Луна в 8 дом на Асцендента в тригон с натална Луна....обаче пък квадратира соларния Уран...тъкмо си мислех за бебе. Ти всъщност колко деца имаш?  :rolleyes: За 2009/2010 ти е акцентирана оста 3/9 дом....вече трябва да има проявления по тези домове - договори, пътуване, обучение, случки при брат или сестра...  Сега ти е така кризисно на душата, защото имаш и соларен Марс в Лъв, а транзитните Марс и Венера в Скорпион са отключили тези мъки. Бъде по-търпелива, докато излезе Марса от Скорпион.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #74 -: Септември 25, 2010, 10:54:09 am »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса  :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

И аз мисля така.

Тц.... Идват и в обратен ред.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Септември 25, 2010, 10:54:28 am »
О, да, някои се бият! Значи трябва да прибавим и Марс към формулата...Къде оставихме Марс?
Говорим за 8-ми дом, а забравихме древния му управител.А колкото до 11-ти дом въобще не става дума за любов тук, а за свободно споделяне на интереси

По този дом се съди за много други неща Стела...
Това е дома на незаконните връзки , това е 5-ти дом на партньора , това е любовта която получаваме ...., това са и доведените деца и още доста други неща разбира се....
Домовете винаги следва да се разглеждат като цяло.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Септември 25, 2010, 10:55:25 am »

А и  дир.Уран е в точен съвпад с натална Венера - 0 цяло и нещо. За това казах внезапна любов....

Уран върху Венера или в аспект с нея не позволява трайно обвързване (справка Каръл Ръшман).

« Отговор #77 -: Септември 25, 2010, 10:55:50 am »
 Но по темата, мисля че имам индикации - за нова любов, пък каква ще е - не знам.

Внезапна любов?! Къде си я виждала тая внезапна любов освен по телевизията.

Не е само по телевизията.  :88:

Дай Боже за всики ни!  :blink:

:88:

Аз ще ви кажа дали я има като стана на 45  :93: То не е много далече. Е го къде е.  :57:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #78 -: Септември 25, 2010, 10:56:42 am »
   Ми аз като си гледам, картата, къвто транзит или прогресия, или не знам кво да мине - все от някъде някъв прав ми се натриса....Та....трябва доста сериозни изчисления да направя, че да видя кога и по кое време ще стане така, че няма да има наранена Венера, Луна и Слънце....ма....май няма да има такъв период....еееей като стана дърта бабка, ако доживея...Оставам си с вярата, че любовта е само в моето сърце. Оооооф, стига съм ви ангажирала със себе си. Благодарна съм на всички ви за подкрепата. На мен целия ми живот е белязан с темата за любовта - кармична му работа /Венерата ми е поразена от възлите/...с всевъзможните й аспекти, ма повечето негативни. Не ви го пожелавам. Бъдете обичани и обичайте!

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Септември 25, 2010, 10:58:24 am »

И аз мисля така.

Тц.... Идват и в обратен ред.

Имала си късмет,..в повечето случаи секса не е гаранция за любов.