Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44396 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #160 -: Септември 25, 2010, 10:09:20 pm »
От италианците съм останал с впечатленито, че са брадати, всеки италианец е брадат на катинарче и мазен, с дълга коса и ланец, грозни слънчеви очила, и засукани такива дебели, толкова гнусни, не знам какво им харесвате. ;D
Мама ги дундурка цял живот, а човека е станал вече на 30г. ;D

да съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #161 -: Септември 25, 2010, 10:10:41 pm »
Мисля, че липсата на пари смазва бг. мъжете и тази липса се опитват да компенсират с агресивност.
По наблюдения на близки двойки, там където няма финасови проблеми и ектремни желания на жените, нещата са ОК. Мъжете са мили, емпатични, грижат се за децата..абе..европейци. ;D
Започнат ли да ескалират исканията на половинките им (наблюдавала съм го), започват и да посърват  отношенията.
Баланс и хармония.

Ох, те без пари са смазани, а с пари какво чудо са... На тогава ела им гледай сеира. Веднага започват промените, което в доста от случаите включва и съпругата. Що да не си вземе по-млада, по-руса и с по-голям бюст. То не е за разправяне. Много примери има около мен...Въобще не са за съжаление.

*

Stella

• 7765
« Отговор #162 -: Септември 25, 2010, 10:12:16 pm »
Президентът пледира за изучаване на религия в училищата, щото кризата била най-вече в духовните ценности. Еми съгласна съм. С нещо трябва да се започне. Да изучават, ако щат будизъм или ислям, все нещо ще им влезе в главата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #163 -: Септември 25, 2010, 10:13:14 pm »
Миа, наистина е така.  :lol: Малко са хората, дето умеят да боравят с пари без това да ги превърне в чудовища. Не само за мъжете се отнася, де.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #164 -: Септември 25, 2010, 10:14:25 pm »
Желаните мъже ги има просто трябва да ги поискате. ;) (дано ми проследите менталната дейност правилно ;D)
Но е факт, че има някаква озлобеност и така да се изразя възмъжаване на жените, и това е в следствие, че няма достатъчно мъже на място. Въпреки това не би следвало да се оплаквате за отношенето на мъжете към вас, поаради причината, че майките на мъжете са ги направили такива. Мъжът е по-близък с майката в повечето от случаите и тя се и грижила за възпитанието му. Така, че мъжете са тикива каквито си ги възпитате дами. ;D

това са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?

*

Santi

« Отговор #165 -: Септември 25, 2010, 10:16:01 pm »
Прав е .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #166 -: Септември 25, 2010, 10:16:09 pm »
А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?

обикновено кучета го яли и всичкият чакъл е в двора на майката  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #167 -: Септември 25, 2010, 10:17:48 pm »
Явно си зависи от средите. Сред инженерите не е много популярна смяната съпруги при замогване на мъжете. Случва се само ако жените се вземат много на сериозно. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Септември 25, 2010, 10:18:55 pm »
В Италия всеки първи италианец подсъсква и подсвирква на всяка по-засукана жена, която види по улицата. Единствено, когато са с жените си са "по-ниски от тревата".

Много точно е това с всеки "първи" ;D и това пак е народопсихология, но италианска, там за любовници най са предпочитани чужденките, нещо като екзотика ;D

п.п. италианците като маниери, начин на мислене, ценности, любовта към "мама"....са идентични с нашите "ориенталски"  ;D и изобщо матриархатът е на почит...но с едно уточнение - северна няма нищо общо с южна Италия

Аз за Южна Италия не говоря. Там са горе-долу като нас, понеже е по-нисък стандарта. За баш Италия говорим-Севера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #169 -: Септември 25, 2010, 10:19:06 pm »
А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?

обикновено кучета го яли и всичкият чакъл е в двора на майката  :57:

Моят мъж слушаше баща си.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #170 -: Септември 25, 2010, 10:20:57 pm »
Президентът пледира за изучаване на религия в училищата, щото кризата била най-вече в духовните ценности. Еми съгласна съм. С нещо трябва да се започне. Да изучават, ако щат будизъм или ислям, все нещо ще им влезе в главата.
1990 г. Българската пророчица- моя кума и кръстница на децата ми каза: ДОКАТО НЕ ВЪВЕДЕТЕ ВЕРОУЧЕНИЕТО НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД , ЩЕ ТЪПЧЕТЕ, ДЕЦАТА ВИ ЩЕ МРАТ ОТ НАРКОТИЦИ...ВЯРА ,ВЯРА ВИ Е НУЖНА! САМО ТЯ ЩЕ ВИ СПАСИ! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Септември 25, 2010, 10:24:20 pm »
От италианците съм останал с впечатленито, че са брадати, всеки италианец е брадат на катинарче и мазен, с дълга коса и ланец, грозни слънчеви очила, и засукани такива дебели, толкова гнусни, не знам какво им харесвате. ;D

да съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.

Как да не му е втора употреба колата , като държавата му е с малка буква :( :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #172 -: Септември 25, 2010, 10:29:04 pm »
Аз лично винаги съм мислела че българските мъже са много достойни и добри и може би се заблуждаваме относно качествата им като кавалери или просто не ги оценяваме.Във всеки един род във всяка една нация във всяка една религия си има добри и лоши хора!
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #173 -: Септември 25, 2010, 10:31:04 pm »

Как да не му е втора употреба колата , като държавата му е с малка буква :( :( :(

Еееееее! Сори! нали не смяташ, че така я пиша винаги.

*

Stella

• 7765
« Отговор #174 -: Септември 25, 2010, 10:33:59 pm »
Аз лично винаги съм мислела че българските мъже са много достойни и добри и може би се заблуждаваме относно качествата им като кавалери или просто не ги оценяваме.Във всеки един род във всяка една нация във всяка една религия си има добри и лоши хора!

И аз винаги така съм си мислела, докато един ден не се изненадах. Във времена на криза, всеки си проличава. Оказа се, че жените хленчат по-малко от мъжете. Всеки втори се оплаква и псува правителството. Еми, омръзва ми да слушам псувни и оплаквания.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #175 -: Септември 25, 2010, 10:38:28 pm »

Еееееее! Сори! нали не смяташ, че така я пиша винаги.
Ох, Марая , умрях от смях за забележката ти! Не заради Стелла! Ясно е, че при нея е печатна грешка! Така както сме започнали да критикуваме българските мъже, може и личните им имена да започнем да пишем с малки букви. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Септември 25, 2010, 10:41:33 pm »
Пак казвам с такива хора привличате, нито ти, нито аз можем да променим целия свят. Ако и аз така и всички на моята възраст примерно се оплакваме от пошлостта на момите ко прайм?!
Не се притеснявай толкова за света на селските тарикати, тяхната реалност не съществува, ако ти не я допуснеш в мислите, чувствата и действията си, не се е важно те какво правят важно е ти какаво правиш.  Когато всеки се промени на индивидулно ниво и индивидуалността на света около нас ще се промени.

Мъжа е такъв какъвто го направи жената! Това е моята истина Крис! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #177 -: Септември 25, 2010, 10:48:35 pm »
Пак казвам такива хора привличате, нито ти, нито аз можем да променим целия свят. Ако и аз така и всички на моята възраст примерно се оплакваме от пошлостта на момите ко прайм?!
Не се притеснявай толкова за света на селските тарикати, тяхната реалност не съществува, ако ти не я допуснеш в мислите, чувствата и действията си, не се е важно те какво правят важно е ти какаво правиш.  Когато всеки се промени на индивидулно ниво и индивидуалността на света около нас ще се промени.

А, привличала съм ги! Те са по улиците. къде да отида? Онзи ден пресичам улицата и чужденецът спря, още щом стъпих на платното. Българинът ще ме прегази в лентата за изпреварване.

Но ти си прав. В момента съм тъжна и вероятно ми правят по-голямо впечатление грозните неща. Ще трябва пак да се върна към фотографията. Тя ми помага да се фокусирам върху красивото.
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:53:10 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Септември 25, 2010, 10:49:56 pm »
Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата.

Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #179 -: Септември 25, 2010, 10:54:53 pm »
Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата.

Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.

С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея. И обратно.