Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44462 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #220 -: Септември 25, 2010, 11:51:05 pm »
Ако часа е точен, колко водни планети има само...май не съм виждала такава карта.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #221 -: Септември 25, 2010, 11:52:11 pm »
Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...

Никога не е късно, само желаещи да има и от двата фронта - да прогнозират и да си дадат картите за такъв специален анализ.  :P

Желаещи има много. Аз съм една от тях. Обаче при мен астрологията не "бачка". Вече почти се уверих!

*

nerealna

« Отговор #222 -: Септември 25, 2010, 11:54:11 pm »
Ако часа е точен, колко водни планети има само...май не съм виждала такава карта.

за каква карта питаш ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Септември 25, 2010, 11:54:45 pm »
Давам за пример карта на жена.
Има опозиция Слънце-Сатурн по оста АС/ДС. Освен това Слънцето е в квардат с Уран, диспозитора си.

Какво бихте казали за партньорските й отношения?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #224 -: Септември 25, 2010, 11:56:43 pm »
Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...

Никога не е късно, само желаещи да има и от двата фронта - да прогнозират и да си дадат картите за такъв специален анализ.  :P

Желаещи има много. Аз съм една от тях. Обаче при мен астрологията не "бачка". Вече почти се уверих!

Ако знаеш как ти завиждам....., просто не е истина! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #225 -: Септември 25, 2010, 11:58:17 pm »

а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/  ?

вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??

За кой аспект говориш? Ако е Слънце опозиция Уран много често той дава отворени бракове или мъжът често отсъства. Вдовиците са по Сатурн/Слънце, но и това е относително.

Въобще не е относително!
А видиш ли Венера на твърд аспект с плутон и в земен знак е на 1000%. Сверка- картата ми и още 15-на мога да дам.... :(
Марая,а за мъжка карта имаш ли наблюдения?

Луна - плутон би следвало да се търси! Нямам наблюдение в/у мъжки карти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #226 -: Септември 26, 2010, 12:01:04 am »
Не бачка до колкото ни позволява свободната воля да си мислим така. ;D

Леле, Крис! Ако ти покажа каква е красота в момента картата ми с транзитите. По дирекции, по прогресии, по каквото искаш. Свят ще ти се завие! Сааааааааамо ядове и то грандиозни- нищо съществено. А, сега ми кажи на какво да вярвам ?! :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Септември 26, 2010, 12:01:42 am »
Давам за пример карта на жена.
Има опозиция Слънце-Сатурн по оста АС/ДС. Освен това Слънцето е в квардат с Уран, диспозитора си.

Мисля , че няма законен брак , но умее да печели добре от връзките си...Доста е амбициозна и вероятно и стига припознаване на дете! Издържат я партньорите...,не се издържа сама.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #228 -: Септември 26, 2010, 12:02:30 am »

Мисля, че е зависима от партньорите си, те й дават финансова стабилност, лесно влюбчива до известна степен и разчита на тях за израстването си включително, реализацията си в обществото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Септември 26, 2010, 12:03:39 am »

За овдовяване ли питате?
Имам такъв пример, два пъти овдовява.
Няма никакъв аспект между Луната и Плутон. Луната обаче е в опозиция с Марс и Сатурн, а Сатурн управлява ДС. В 7 дом има Меркурий (У12/У4) в съвпад с ЮЛВ в сатурнов знак, в квадрат с Юпитер (У6). Двете му съпруги умират вследствие на тежко заболяване. Освен това има Венера в 10 дом в опозиция с Уран и Плутон в 4ти (опозицията с Плутон е по-точна). Според мен картата е доста красноречива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #230 -: Септември 26, 2010, 12:07:02 am »
за картата пример на лили - мисля, че жената дори и да е семейна е склонна на паралелни връзки ..едва ли нещо й пречи да изневери ако си хареса някой :)
мисля че е влюбчива и идеализира партньорите си

ако е семейна се е омъжила рано

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Септември 26, 2010, 12:08:49 am »

За овдовяване ли питате?
Имам такъв пример, два пъти овдовява.
Няма никакъв аспект между Луната и Плутон. Луната обаче е в опозиция с Марс и Сатурн, а Сатурн управлява ДС. В 7 дом има Меркурий (У12/У4) в съвпад с ЮЛВ в сатурнов знак, в квадрат с Юпитер (У6). Двете му съпруги умират вследствие на тежко заболяване. Освен това има Венера в 10 дом в опозиция с Уран и Плутон в 4ти (опозицията с Плутон е по-точна). Според мен картата е доста красноречива.

Даа, сетих се кого визираш! :( :(
Къде му беше Плутон?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Септември 26, 2010, 12:13:20 am »
Мисля , че няма законен брак , но умее да печели добре от връзките си...
Издържат я партньорите...,не се издържа сама.

Да, съжителства без брак, но сравнително отскоро. Късно се обвързва, а до тогава има много безразборни връзки.
Емоционално зависима, със склонност да драматизира... Партньори идват в живота й и бързо си отиват. След като поредният е отишъл, много бързо го заменя с друг. Склонна към паралелни връзки, ако не е ангажирана сериозно с един мъж.
Много амбициозна, кариеристка, честолюбива, обича да се хвали и да се самоизтъква. Донякъде егоцентрична натура. Не умее да цени приятелството, всички жени биват възприемани от нея като конкурентки. Отличава се с меркантилна нагласа, завист. Прагматична е и във връзките си, леко използвачка си пада.
Много трудни отношения и непоносимост с майката, ранно отделяне от бащата.

Мисля, че е зависима от партньорите си, те й дават финансова стабилност, лесно влюбчива до известна степен и разчита на тях за израстването си включително, реализацията си в обществото.

И това е вярно.

за картата пример на лили - мисля, че жената (...) е склонна на паралелни връзки ..едва ли нещо й пречи да изневери ако си хареса някой :)

Така е.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #233 -: Септември 26, 2010, 12:17:24 am »
Хм, Лили, много интересна карта е това. Според мен тя няма проблеми да си търси/намери партньор и да бъде известно време с него, но нейните връзки ги руши собственото й желание да се налага и има и някаква склонност към скандали, караници... С една дума, пада здрав тормоз над партньорите й. Това й поведение може донякъде да се корени в детството й, защото е много вероятно да е имало проблеми в дома й/развод/скандали, а може и смърт?... Някакви травматични преживявания у дома, в детството. Единият родител, вероятно бащата е доста проблемен? Оттам и нейното изначално недоверие към дълбоките връзки/брака. Хем вътрешния й импулс е да търси във всяка една ситуация партньор, и просто не виждам как би могла да построи качествено живота си без такъв - Сънце в 7-ми (а и Нептун в 5-ти дава едно много романтично разположение, Венера в Риби - също много идеализираща партньора), хем като се появи тоз човек, тя размахва саби, пищови, ту го смразява с този Сатурн отсреща... Трудна работа...

*

nerealna

« Отговор #234 -: Септември 26, 2010, 12:17:57 am »
ако гледате на дсц водолей да знаете, че не винаги значи съжителство  без брак. аз сключих брак на 20 г.  :blink:

*

nerealna

« Отговор #235 -: Септември 26, 2010, 12:22:07 am »
Слънцето в седми дом в женски хороскоп показва личността на мъжа, също и издигане чрез брака.
Принципно апликациите на Слънцето в женска карта са много важни. Ако Слънцето се намира в някакъв аспект с Уран или със Сатурн или апликира към тях, а двете планети са също в аспект по между си, почти винаги бракът е неуспешен/ Това е или късен брак или не се сключва брак  каквато и да е друга особена връзка.

имам ги и двата аспекта и т еуверявам, че имам щастлив брак  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Септември 26, 2010, 12:22:14 am »
ако гледате на дсц водолей да знаете, че не винаги значи съжителство  без брак. аз сключих брак на 20 г.  :blink:

ДСЦ ми дава само 10%. останалото е от други показатели , един от които е мунданния управител. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #237 -: Септември 26, 2010, 12:22:21 am »
Основното, от което си вадя извода:

Сатурн управлява 7, но също и 8-ми, 6-ти домове /гледам класическите първо/. Венера и Юпитер в рецепция.

После въздушен тригон, в който участва и Слънцето. В този дом Слънцето винаги има стремеж към обвързване, имам приятелка и знам, че във връзка се чувства най-добре. Тук обаче връзката ще касае и личното й развитие, не че е лесно сигурно. Опозицията със Сатурн.

А Слънце управлява, както Асцендента, така и 2 дом - финансите.

Луна/Нептун по остта 5/11 - идеализацията, както и търсенето на удоволствия в любовните преживявания, зарежда се емоционално. Лесно й се отдава - управителите в добър аспект. Марс на 5 дом с диспозитор Сатурн - пак до него опираме. А на Плутон - Венера, тя ключова при нея май. Имала ли е отношения с чужденец или да живее далеч от родното си място заради мъж?  

В контактите си вероятно е много премерена и пресметлива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Септември 26, 2010, 12:27:00 am »
...но нейните връзки ги руши собственото й желание да се налага и има и някаква склонност към скандали, караници... С една дума, пада здрав тормоз над партньорите й.

Не е конфликтна, но адски много мрънка. Не познавам друг човек, който толкова много да се оплаква... от всичко и всички. Не умее да изслушва събеседника си, липсва емпатия. Предпочита да търси слушатели и хора, които да я аплодират възхитено. Предполагам, че във връзките с мъжете е коренно различна, по-всеотдайна и състрадателна. В приятелските отношения с жени минава за "сухарка".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Септември 26, 2010, 12:32:50 am »
Имала ли е отношения с чужденец или да живее далеч от родното си място заради мъж?    

Тя самата е чужденка в България, тъй че може да се каже, че всички тукашни мъже са чужденци.  ;D

Да, заради мъжа, с когото живее в момента, се премести от родния си град. Не от чужбина, де. Живееше в по-малко градче, но във Варна беше студентка навремето. После се завръща в града си и след десетина години отново се събира със студентската си любов. Навремето много хора се намесиха с цел да ги разделят, той ги послуша, но в края на краищата любовта им се оказа по-силна от всички "доброжелатели". Хепи енд.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.