Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44506 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #240 -: Септември 26, 2010, 12:35:32 am »
Ами, мисля, че има много агресия в тази жена... Виж й само Марса и Меркурия заедно и квадратурата с Плутон. Това е опасно, взривоопасно съчетание... Това е агресивен човек. Възможно е да си показва рогата само на 4 очи, а околните, с които си общува само формално да не знаят каква е точно в по - интимните й сценки. Исках и да добавя(извън темата), че тя може би ще има проблеми със зачеване/аборти/осиновени деца и т.н. Неща от сорта... Между другото, ако се омъжи, то ще е късно, както и късно ще има деца (ако има), така мисля. Сатурн й забавя много нещата и идват с голям зор.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #241 -: Септември 26, 2010, 12:35:37 am »
 :blink: Е може би сега е момента за нея да създаде по-трайна връзка наистина. Сатурн във Везни.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #242 -: Септември 26, 2010, 12:41:19 am »
А мърморенето откъде ще да идва? Няма изявена Дева, няма асцедент Дева... Ами, ще да е пак от Меркурия и Марса в 6 дом...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #243 -: Септември 26, 2010, 12:42:39 am »
Ами, мисля, че има много агресия в тази жена... Виж й само Марса и Меркурия заедно и квадратурата с Плутон. Това е опасно, взривоопасно съчетание... Това е агресивен човек. Възможно е да си показва рогата само на 4 очи, а околните, с които си общува само формално да не знаят каква е точно в по - интимните й сценки. Исках и да добавя(извън темата), че тя може би ще има проблеми със зачеване/аборти/осиновени деца и т.н. Неща от сорта... Между другото, ако се омъжи, то ще е късно, както и късно ще има деца (ако има), така мисля. Сатурн й забавя много нещата и идват с голям зор.

Не знам как е с агресията. Провокирали са я, но не съм я виждала да изпадне в ярост, по-скоро в истерии и самосъжаление. Но по моя преценка е доста безскрупулен човек. Марс е доста силно поставен - в екзалтация по знак и "радост" по дом (според класиците), в гокленова зона. Квадратът с Плутон е само знаков, но с Меркурий е действащ. Иронията и сарказмът не са й чужди, умее да обижда с думи (уж неволно), предимно чрез критика.

Въпросът с децата също е проблематичен. Дотук няма бременности, няма правени аборти, доколкото знам. И на мен ми се струва, че може да има някакъв проблем със зачеването. А и не знам какво е отношението й към децата, като че ли не изглежда да иска на всяка цена да става майка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #244 -: Септември 26, 2010, 12:44:21 am »
А мърморенето откъде ще да идва? Няма изявена Дева, няма асцедент Дева... Ами, ще да е пак от Меркурия и Марса в 6 дом...

Според мен идва от Меркурий и Марс в Козирог (Меркурий е и в квадрат с Плутон) и Сатурн на АС в опозиция с управителя на изгряващия знак. Вечно намръщена, вечно недоволна. Изглежда доста по-зряла от възрастта си, близнашката Луна не я прави ефирна и младолика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #245 -: Септември 26, 2010, 12:47:31 am »
:blink: Е може би сега е момента за нея да създаде по-трайна връзка наистина. Сатурн във Везни.

По-скоро заради транзита на Плутон след някоя и друга година , ще се освободи от емоциите и зависимостта по 5-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #246 -: Септември 26, 2010, 12:51:07 am »

Според мен идва от Меркурий и Марс в Козирог (Меркурий е и в квадрат с Плутон) и Сатурн на АС в опозиция с управителя на изгряващия знак. Вечно намръщена, вечно недоволна. Изглежда доста по-зряла от възрастта си, близнашката Луна не я прави ефирна и младолика.

За Сатурна съм съгласна , както и за мерка в сатурнов знак , но за марс -шА мЪ прощавате... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #247 -: Септември 26, 2010, 12:53:02 am »
Говори много и натоварва с това, но няма проблем с никакви алкохолни зависимости и към други опиати, освен че е пушачка... Нейните зависимости са само емоционални, винаги се отличаваше с голям хаос в чувствата и в леглото (поточна линия  :-[).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Септември 26, 2010, 12:54:11 am »
Нептун в 5-ти...,първо проблеми с децата , късни раждания....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Септември 26, 2010, 12:56:19 am »
По-скоро заради транзита на Плутон след някоя и друга година , ще се освободи от емоциите и зависимостта по 5-ти дом.

Интересно как ще й повлияе. Тъкмо гледах като стана дума за децата. Може и да си има, въпреки вероятността от проблеми, поне така ми се струва.

Сатурн при транзита си в 4-я й дом ще я отрезви малко по темите за дома и семейството, ще иска по-сериозно да погледне на тях, да се отдаде, а и като прибавим аспектите, които ще направи предполагат някакво по-трайно завързване за друг човек. Макар и не толкова присъщо за нея, както стана ясно. Тези години сигурно ще са на сериозни промени и преосмисляне върху част от живота й.  
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 01:08:59 am от sunrain »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #250 -: Септември 26, 2010, 12:57:50 am »
От две години (или малко повече) живее на семейни начала с партньора си. Това съм го споменала по-горе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Септември 26, 2010, 01:02:18 am »

Интересно как ще й повлияе. Тъкмо гледах като стана дума за децата. Може и да си има, въпреки вероятността от проблеми, поне така ми се струва.

Сатурн при транзита си в 4-я й дом ще я отрезви малко по темите за дома и семейството, ще иска по-сериозно да погледне на тях, да се отдаде, а и като прибавим аспектите, които ще направи предполагат някакво по-трайно завързване за друг човек. Макар и не толкова присъщо за нея, както стана ясно. Тези години сигурно ще са на сериозни промени и преосмисляне върху тази част от живота й.  

Има мноо резон в думите ти, но Плутон е на ИЦ , по-трудното ще избере...
Струва ми се , че Сатурн в 4-ти в нейния случай , ще я ограничи , ще я накара да се почувства зле в дома и въобще в тази идилия, той упр. 6-ти ежедневието , а е на АСЦ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #252 -: Септември 26, 2010, 01:05:15 am »
Аз прочетох, Лили.  :blink: Само за откога живее сега пишеш май. В смисъл какъв го правиш уточнението?
А на мен ми е любопитно за транзита на Плутон наистина, защото какво по-точно Марая имаш предвид да се освободи от тази емоционална зависимост?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #253 -: Септември 26, 2010, 01:07:45 am »
Струва ми се , че Сатурн в 4-ти в нейния случай , ще я ограничи , ще я накара да се почувства зле в дома и въобще в тази идилия

Така си ги представих нещата и аз при нея. Но сигурно ще е за добро. Нали казват, че винаги е.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Септември 26, 2010, 01:08:22 am »
В смисъл какъв го правиш уточнението?

По повод на това е уточнението:

Сатурн при транзита си в 4-я й дом ще я отрезви малко по темите за дома и семейството, ще иска по-сериозно да погледне на тях, да се отдаде, а и като прибавим аспектите, които ще направи предполагат някакво по-трайно завързване за друг човек.

ПП. Помислих, че не сте разбрали, че вече се е задомила (макар и да няма сключен брак).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #255 -: Септември 26, 2010, 01:11:33 am »
ПП. Помислих, че не сте разбрали, че вече се е задомила (макар и да няма сключен брак).

А, не, това не е прогноза, а опит за размисъл върху предстоящите транзити при нея. Разбрах, че вече е сериозно обвързана, но предполагам, че сега тази тема ще нахлуе още по-силно в живота й, само това. Някакво преосмисляне може би.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #256 -: Септември 26, 2010, 01:12:24 am »
Аз прочетох, Лили.  :blink: Само за откога живее сега пишеш май. В смисъл какъв го правиш уточнението?
А на мен ми е любопитно за транзита на Плутон наистина, защото какво по-точно Марая имаш предвид да се освободи от тази емоционална зависимост?

Принципа на Плутон е претапяне, смазване , трансформиране , зависимост. Тук /в случая 5-ти/ , тя е зависима от значенията на дома , защото плутон преминава тук....
Ако я нямаше въздушната луна , както и нат. плуто на ИЦ мога да предположа друго...., но в нейния случай е видно , че тя търси ЛАЧЕНИ МЪЖЕ и коли , вълнува я секса и парите...Ще избере трудния път според мен , поне до възврата на нодалната ос....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #257 -: Септември 26, 2010, 01:15:12 am »
Интересно дали Водолея ще и позволи да го сключи. ;D

Сори, че те цитирам, но това ми е любимата реплика, да.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #258 -: Септември 26, 2010, 01:18:14 am »
От две години (или малко повече) живее на семейни начала с партньора си.

Сега вече ме загложди кога е станало. Имаш ли представа астрологично как са изглеждали нещата при нея?

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Септември 26, 2010, 01:30:36 am »
Според мен , след месец ще има сътресения в дома й.....
Сатурн е диспозитор на Мерка в 6-ти дом. Мерка е упр. на 3-ти дом....Катастрофа...и в буквален и в преносен смисъл...Уран е в 8-ми и е в съвпад с Венера. Уран е упр. на ДСЦ...свързвам го с партньора...