Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44695 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #260 -: Септември 26, 2010, 01:35:59 am »
Сладурчета  от мен Лека нощ! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #261 -: Септември 26, 2010, 08:39:35 am »
Според мен , след месец ще има сътресения в дома й.....
Сатурн е диспозитор на Мерка в 6-ти дом. Мерка е упр. на 3-ти дом....Катастрофа...и в буквален и в преносен смисъл...Уран е в 8-ми и е в съвпад с Венера. Уран е упр. на ДСЦ...свързвам го с партньора...

Кака се казва такава вест на човек?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #262 -: Септември 26, 2010, 09:58:12 am »
   Дивна - много благодаря  :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Септември 26, 2010, 05:55:55 pm »
От две години (или малко повече) живее на семейни начала с партньора си.

Сега вече ме загложди кога е станало. Имаш ли представа астрологично как са изглеждали нещата при нея?

Ох, не помня. Доколкото се сещам, напролет през 2008 щеше да се мести във Варна при приятеля си. Тогава чакаше и да започне работа, чудеше дали ще я вземат или не. Сещам се, че тогава й правих прогностика и повечето неща в краткосрочен план се реализираха впоследствие. Да, тогава вече работех в агенцията (от края на лятото 2007), значи трябва да е било през 2008.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Септември 26, 2010, 06:02:39 pm »
Интересно дали Водолея ще и позволи да го сключи. ;D

А партньорът й е със Слънце в Рак, между другото. Но доста "раздвижен" Рак - Венера в Близнаци и Луна в Стрелец. Той е с Луна в съвпад с Нептун, а тя има опозиция Луна-Нептун. При него Венера е в опозиция с Нептун, при нея е в Риби. Неговият Марс й попада на АС в съвпад със Сатурн и опозиция със Слънцето. Луната й е в съвпад с неговия ЮЛВ. Интересна синастрия. След около 10 годни раздяла отново се събират. Много време му трябваше да преосмисли отношението си и да вземе това решение, силно се влияеше от мнението на приятелите си, за тях всичко дава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #265 -: Септември 26, 2010, 06:07:21 pm »
но в нейния случай е видно , че тя търси ЛАЧЕНИ МЪЖЕ и коли , вълнува я секса и парите...

От всичко изброено най-много я вълнува сексът. Парите винаги са били важни за нея, умее и да ги печели, и да пести - животът я научи на това и немотията, в която е расла. За лачени мъже с много пари не бих казала, че ги търси, а и тя самата далеч не е от лачения тип жени. През цялото време обаче търсеше мъже "протектори", докато не се закотви най-сетне при старата си студентска любов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #266 -: Септември 26, 2010, 06:48:21 pm »
гледах си пак радикса
наличие на любов- прогресивна луна съвпад нептун, прогресивна луна 7  ( ако гледаме конкретно прогресиите на луната); последните 2-3 години прогресивна венера е в съвпад с плутон и Св
 показателни са били може би транзитите

съвсем наскоро разбрах за една такава кака, която обича "лъскавото" и се е сдобила с "дядо" тя към 29-30, той почти 50
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #267 -: Октомври 21, 2010, 02:01:47 am »
Много любовно напоследък ;D
Та реших да споделя, нещо интересно, което АН ми беше казала преди време..
Цитирам "Любовта е ни се полага, ако тежка планета е в съвпад с управителя на 5ти дом или с К5"
Подчертах думичката, тъй като се има предвид буквалното й значение, без странични интерпретации :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Октомври 21, 2010, 02:08:08 am »
Много любовно напоследък ;D
Та реших да споделя, нещо интересно, което АН ми беше казала преди време..
Цитирам "Любовта е ни се полага, ако тежка планета е в съвпад с управителя на 5ти дом или с К5"
Подчертах думичката, тъй като се има предвид буквалното й значение, без странични интерпретации :blink:

Тръпки ме побиват Аброд...., първо пр. луна , после Плутон ще цъфне в/у управителя....
Но в интерес на истината си мисля , че ще ме освободи от любовта.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #269 -: Октомври 21, 2010, 02:13:11 am »
Е, полага ни се ако я искаме, ако не - обратното ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Октомври 21, 2010, 02:23:08 am »
Е, полага ни се ако я искаме, ако не - обратното ;D

Принципно е точно така...
Като се замисля , всичките манафляци се изредиха , остана Плутон , писна ми от любов - уморена съм и изтощена....
Вече почвам да обичам себе си... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #271 -: Октомври 21, 2010, 02:26:19 am »
Хм, :-\наскоро тр сатурн напусна плутон управителя на 5 ми дом и нямаше ама НИКАКВА любов.За жалост :-[
Скоро тежка планета няма да мине през него :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Октомври 21, 2010, 02:35:47 am »
Хм, :-\наскоро тр сатурн напусна плутон управителя на 5 ми дом и нямаше ама НИКАКВА любов.За жалост :-[
Скоро тежка планета няма да мине през него :mellow:

Nali pomniw kakvo ti kazah преди време , докато се захласваше в градинката ;D ;D с оня татко...., действие е нужно.... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #273 -: Октомври 21, 2010, 02:41:05 am »
Той не беше татко слава Богу ;D пусто искам те да действат :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #274 -: Октомври 21, 2010, 02:41:33 am »
Най-големите катаклизми на сърдечния фронт съм имала с тр.Плутон на К5, но тогава и възврат на Юпитер( У5 и У6) съм имала, и тр. Сатурн в 7 дом и други благини.
п.п.По принцип не си падам по любовни неволи и съм гледала да не се поставям в ситуации предпоставящи ги. Тогава какво ми стана... :blink:

« Отговор #275 -: Октомври 21, 2010, 02:42:13 am »
Мммммм има резон в това  :-\ Юни месец, когато Уран и Юпитер бяха в секстил с У5 Юпитер стана нещо. Ще видим след януари когато на Юпитера му се изредят един по един същите  ;D ;D ;D Тъкмо може да е време, когато ще срещна онзи, който ми е в съвпад с Атамараката  ;D /простете правописа :-[ ;D/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #276 -: Октомври 21, 2010, 02:42:32 am »
да,а когато У5 ти е тежка планета,при преминаването на  тежкар отгоре преживяваш  тежки любови  :-X  ;D
ще видя какво ще стане когато Марс /У7/ съвпадне с Уран /У5/ ,,,

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Октомври 21, 2010, 02:44:13 am »
Той не беше татко слава Богу ;D пусто искам те да действат :-[

Не става , мърдаш ти и транзита влиза :
*SIT TRANZIT GLORIA MUNDI*
То , ако със стискане на кълки се раждаха деца , ехееее... ;D ;D

*

abroad

« Отговор #278 -: Октомври 21, 2010, 02:48:19 am »
 :-\чудя се, тежка планета ли споменах, добре че "писаното е вярно", инак и аз щях да се подведа ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Октомври 21, 2010, 02:53:42 am »
:-\чудя се, тежка планета ли споменах, добре че "писаното е вярно", инак и аз щях да се подведа ;D

;D , то същото се случва и при транзит на тежкар на к5....
Проблема е в това , че при определени нативи се случва често , при други нивгиш! И ако попаднеш на такъв дето тепърва му предстои да изживее любоФТЪ ела да скиваш за к"во иде реч... ;D
При мен на к5 ще въфне Юпитер след няколко месеца /съуправител на 1-ви , ситуиран в 7-ми/, след 3 год. Уран ще постави някакво начало...В общи линии и Плутон и Уран няма да ме пуснат докато дишам.... :blink: ;) Съдба...