:kva: :moo:, :sec: :ven:, :opo: :chi:, :soe: К3Като в същото време транзитните Венера и МАрс са в съвпад с IC.Не мисля, че ще усетя нещо съществено по това новолуние, орбисите са 3-4 градуса.
Ако изчезна след това Новолуние, пийте по една бира за Бог да прости за мен! Новолунието е в точен квадрат към наталния ми Сатурн - У4 дом, а транзитния Сатурн е в точна опозиция на нат. ми Луна - връх на йод. Транзитният Марс е в точна опозиция на нат. Марс и в квадрат с Уран. Ще е важно, ама не искам да го мисля и да го гледам...... Нито гледам хороскопите на домашните любимци. :mellow:
При мен ще е в края на 7-ми дом в опозиция на Луната (у5) .
Цитат на: Santi в Септември 24, 2010, 10:37:57 pmПри мен ще е в края на 7-ми дом в опозиция на Луната (у5) .Санти, на теб Луна в първи дом ли ти е?
У5 в 1ви дом ще рече , че нуждата да обичаш и да бъдеш обичан е голяма при теб.
При мен ще е в 4 дом в опозиция на нат.Слънце У2,Като в същото време тр.Меркурий и тр.Сатурн ще са в/у нат. Плутон в 4 дом У5
Мисля направо да си купувам дом ама нямам никакви спестени средства,дали пък да не взема да пускам тото
Цитат на: karizma в Септември 24, 2010, 11:17:31 pmМисля направо да си купувам дом ама нямам никакви спестени средства,дали пък да не взема да пускам тото Сега се сещам . Май твоята карта разглеждахме, в която имаше и прогресивно новолуние? Та по моите изчисления до една година ти или трябва да си имаш бебе или да си в нов дом Ами май ще те огрее в такъв случай новия дом, защото и по прогресии ти излиза.