Здравей Гост

Новолуние във Везни 2010

• 58 Отговора
  • 7058 Прегледи
Re:Новолуние във Везни 2010
« Отговор #20 -: Септември 25, 2010, 08:06:23 am »
новолунието ми активира 2 дом и е МП= Марс/Луна
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #21 -: Септември 25, 2010, 08:23:52 am »
Как бихте изтълкували новолуние в 8ми дом в сходящ съвпад /2*/ с У3, в разходящ секстил /2*/ с У7 и в разходящ /2*/ тригон със СЛВ?

-вероятност за ново бизнес партньорство,сключване на договор,или преговори,контакти, с цел отпускане и инвестиции в образование, да получиш кредит, който да вложиш в образование със стратегическа цел /СЛВ/
- секс с нов партньор, или с такъв от близкото обкръжение, или активен полов живот
- промени в завещание или в клаузи за отпускане на кредит
-новина, от близък за промяна в партньорските му взаимоотношения, съдбовна

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Септември 25, 2010, 08:37:05 am »
новолуние в знака Везни....14:24мин.

в натала мидпойнта Уран/Плутон ми е на 16,44* везни, а К8 е на 16,18* везни. 2* орбис смята ли се в случая или го изключвам  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #23 -: Септември 25, 2010, 08:54:58 am »
Ако изчезна след това Новолуние, пийте по една бира за Бог да прости за мен!   :-[ Новолунието е в точен квадрат към наталния ми Сатурн - У4 дом, а транзитния Сатурн е в точна опозиция на нат. ми Луна - връх на йод. Транзитният Марс е в точна опозиция на нат. Марс и в квадрат с Уран.  :-X Ще е важно, ама не искам да го мисля и да го гледам...... Нито гледам хороскопите на домашните любимци.  :mellow:

къде си се разбързала :o :mellow:

ще ти се , бързо и лесно, ама не би, а внуците кой ще гледа, овчата ти Луна, шестодомна
земи да похарчиш на мъжо парите за нещо ново за дома и разходвай енергията на тр.марс/асц за есенно почистване или зимнина и ето ти ги аспектите и нема що да им гледаш аспектите като ти ще я свършиш работата, те ще лежат ;) ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Септември 29, 2010, 05:18:58 pm »
Интересно е , че новолунието е в съвпад с Ретро венера във везни.
В ретро фаза са и Юпитер и Уран и Нептун.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #25 -: Септември 30, 2010, 01:34:25 am »
Ако изчезна след това Новолуние, пийте по една бира за Бог да прости за мен!   :-[ Новолунието е в точен квадрат към наталния ми Сатурн - У4 дом, а транзитния Сатурн е в точна опозиция на нат. ми Луна - връх на йод. Транзитният Марс е в точна опозиция на нат. Марс и в квадрат с Уран.  :-X Ще е важно, ама не искам да го мисля и да го гледам...... Нито гледам хороскопите на домашните любимци.  :mellow:

къде си се разбързала :o :mellow:

ще ти се , бързо и лесно, ама не би, а внуците кой ще гледа, овчата ти Луна, шестодомна
земи да похарчиш на мъжо парите за нещо ново за дома и разходвай енергията на тр.марс/асц за есенно почистване или зимнина и ето ти ги аспектите и нема що да им гледаш аспектите като ти ще я свършиш работата, те ще лежат ;) ;D

Офффф, не съм се разбързала, но се чувствам уморена. Сатъра, Уран и Плутон са ми подпряли Луницата и всичко е на вили и могили. Почистих, прозорците измих и пердетата изпрах. Зимнина отдавна не правя, а пълня каквото мога във фризера. Останалото от магазина. Роб никому няма да стана. Опитват се да ми вземат душицата, ама не се давам. Тия дни ще изпера килими, пътеки и квот намеря.  ;D Обаче аз отработвам и по друг начин Марсовата опозиция....на новото място. Там са само наказателните.  ;)   

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Октомври 06, 2010, 07:50:36 pm »
На прага на Новолунието сме...,нещо ново случва ли се , което би могло да се свърже с него?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 07, 2010, 12:14:53 am »
На прага на Новолунието сме...,нещо ново случва ли се , което би могло да се свърже с него?

Пристигна ми страхотна пратка от Канада..... ;D...
Смоли , етерични масла, пееща купа - ръчно изработена , както и звънче....
Много съм щастлива....
Напоследък ме радват много дребни неща.... :rolleyes: Остарявам ли? :( :unsure:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Октомври 07, 2010, 12:26:24 am »

Пристигна ми страхотна пратка от Канада..... ;D...
Смоли , етерични масла, пееща купа - ръчно изработена , както и звънче....
Много съм щастлива....
Напоследък ме радват много дребни неща.... :rolleyes: Остарявам ли? :( :unsure:
Не ;D напротив подмладаяваш се.Радваш се като дете.
А аз писмо ли да очаквам,на мен ми попада в 3ти дом,в близост до ураня :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #29 -: Октомври 07, 2010, 12:28:20 am »
Да не си влюбена ?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Октомври 07, 2010, 12:30:23 am »
Да не си влюбена ?  :P

За мен ли иде реч? ;D :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #31 -: Октомври 07, 2010, 12:34:43 am »
Май че да.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Октомври 07, 2010, 12:44:38 am »
Май че да.

Асол , аз съм напред-назад /нямам нищо в рак както знаеш ;D/ , от март месец....
 ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #33 -: Октомври 07, 2010, 01:03:12 am »

Асол , аз съм напред-назад /нямам нищо в рак както знаеш ;D/ , от март месец....
 ;D

Та, какво искаш да кажеш с това, че нямаш нищо в Рак?  :blink: Нещо много несвързано говориш отрано.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 07, 2010, 01:05:29 am »

;D

Та, какво искаш да кажеш с това, че нямаш нищо в Рак?  :blink: Нещо много несвързано говориш отрано.  ;)

Че  съм напред-назад :( :(...тоя път!  :'(
Не съм стрелец в тази ситуация! Не стрелям , а хем ми се иска , хем не ми стиска..... :unsure: :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #35 -: Октомври 07, 2010, 01:08:17 am »
Полезно е понякога човек да направи крачка назад или просто да забави хода си. Така има време да се огледа и да атакува.  :blink: Също като ретроградните планети.....и като написаното в подписа ми.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Октомври 07, 2010, 01:10:16 am »
Полезно е понякога човек да направи крачка назад или просто да забави хода си. Така има време да се огледа и да атакува.  :blink: Също като ретроградните планети.....и като написаното в подписа ми.  ;D

Защооооо?Защооооооооооо? Риби..., риби....не се ли научих да плувам :91: :33: :41:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #37 -: Октомври 07, 2010, 01:16:11 am »

Защооооо?Защооооооооооо? Риби..., риби....не се ли научих да плувам :91: :33: :41:

Защо реагираш така на написаното от мен? Не съм написала нищо лошо, а ти изпадаш в някакви тежки емоционални състояния. Не те разбирам.  :-\ Много си нестабилна емоционално.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Октомври 07, 2010, 01:19:45 am »

Защо реагираш така на написаното от мен? Не съм написала нищо лошо, а ти изпадаш в някакви тежки емоционални състояния. Не те разбирам.  :-\ Много си нестабилна емоционално.

Показвам емоция...Едва ли има по-стабилен от мен в момента в тоя форум..... ;D ;D ;D
Просто ми омръзна от риби и мутабели....До гуша ми дойде! :( ;D ;D ;D ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #39 -: Октомври 07, 2010, 03:47:00 pm »
днес(за сега) се чувствам добре....имам усещане за нещо ново....за ново начало....свежо...сила... ;D
дано всичко да ок....да не е привидно, че новолунието, Сатурн и Меркурий ми квадратират Слънцето и Марс....
 :blink: